Heimdal - Sandbakkvegen 2 B, T.05A 1. ETG. HUS B

Slide image
Leiligheten har en fin beliggenhet ut mot tunet. Sydvendt terrasse.
Slide image
Smart planløst hjørneleilighet med delvis adskilt kjøkken. Heveskyvedør fra kjøkkenet og ut til terrassen. Soverommene ligger ut mot friareal.
Slide image
Utbygger har gjort tilvalg på kjøkkenet - moderne kjøkken med grepsløse fronter og integrerte hvitevarer. Vindu på tverrveggen gjør kjøkkenet lyst og trivelig.
Slide image
Prosjektet Sandbakktunet har 51 gjennomtenkte leiligheter fordelt på 5 hus i 3 etasjer. Garasjeplass til alle i felles garasjekjeller. Sydvendte balkonger, og kort vei til Heimdal sentrum.
Slide image
Heimdal sentrum har det meste av fasiliteter å by på - flere dagligvarebutikker, apotek, restauranter, banker, buss - og togstasjon, bensinstasjoner mm.
Slide image
Heimdalshallen og idrettsanlegget ligger et steinkast unna, og er et nyere og meget flott anlegg. Her er det også mulihet å leie selskapslokale.
Slide image
Bilde er tatt i visningsleiligheten - det er gulvvarme på badet og speil med innebygd belysning.
Slide image
Bildet tatt fra badet på visningsleiligheten - her ser du stadard leveranse på fliser og baderomsinnredning.
Slide image
Det lages vaskeplass for bil i parkeringskjelleren, dette er sjelden vare i boligkomplekser. Det er også en fellesbod i kjeller for vask av sykkel, hund eller feks. smøring av ski.

HEIMDAL - 3 -roms hjørneleilighet med delvis adskilt kjøkken. Sydvendt terrasse. P-plass. Fast pris. Ferdig i 1.kvartal.

3 850 000,-
72 kvm
77 kvm
2
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hage, Heis, Husdyr tillatt, Kabel-TV, Parkett, Rolig, Sentralt, Vaskeplass for bil i kjeller, Fellesbod i kjeller, Fjernvarme
04.Dec 2017 kl 17:00 - 18:00iCal
Leiligheten har en fin hjørnebeliggenhet ut mot tunet i 1.etg. Smart planløsning med delvis adskilt kjøkken gir et godt oppholdsareal. Store vindusflater, og heve - skyvedør ut til leilighetens terrasse. Prosjektet er under bygging, og det er estimert innflytting i vinter/1.kvartal.

Noen av leilighetens kvaliteter:

Garasjeplass.
Sydvendt terrasse.
Lys 3- stavs eikeparkett
Moderne kjøkken, med grepsløse fronter, hvite overskap og passende gråfarge på underskap (se illustrasjon på bildekarusellen)
Dimmbare downlights i gang, og på bad.
Rolig og sentrumsnært.
Felles bod med vaskeplass til hunder og smøreplass for ski.
Vaskeplass for bil i kjeller
Kort vei til Heimdal sentrum.
Fjernvarme
Prosjektet Sandbakktunet ligger mellom Johan Tillers veg og Sandbakkvegen, og har en sydvendt beliggenhet i et rolig og veletablert villaområdet på Heimdal.
Gang - og sykkelavstand til det meste av servicefasiliteter i Heimdal sentrum, og Rema 1000 Breidablikk er nyåpnet og ligger i ca. 450 meter unna prosjektet.
Adkomst fra Heimdal sentrum:
Kjør Kirkeringen nordover, og ta til høyre inn Idrettsvegen. Ta deretter inn Industrivegen til venstre. Følg denne, og ta deretter første til
venstre som er Johan Tillers veg. Du får da Sandbakktunet som tredje avkjørsel til høyre.
Prosjektet bygges i 3 etasjer med parkeringskjeller under hele feltet.
En parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Gjesteparkering i parkeringskjeller.
Portrettbilde av Marius Rennan

Marius Rennan

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler avd. Nybygg