Trondheim - Margrethe Thomsets veg 57 - B3

Slide image
Her bor du med helt ny standard, og slipper å tenke på oppussing og mye vedlikehold. Ingen har bodd her før deg og du kan sette ditt helt eget preg på din nye bolig.
Slide image
Moderne løsninger og lyse rom i en familievennlig bolig. Velkommen til Utleira
Slide image
Familievennlig enebolig med 5 soverom og takterrasse, nært marka.
Slide image
Boligen vil bli liggende fint til mot sør og med gode solforhold. Prosjektet består totalt av 13 rekkehus og 5 eneboliger.
Slide image
Rundt prosjektet er det store grønt/friområder, idrettshall og skoler/barnehager. Her blir det fint for alle familier å bo.
Slide image
Boligene har praktiske løsninger og er svært arealeffektive.
Slide image
B3 - 1. etg. består av gang med praktisk inngang til bod. Videre åpen kjøkken-/stueløsning med utgang til terrasse og hage.
Slide image
B3 - 2. etg. består av 3 soverom, tv-stue, bod og bad
Slide image
B3 - 3. etg. består av tv-stue og takterrasse

Eneboligen for ungdomsfamilien; 5 soverom og takterrasse. Nært marka - passer godt til den aktive familien.

6 390 000,-
141 kvm
145 kvm
5
Eier (Selveier)
Enebolig
Takterrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hage, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Rolig, Turterreng, Familievennlig, Stor takterrasse, Nært marka, Trygg skolevei
Ta kontakt for å avtale visning
Her kan du neste høst flytte inn i en helt ny enebolig.
- 5 soverom der 3 av dem ligger nært tv-stue og bad. Foreldresoverom på bakkeplan og det siste på takplan er kanskje drømmerommet til ungdommen i huset?
- Fra stuen kan du gå rett ut på hageplattingen og nyte morgenkaffen.
- Takterassen er så stor at du kan invitere hele vennegjengen på grillparty. Sola har du stort sett hele dagen.
- Eller hva med utebursdag i Estenstadmarka som er like ved.
- Gangveier til skole, barnehager gjør dette til en trygg plass for barnefamilier.
- Byggingen har startet så her kan du flytte inn omtrent høsten 2019.

Ta med deg familien og flytt til en populær bydel med mange barn & unge.
Utleira har en familievennlig beliggenhet med skoler, barnehager, idrettshaløl og Estenstadmarka like i nærheten.
Marka byr på fine turstier for både turgåing, sykling og bading. Fine lysløyper for langrennsski på vinteren.
Bydelen kan også skilte med en egen slalombakke, Steinan skitrekk, ikke langt fra Utleira.
Bussholdeplass og dagligvare kun 6 minutters gange unna. Her finner du også apotek, lege og restaurant.
Selve området for boligene blir familievenlig med tanke på at alle rekkehus parkerer rundt prosjektet, noe som medfører mindre biltrafikk på tunene.
Med bil fra Nardo kjører man Utleirvegen oppover mot Utleira/Risvollan. Ta til venste inn Blaklivegen og følg denne til man får Utleira Idrettshall på høyre hånd. Ta til venstre inn Kastbrekkvegen og deretter inn til høyre der du vil finne tomta.
Nærmeste bussholdeplass er Ada Arnfinsens veg, derifra kan du gå inn til venstre ved Anne Martha Kvams veg og gjennom Kastbrekkvegen til du finner prosjektet på venstre hånd.

Adkomst etter ferdigstillelse vil bli fra nord via Margrethe Thomsets veg. Denne er enveiskjørt fra nord til sør slik at innkjøring skjer fra nord og utkjøring mot sør.
Alle boligene er plassert slik at de vil få gode solforhold og utsikt. Forskyvning mellom husene er med på å danne private soner både på for- og bakside av husene. Det er en variasjon i uterom for boligene, fra private takterrasser og plattinger til gangveier og felles samlingsplasser midt i området.

Det legges opp til privat innkjøring og parkering utenfor de fem eneboligene, mens for rekkehusene legges det opp til felles parkering på naboeiendom, og med gangvei inn mot husene.

Alle husene får en egen liten for- og bakhage og takterrasse.

Midt i området er det en felles lekeplass og felles utearealer. De interne gangveiene ved rekkehusene vil være bilfrie, og området forøvrig egner seg godt til lek. I tillegg er det planlagt gang- og sykkelveg. Det planlegges også felles grønt som knytter seg på eksisterende og planlagte lekeareal. Friområdet vest for boligene er også tilrettelagt for lek og opphold, og Estenstadmarka er nær og lett tilgjengelig.
Radiatorer montert på vegg tilkoblet fjernvarmenett. Varmekabler på baderom. Balansert ventilasjon.
Areal: Felles eiendomstomt, ca 4 529 kvm iht matrikkelutskrift. Tomten eies i fellesskap av sameiet. Eiendommen vil disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Bruk av naturlig tilliggende utomhusareal til den enkelte seksjon reguleres i vedtektene. Det gjøres oppmerksom på at alt av utstyr og løsninger som er inntegnet på situasjonsplan nødvendigvis ikke leveres. Tomten opparbeides i henhold til leveransebeskrivelse.
Sameiet disponerer parkeringsplasser på eget fellesareal og på taket til parkeringsanlegg på gnr. 86 bnr. 6 (i henhold til tinglyst rettighet).

Seksjon 14-18 (Eneboligene) har enerett til bruk til en parkeringsplass hver på sameiets tomt, i naturlig tilknytning i forkant av egen seksjon.
Seksjon 1-13 (Rekkehusene) har enerett til bruk på en parkeringsplass hver på taket til parkeringsanlegget i gnr 86, bnr 6. Rettigheten er tinglyst. De øvrige 2 parkeringsplassene på taket til parkeringsanlegget er å anse som gjesteparkering felles for sameiet.
Ved overtakelse vil parkeringsplasser tilhørende seksjon 1-13 fordeles av utbygger. Etter overtakelse tilligger det styret å eventuelt omfordele parkering.

Parkeringsplassen skal følge seksjonen ved salg.

Se forøvrig sameiets vedtekter § 2 vedr. parkering og disponering av fellesareal.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, via private stikkanlegg. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
Privat vei.
Portrettbilde av Marius Rennan

Marius Rennan

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler avd. Nybygg