Summen av opplysninger på denne siden er komplett salgsoppgave for eiendommen

Solgt

haltdalen

Aunvegen 305

Prisantydning

290 000,-
Totalpris: 309 040,-

Rivningsobjekt med attraktiv beliggenhet - Flott utsikt og tomt på hele 2619 kvm

Nøkkelinformasjon

Prisantydning

290 000,-

Omkostninger

19 040,-

Primærrom

1 m2

Eieform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Finn annonse

306952140

Energimerke

None

Tomteareal

2 620 m2
Se fullstendig nøkkelinformasjon

Svend Niklas Rønning

Eiendomsmegler

Visninger

Ingen offentlige visninger, ta kontakt med megler for å avtale visning.

Nærområdet

 • bussBuss
  7 minwalking
 • trainJernbanestasjon
  4 mindrive
 • grocery-storeDagligvare
  5 mindrive
 • Alpinanlegg
  19 mindrive
 • Skiløype
  1.0 km

Kjøpesum og omkostninger

Prisantydning

kr 290 000,-
Beskrivelse Kostnad
Prisantydning 290 000,-
Omkostninger
Dokumentavgift 4 620,-
Tinglysing skjøte 585,-
Tinglysing pantedok. pr. stk 585,-
HELP Boligkjøperforsikring 13 250,-
HELP PLUSS (valgfritt) 2 800,-
Omkostninger totalt 19 040,-
Totalpris ink. omkostninger 309 040,-
NB: Regnestykket forutsetter at det kun noteres en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Informasjon om eiendommen

Oppdragsnummer

11-0037/23

Matrikkel

Gnr. 198
Bnr. 47
Holtålen Kommune

Tomt

2 620 m2 eiet tomt.

Eierform

Selveier

Fasiliteter

 • Turterreng
 • Utsikt

Beskrivelse av boligen

Beskrivelse

Velkommen til Aunvegen 305 - En fritidseiendom som er å anse som et rivningsobjekt.

Eiendommen har navnet Bjørkely og ligger i landlige og naturlige omgivelser. Tomten er på hele 2,6 mål og består i hovedsak av naturtomt. Her ligger du fint til på et høydedrag med god utsikt og fine solforhold. Fra eiendommen har man adkomst til flotte turområder

Eiendommen fremstår i svært dårlig forfatning og må betraktes som et rivningsobjekt.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget fin beliggenhet godt opp i Aunvegen slik at man får meget god utsikt og fantastiske solforhold. Her har du kort vei ned til butikken i Haltdalen, samtidig som du har flott turterreng i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Se vedlagt nabolagsprofil for kart og oversikt over adkomst.
Det vil bli skiltet med Nylanderskilt ved fellesvisning.

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Diverse

Eiendommen fremstår i svært dårlig forfatning og må betraktes som et rivningsobjekt. Alle interessenter oppfordres til å utvise forsiktighet på visning. En visning på eiendommen gjøres på eget ansvar og risiko, og alle interessenter oppfordres til å ta med egen lommelykt eller lignende belysning da strøm er frakoblet.

Det gjøres oppmerksom på at boligen selges som et saneringsobjekt/ rivningsobjekt, og følgelig har det ikke vært foretatt en inspeksjon av
takstmann. Derfor foreligger det ikke tilstandsrapport og energiattest for boligen, og teknisk stand av boligen er derfor ikke vurdert av
fagkyndig

Eiendommen vil ikke bli ytterligere ryddet eller rengjort før overtagelse.

Eiendommen selges som et dødsbo og selger har selv ikke brukt eller bebodd eiendommen og har dermed lite eller ingen kjennskap til dens tilstand.

Viktig Informasjon

Kjøper er innforstått med at eiendommen selges som et dødsbo, og at selger dermed ikke har bebodd eiendommen. Selger har av den grunn ikke kjennskap til eiendommens tilstand utover det som framgår av salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann før bud inngis.

Innhold

Type bolig og eierform

Selveier

Byggeår

Areal

Bruksareal (BRA): 102m2
Primærrom (P-ROM): 1m2

Takstmanns konklusjon og kommentar til areal

Boligen er ikke oppmålt, da den er å anse som et rivningsobjekt. Areal oppgitt i annonsen og salgsoppgaven er mottatt fra kommunen.

Energimerke

Energimerke None
Oppvarmingskarakter Ukjen

Tomt

Areal 2 620 m2 eiet tomt.
Tomten består i all hovedsak av naturtomt.

Offentlig informasjon

Kommentar til heftelser

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

5026/198/47:
19.12.1988 - Dokumentnr: 6160 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:5026 Gnr:198 Bnr:11


01.01.2018 - Dokumentnr: 136804 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1644 Gnr:198 Bnr:47

Regulering

Kjøper er kjent med at området er "uregulert", men at det omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde). Dette innebærer at det generelt hviler restriksjoner på eiendommen som gjør at man ved tiltak må søke om dispensasjoner etc. Ved bygging, rivning og lignende. Arealplan kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen.

Eiendommen ligger innenfor Hensyn landbruk, med hensynsonenenavn H510_2. Videre ligger eiendommen under LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv, Nåværende med områdenavn LNFsp2.

Ferdigattest

I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på boligen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Det foreligger godkjent fradeling av bebygd tun til fritidsformål datert 20/04-1988.

Kommunale avgifter pr. år

kr 6 061,-

Kommentar til kommunale avg

Kommunale avgifter fordeles på følgende poster:
Eiendomsskatt 2 178,20 kr
Feiing 500,00 kr
Renovasjon 1 328,00 kr
Slam 2 055,00 kr

Årsprognose for 2023 er kr. 6 297.

I følge informasjon fra Holtålen Kommune er eiendommen tilkoblet privat septiktank, og har vært tilkoblet privat brønn sammen med naboene.

Kommentar vei, vann og avløp

Eiendommen har tidligere vært tilkoblet privat brønn sammen med naboene. Privat septiktank er opplyst av kommunen. Privat vei.

Formuesverdi

Primær kr. ,-
Sekundær kr. ,-
Med primærbolig menes der boligeier er folkeregistrert bosatt, mens sekundærbolig menes andre eiendommer så som pendlerbolig, utleiebolig, hytte i byen, helårsbolig brukt som fritidsbolig (hytte).
Skatteetaten beregner boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Boligens boligverdi er lik boligens areal multiplisert Offentlig informasjon 41 Informasjon om boligen Informasjon om boligen 41 med kvadratmeterpris basert på statistikk over omsatte boliger. Formuesverdien er en gitt prosentandel av denne boligverdien. Formuesverdien av primærboliger settes normalt til 25 prosent av boligverdien og 90 prosent for sekundærboliger.

Avtalerettslige forhold

Personvern

Ditt personvern er viktig for Meglerhuset Nylander AS og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. All behandling av personopplysninger i Meglerhuset Nylander AS skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket, herunder GDPR og personopplysningsloven.

Personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss. Se mer på: https://nylander.no/personvernerklaering-for-meglerhuset-nylander-as/

Boligselgerforsikring

Kjøper er gjort kjent med at selger ikke har tegnet boligselgerforsikring.
Selger har utarbeidet et egenerklæringsskjema og innhentet en tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven. I henhold til avhendingsloven anses kjøper kjent med de opplysninger som framgår av et salgsdokument. Kjøper oppfordres derfor til å gjøre seg kjent med denne.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.

Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet.

Hvitvasking og terrorfinansiering

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at eiendomsmegler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll i henhold til hvitvaskingsregelverket og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon, erklæring om sivilstatus vedr. PEP, (politisk eksponert person) samt oppgi evt. egenkapitalens opphav i forbindelse med utfylling av oppgjørsskjema.

Dersom eiendomsmegler ikke får utført slik kontroll plikter eiendomsmegler å avstå fra å gjennomføre oppdraget/handelen. Eiendomsmeglingsforetaket fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.

Dokumenter

Har du lignende bolig du ønsker å selge?

Ta kontakt med megler for å vite mer om markedet

Svend Niklas Rønning

Eiendomsmegler

Registrer din boligdrøm, så hjelper vi deg å finne den

Hos oss får du tilsendt bolignyhetene før resten av markedet. Det gjør at du får bedre tid til å vurdere hvilke eiendommer som passer deg og dine behov aller best. Søket er aktivt i 3 måneder og kan forlenges om det tar litt tid å finne boligdrømmen.

Kontaktinformasjon

Navn(Påkrevd)

Hvor ønsker du å bo?

Hvilke type bolig ønsker du?