Trondheim - Bynesveien 90

Slide image
Velkommen til Bynesveien 90, en ny og moderne 3-roms hjørneleilighet ferdigstilt i 2017 med to solrike uteplasser og fjordutsikt.
Slide image
Leiligheten var ferdigstilt i 2017 og er aldri bebodd, og holder følgelig en gjennomgående god standard med parkett på gulv og lyse fargevalg.
Slide image
Romslig stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig innlys, og en god atmosfære i rommet.
Slide image
Leiligheten holder en høy teknisk standard med vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir en jevn varme i leiligheten. Oppvarming er inkl. i felleskostnadene.
Slide image
Stuen har fin utforming som gjør det enkelt å møblere i forskjellige soner, med god plass til både sofagruppe og spiseplass i forbindelse med kjøkkenet. Fra stuen har du også direkte utgang til privat veranda.
Slide image
Romslig sørvestvendt veranda som ligger vendt mot felles grøntområde, med god plass for divere utemøblement.
Slide image
Verandaen er overbygd og kan fungere som en forlengelse av stuen på varme sommerdager.
Slide image
Fra verandaen har du fantastisk utsikt mot Trondheimsfjorden med Fosenalpene i bakgrunnen.
Slide image
Lyst og stilrent kjøkken fra kvalitetsprodusenten Drømmekjøkkenet, med integrerte komfyr, induksjonstopp og oppvaskemaskin fra Bosch.
Slide image
Hovedsoverommet er av god størrelse og har rikelig med plass til bade dobbelseng og garderobeskap.
Slide image
Soverom 2.
Slide image
Lyst og delikat helfliset bad med stilren innrednig, varme i gulv og opplegg for vaskemaskin.
Slide image
Badet er innredet med servant i underskap, speilskap med integrert lysarmatur, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbaredører.
Slide image
Leiligheten har en romslig entrè/gang som fordeler til oppholdsrom, med god plass for garderobeløsning. Yttergangen er adskilt med glassdør, har flislagt gulv med varme og tilgang til innvendig bod/teknisk rom.
Slide image
Ved inngangspartiet har du en ekstra uteplass hvor morgensolen kan nytes.
Slide image
Leiligheten har en flott hjørnebeliggenhet i byggets første etasje.
Slide image
Munkaunet Borettslag et nytt boligkompleks med skjermet beliggenhet ved Trolla, kun ca. 10. minutters bomfri kjøring til Trondheim sentrum.
Slide image
Borettslaget har pent opparbeidet fellesareal med plenareal, planter, lekeplass, felles sittegrupper, utsiktspunkt og gruslagte internveier.
Slide image
Usiktspunkt.
Slide image
Velkommen til hyggelig visning i Bynesveien 90!

Ny 3-roms hjørneleilighet med veranda og fjordutsikt - Heis og P-kjeller - Oppvarming inkl i felleskostnader

2 590 000,-
6492,-
60 kvm
65 kvm
2
Andel
Leilighet
Gjesteparkering, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Rolig, Sentralt, Utsikt, Bademulighet, Fiskemulighet, Turterreng
Ta kontakt for å avtale visning
Kr. 2 590 000,- (prisantydning)
Kr. 1 095 000,- (andel av fellesgjeld - nedbetales via leien)
--------------------------------------------------------------
Kr. 3 685 000,- (pris totalt)

Omkostninger:
Kr. 430,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 430,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (pantattest til långivers bank)
Kr. 7 063,- (forhåndsprøvd forkjøpsrett)
Kr. 4 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)
--------------------------------------------------------------
Kr 12 222, - (omkostninger totalt)

Totalt = 2 602 222,- (Omkostninger + prisantydning)
Totalt = 3 697 222,- (Omkostninger + prisantydning + andel fellesgjeld)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Kr. 6 492,- pr. mnd pr 27.03.18 i følge forretningsfører som dekker bl.a.:

Felleskostnad driftsdel kr. 1 614,-
Felleskostnad avdrag IN kr. 2 363,-
Felleskostnad renter IN kr. 1 654,-
Kabel TV/Internett kr. 339,-
Halvårig adm. kostnad målingsbasert fjernvarme/varmtvann (forfall hver 6. md.) kr. 0,-
Måler: 598/9 Vannbåren varme ( 177 - 9) kr. 522,-

Felleskostnaden stipulert dekker bl.a. drift av borettslaget, a-konto fjernvarme, varmtvann, andel fellesgjeld, kommunale avgifte, digital grunnpakke fra CanalDigital, renhold fellesareal, ytre vedlikehold, brøyting, strøing, heis, forsikring av bygning (ikke innbo) og felles strøm.
Meglerhuset Nylander v/Karoline Quam Helgesen har gleden av å presentere Bynesveien 90, en ny og moderne 3-roms hjørneleilighet beliggende i nydelige omgivelser på Trolla.

Her får du en lettstelt leilighet med livsløpsstandard og god planløsning. Kjøkken fra kvalitetsprodusenten Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer fra Bosch, delikat helfliset bad og gjennomgående god standard med lyse flater og parkett på gulv. Leiligheten har tilhørende p-plass og bod i felles kjeller. Fra kjelleren er det heis til etasjeplan.

Her bor du i nydelige omgivelser nær sjøen og marka, men samtidig sentralt med kort vei til alle fasiliteter du trenger i det daglige.
Boligen ligger i et nytt boligkompleks med skjermet beliggenhet ved Trolla, kun ca. 10. minutters bomfri kjøring til Trondheim sentrum. Leiligheten har flott hjørnebeliggenhet i byggets 1. etasje med fin fjordutsikt fra den private verandaen. Leilighetskomplekset Munkaunet Vest ligger nede ved Trondheimsfjorden, hvor den friske sjølufta sørger for å gi området en tidlig vår og sen høst.

Trolla er et perfekt område for deg som ønsker å bo med nærhet til naturen i rolige, tilbaketrukkede omgivelser, men samtidig med kort avstand til sentrum, og alle servicefunksjoner.

Nærmeste dagligvarehandel finner du med ca. 5 min kjøring til Ilsvika. Her finner du bl.a. Rema 1000, Coop Xtra, frisør, post, restauranter, solstudio og treningssentre. For øvrig er det ca. 10 minutter med bil til Trondheim sentrum, og ca. 10 min. kjøring til Flakk, med ferje over til Fosen.

Trolla har gode bussforbindelser. Nærmeste holdeplass er Munkaunet med avganger til sentrum opptil 4 ganger i timen i rushtiden, i tillegg til nattbuss.

Boligen sogner til Sverresborg ungdomsskole og Ila barneskole. Fra Trolla tilbys det fri skolebuss til og fra skolen hver dag. Trollahaugen barnehage ligger ca. 2 km unna.

I Trolla har man et rikt aktivitetstilbud både på sommer- og vintertid. En liten spasertur fra eiendommen ligger Brænnebukta med rullesteinstrand, stor gresslette og fine bademuligheter. Det er også kort vei til opparbeidet strandsone i Ilsvika. Er du glad i å fiske kan området by på flere idylliske fiskeplasser ved blant annet Holstdammen og Lykkjadammen.

Søndagsturen kan legges innover herlige Bymarka hvor du finner et bredt løypenett med turstier, samt skiløyper og lysløyper. Golf kan du spille hos Trondheim Golfklubb på Sommerseter golfbane. Det er ellers kort vei til idrettsplass, lekeplass og treningssentre.
Kjør Bynesveien fra Trondheim sentrum forbi Ila/ Ilsvika mot Byneset/Flakk. Ta til venstre der det er skiltet parkering for Brænnebukta og kjør under Bynesveien. Du får Bynesvegen 90 på venstre hånd.

Det vil bli skiltet fra Meglerhuset Nylander ved fellesvisning.
Leilighetsbygg fra 2017 på 3 boligetasjer. Hovedkonstruksjonen er en kombinasjon av støpt betong og trekonstruksjon, utvendig kledd med trekledning. Etasjeskillere leveres som en trekonstruksjon. Flat takkonstruksjon utført i tre med isolasjon og membrantekking. Vinduer med 2-lags isolerglass. Balansert ventilasjon.

Megler gjør oppmerksom på at opplysninger er hentet fra leveringsbeskrivelse fra utbygger av Munkaunet Vest fra da selger kjøpte boligen, og er ikke kontrollert utover dette.
1. etasje:
Entré: Flis på gulv, malt overflate på vegg og malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme.

Stue: Parkett på gulv, malt overflate på vegg og malt overflate i himling. Utgang til terrasse.

Kjøkken: Parkett på gulv, malt overflate på vegg og malt overflate i himling. Det er integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Bad: Flis på gulv og vegg. Malte fuktbestandige plater og downlights i himling. Gulvvarme. Bad med innfellbare dusjdører, mekanisk avtrekk, servantskap, speilskap med LED-lys, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin.

Soverom 1: Parkett på gulv, malt overflate på vegg og malt overflate i himling.

Soverom 2: Parkett på gulv, malt overflate på vegg og malt overflate i himling.

Bod: Parkett på gulv, malt overflate på vegg og malt overflate i himling. Ventilasjonsaggregat. Sikringsskap. Rør-i-rør skap.
Vannbåren varme tilknyttet sentralvarmeanlegg, med radiatorer. Individuelt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og filtrert tilluft.
Areal: Ca 4 503 kvm iht matrikkelutskrift.
Eierform: Eiet tomt eid av borettslaget.
Andelseierne har bruksrett til 1 parkeringsplass hver i parkeringskjeller, og vedtektenes § 1-3 omhandler dette. Det medfølger en fjernkontroll til innkjøringsport.

Adkomst til parkeringskjeller skjer via port i øst.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.
Anders Benum Kjeldseth
Avdelingsleder / Eiendomsmegler