Trondheim - Erika Lies veg 1

Slide image
Meglerhuset Nylander ved Lars Kristian Hagen har gleden av å presentere Erika Lies Veg 1 - Hel tomannsbolig (2 seksjoner) med uinnredet loft og kjeller
Slide image
Planskisse loft
Slide image
Planskisse kjeller - Rombenevnelser er iht planlagt bruk
Slide image
Planskisse 2.etasje
Slide image
Planskisse 1.etg
Slide image
Alternativ planløsning 1.etg
Slide image
Alternativ planløsning kjeller
Slide image
Boligen har 3 p-plasser rett utenfor inngangsdøren. Boligen er vesentlig oppgradert utvendig de siste år
Slide image
Illustrasjonsbilde av innredet stue i seksjon 1
Slide image
Stue i seksjon 1(1.etg). Fra stuen har du adkomst til ett av soverommene
Slide image
Stue i leilighet 1 (1.etg) - Det er lagt opp nytt skjult anlegg til el og samtlige vegger og tak er gipset opp.
Slide image
Illustrasjonsbilde av innredet soverom i 1.etg
Slide image
Soverom i 1.etg
Slide image
Soverom i 1.etg
Slide image
Stue i seksjon 2 (2.etg). Utgang til solrik balkong
Slide image
Leiligheten i 2.etg har adskilt stue/kjøkkenløsning.
Slide image
Sydvendt balkong i 2.etg med fantastiske solforhold
Slide image
Sydvendt balkong i 2.etg med fantastiske solforhold
Slide image
Kjøkken i 2.etg
Slide image
Kjøkken i 2.etg
Slide image
Kjelleren har nytt støpt gulv med varmekabler og nymalte overflater
Slide image
Det er sagd på nye vinduer i de rommene som er planlagt brukt til oppholdsrom
Slide image
Planlagt oppholdsrom (stue/kjøkken) i kjeller
Slide image
Uinnredet loft med adkomst fra fellesareal

BYÅSEN- Hel tomansbolig på 277 BRA(2 seksjoner) med uinnredet loft og kjeller - Oppgradert fasade- 3 p-plasser

5 890 000,-
152 kvm
277 kvm
4
Eier (Selveier)
Tomannsbolig
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hage, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Rolig, Utsikt, Utvidelsesmuligheter, Turterreng
25.Apr 2018 kl 17:00 - 17:45iCal
Kr. 5 890 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 147 250 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (panteattest til långivers bank)
Kr. 11 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 159 599,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 6 049 599,-
Meglerhuset Nylander ved Lars Kristian Hagen har gleden av å presentere denne spennende muligheten i Erika Lies Veg 1!

Hel seksjonert 2-mannsbolig opprinnelig oppført i ca 1949 som har vært gjenstand for oppgradering av utvendig kledning med etterisolering, taktekking med beslag, vinduer i 1.etg,2.etg, loft og drenering med utvendig fuktsikring av tidligere eier, antatt i ca 2005.

Nåværende eier har påbegynt oppussing av boligen etter overtakelse januar 2016. I kjeller er det etablert varmekabler og avrettet gulv, større vinduer med tanke på innredning/ rømningsvei er montert, nye bunnledninger i plast ut til soilrør ved grunnmur og det er klargjort for enkel kjøkkeninnredning og bad i kjeller. Deler av himling i kjeller er kledd med gips. Vegger er utvendig isolert for å imøtekomme krav til isolasjon etter endringer januar 2016 som tilleggsdel til hoveddel. Innvendig er det planlagt flis på gulv. Vegger er pusset og malt.

Seksjon 1 består av 1.etg samt hele kjelleren. Seksjon 1 har også bod i 1.etg. Seksjon 2 består av hele 2.etg samt hele loftet. Seksjon 2 har utvendig bod. Trapperom i 1.etg er seksjonert som fellesareal, mens trapperom fra 2.etg og opp til loft tilhører seksjon 2.

I 1.etg er innvendige vegger og tak kledd med gips samt at det er lagt lydbøyler i tak. Skjultanlegg til el er lagt og arbeid er gjort av fagfolk.

2.etg fremstår i all hovedsak som fra opprinnelig byggeår forutenom noe oppgraderinger utført etter byggeår, men på ukjent tidspunkt.

Som følge av at forannevnte benevnes boligen for et prosjekt hvor storparten av gjenstående arbeid er innvendig og påbegynt arbeide anbefales sluttført også utvendig og da i hovedsak mot grunnmur og inngangsparti. Omfanget om hva som gjenstår/bør vurderes utført, er også noe avhengig av forventning til standard, funksjonalitet og materialvalg.

Boligen vil være en del av velforeningen tilknyttet nyere bebyggelse i gaten, her vil det bli gjesteparkeringsplasser og lekeplass.
Meget god og barnevennlig beliggenhet i stille, rolig og solrik blindvei. Sentral beliggenhet på Munkvoll på Hallset med kort vei til skoler og barnehager. Nye Byåsen Vidergående, Hallset og Byåsen skole ligger like ved boligen. Flere barnehager i området. Butikksentra er også i gangavstand fra boligen. Godt kollektivtilbud både med buss og trikk. Kort vei til Bymarka med helårs turterreng samt badevann og populære utfartssteder. Ca 8 - 10 minutters kjøring til sentrum av Trondheim.
Kjør Byåsveien oppover fra Ila. Ta til venstre i rundkjøring før Dalgårdsbrua. Kjør inn i Arnt Smistads vei og følg denne til Erika lies vei kommer på høyre side som vei nr. 2. Boligen ligger så på høyre side. Det vil bli skiltet i regi av Meglerhuset Nylander
Hel horisontaldelt 2-manns bolig, oppført i 2 etasjer og loft over kjeller. Grunnmur er støpt med sparestein og gulv mot grunn er støpte. Over grunnmur er boligen oppført i tre med etasjeskillere i
trebjelkelag og utvendig kledd med stående panel. Taket har saltaks form tekket med takstein og vinduer har 2-lags glass.
Boligen er å regne som et renoveringsobjekt, nåværende eier har startet dette arbeidet og boligen har derfor en noe uferdig standard.

Takstmannens kommentar:
Hel seksjonert 2-mannsbolig opprinnelig oppført i ca 1949, som har vært gjenstand for oppgradering av utvendig kledning med etter isolering, taktekking med beslag, vinduer i 1.etg, 2.etg, loft og drenering med utvendig fuktsikring av tidligere eier, antatt i ca 2005. Historikk forøvrig er ukjent.

Nåværende eier har påbegynt oppussing av boligen etter overtakelse januar 2016. I kjeller er det etablert varmekabler og avrettet gulv, montering av større vinduer med tanke på innredning/ rømningsvei er utført, nye bunnledninger i plast ut til soilrør ved grunnmur og det er klargjort med vann og avløpsrør med sluk for enkel kjøkkeninnredning og bad i kjeller. Deler av himling i kjeller er kledd med gips. Himling i stue/ kjøkken er sparklet og malt. Vegger er påbegynt utvendig isolering for å imøtekomme krav til isolasjon pga planlagt bruksendring, etter endringer januar 2016 som tilleggsdel til hoveddel. Innvendig er det planlagt flis på gulv og vegger er i hovedsak slemmet/ kalkmalt.

I 1.etg er store deler av innvendige vegger kledd med gips, etablert himling med lydbøyler og flere tak er kledd med gips. Overflater med gips er sparklet og malt/ ferdigstilt i 2018. Store deler av elanlegget er montert og arbeidene er utført av fagfolk.
2.etg fremstår i all hovedsak som fra opprinnelig byggeår foruten om noe oppgraderinger utført etter byggeår, men på ukjent tidspunkt.
´

Selv om leiligheten i 2.etg er bebodd i dag, benevnes boligen for et prosjekt med 2 seksjoner, hvor gjenstående arbeid er i hovedsak innvendig. Påbegynt arbeide anbefales sluttført, også utvendig og da i hovedsak mot grunnmur. Omfanget om hva som gjenstår/bør vurderes utført, er også noe avhengig av forventning til standard, funksjonalitet og materialvalg. Utvendig inngangsparti er nyoppført i 2018 foruten om 2 yttervegger som ble bevart pga. vernestatus. Innvendig oppdeling av vf og 2 boder gjenstår.
For videre omtale og anbefalinger forøvrig, henvises det til rapportens enkelte punkter.
Det er pipeløp i boligen og installert en stk. vedovn i 2.etg
Areal: Ca 470 kvm iht matrikkelutskrift.
Eierform: Eiet tomt.
3 oppstillingsplasser på tomt.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.