Trondheim - Margrethe Thomsets veg 35 - B1

Solgt
Slide image
Familievennlig rekkehus med 4 soverom og takterrasse nært marka.
Slide image
Rekkehuset vil bli liggende fint til mot sør og med gode solforhold. Prosjektet består totalt av 13 rekkehus og 5 eneboliger.
Slide image
Rundt prosjektet er det store grønt/friområder, idrettshall og skoler/barnehager. Her blir det fint for alle familier å bo.
Slide image
Rekkehusene har praktiske løsninger og er svært arealeffektive.
Slide image
Her bor du med helt ny standard, og slipper å tenke på oppussing og mye vedlikehold. Ingen har bodd her før deg og du kan sette ditt helt eget preg på din nye bolig.
Slide image
Moderne løsninger og lyse rom i en familievennlig bolig. Velkommen til Utleira
Slide image
1. etg. består av gang med praktisk inngang til bod. Videre åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til terrasse og hage.
Slide image
2. etg. består av 3 soverom og bad
Slide image
3. etg. består av soverom, wc og takterrasse

Utleira: Prosjektert rekkehus med 4 soverom og stor takterrasse. Familievennlig og god planløsning med stue på hageplan.

4 095 000,-
93 kvm
93 kvm
4
Eier (Selveier)
Rekkehus
Takterrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hage, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Rolig, Turterreng, Familievennlig, stor takterrasse, Rett ved Estenstadmarka
Smart, prosjektert rekkehus med praktiske løsninger:
- Lyse oppholdssoner
- 4 soverom
- Stor takterrassefor å sikre sol og utsikt
- Ca. 12 mndr. byggetid fra byggestart som skjer ved 55% salg.

Innhold:
1. etg: bod, vindfang, kjøken og stue med utang til hage
2. etg: 3 soverom, bad
3. etg: soverom, wc, takterrasse

Famlievennlig på Utleira:
Ta med deg familien og flytt til en populær bydel med mange barn & unge, skole, barnehager, idrettshall og Estenstadmarka nesten rett utenfor døra.

Hvordan kjøpe:
På utleirabolig.no finner du all informasjonen du trenger for å kjøpe; digitalt prospekt med alt fra kjøpeskjema, tegninger og leveransebeskrivelse til leilighetsvelger og prisliste.
Det er faste priser og dermed ikke budrunder. Førstemann til mølla prinsippet gjelder, så her er det lurt å være tidlig ute.
For å kjøpe må du fylle ut bindene kjøpebekreftelse som du finner i prospektet og sende inn til megler via epost: mari.buaas@nylander.no
Vi anbefaler at du setter deg godt inn i prospektets informasjon.
Husk kopi av legitimasjon og kontaktinformasjon til din bank slik at vi kan få bekreftet finansiering snarlig.

Salget er i gang:
Utleira består av 13 rekkehus og 5 kjedete eneboliger.

Felleskostnader:
Felleskostnader inkluderer driftskostnader, grunnabonnement kabel tv og internett, og leie parkeringsplass.
Driftskostnader: Styrehonorar, arbeidsgiveravgift, forvaltningshonorar, adm.kostnader og port, fellesmøter/møteutgifter, parkering for boligene og gjesteplasser, vedlikehold grøntarealer/ gartner, snørydding/ strøing, felles strøm, kommunikasjonspakke, felles forsikringspremier, avsetning til framtidig vedlikehold, oppstartskostnader etc.
Utleira har en familievennlig beliggenhet med skoler, barnehager, idrettshaløl og Estenstadmarka like i nærheten.
Marka byr på fine turstier for både turgåing, sykling og bading. Fine lysløyper for langrennsski på vinteren.
Bydelen kan også skilte med en egen slalombakke, Steinan skitrekk, ikke langt fra Utleira.
Bussholdeplass og dagligvare kun 6 minutters gange unna. Her finner du også apotek, lege og restaurant.
Selve området for boligene blir familievenlig med tanke på at alle rekkehus parkerer rundt prosjektet, noe som medfører mindre biltrafikk på tunene.
Med bil fra Nardo kjører man Utleirvegen oppover mot Utleira/Risvollan. Ta til venste inn Blaklivegen og følg denne til man får Utleira Idrettshall på høyre hånd. Ta til venstre inn Kastbrekkvegen og deretter inn til høyre der du vil finne tomta.

Adkomst etter ferdigstillelse vil bli fra nord via Margrethe Thomsets veg. Denne er enveiskjørt fra nord til sør slik at innkjøring skjer fra nord og utkjøring mot sør.
Alle boligene er plassert slik at de vil få gode solforhold og utsikt. Forskyvning mellom husene er med på å danne private soner både på for- og bakside av husene. Det er en variasjon i uterom for boligene, fra private takterrasser og plattinger til gangveier og felles samlingsplasser midt i området.

Det legges opp til privat innkjøring og parkering utenfor de fem eneboligene, mens for rekkehusene legges det opp til felles parkering på naboeiendom, og med gangvei inn mot husene.

Alle husene får en egen liten for- og bakhage og takterrasse.

Midt i området er det en felles lekeplass og felles utearealer. De interne gangveiene ved rekkehusene vil være bilfrie, og området forøvrig egner seg godt til lek. I tillegg er det planlagt gang- og sykkelveg. Det planlegges også felles grønt som knytter seg på eksisterende og planlagte lekeareal. Friområdet vest for boligene er også tilrettelagt for lek og opphold, og Estenstadmarka er nær og lett tilgjengelig.
Radiatorer montert på vegg tilkoblet fjernvarmenett. Varmekabler på baderom. Balansert ventilasjon.
Areal: Felles eiendomstomt, ca 4 529 kvm iht matrikkelutskrift. Tomten eies i fellesskap av sameiet. Eiendommen vil disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Bruk av naturlig tilliggende utomhusareal til den enkelte seksjon reguleres i vedtektene. Det gjøres oppmerksom på at alt av utstyr og løsninger som er inntegnet på situasjonsplan nødvendigvis ikke leveres. Tomten opparbeides i henhold til leveransebeskrivelse.
Sameiet disponerer parkeringsplasser på eget fellesareal og på taket til parkeringsanlegg på gnr. 86 bnr. 6 (i henhold til tinglyst rettighet).

Seksjon 14-18 (Eneboligene) har enerett til bruk til en parkeringsplass hver på sameiets tomt, i naturlig tilknytning i forkant av egen seksjon.
Seksjon 1-13 (Rekkehusene) har enerett til bruk på en parkeringsplass hver på taket til parkeringsanlegget i gnr 86, bnr 6. Rettigheten er tinglyst. De øvrige 2 parkeringsplassene på taket til parkeringsanlegget er å anse som gjesteparkering felles for sameiet.
Ved overtakelse vil parkeringsplasser tilhørende seksjon 1-13 fordeles av utbygger. Etter overtakelse tilligger det styret å eventuelt omfordele parkering.

Parkeringsplassen skal følge seksjonen ved salg.

Se forøvrig sameiets vedtekter § 2 vedr. parkering og disponering av fellesareal.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, via private stikkanlegg. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
Privat vei.
Portrettbilde av Mari Østgaard Buaas

Mari Østgaard Buaas

Prosjektleder/Eiendomsmegler avd. Nybygg