Buvika - Snøfugllia 36

Slide image
Markert bak
Slide image
Markert front
Slide image
Markert
Slide image
Markert
Slide image
Bakfra m
Slide image
Bakfra
Slide image
Bakfra
Slide image
Front m
Slide image
Siden
Slide image
Tomt bak
Slide image
Tomt bak
Slide image
Tomt
Slide image
Tomt
Slide image
Utsikt
Slide image
Tomt
Slide image
Tomt

Regulert boligtomt på over 3 mål. Enden av blindveg, fantastisk utsikt og suverene solforhold.

5 000 000,-
Tomter
Ta kontakt for å avtale visning
Kr. 5 000 000,- (prisantydning)

Kr. 125 000 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (panteattest til långivers bank)
Kr. 11 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

Kr. 137 349,- (omkostninger totalt)

Kr. 5 137 349,- (Totalt)
Stor eiendomtomt i enden av blindveg, meget god utsikt og suverene solforhold. Mulig utnyttelse, bebygd areal, inntil 45 %. Det er tidligere gitt rammetillatelse for oppføring av boligbygg med 10 rekkehus og tilhørende garasjer. Populær og barnevennlig beliggenhet i Snøfugllia med en fantastisk utsikt over Buvika, Gaulosen, Byneset og Bymarka. Meget gode solforhold. Barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Sentral beliggenhet med kort avstand til bl.a. butikker, barnehage, skole, idrettsplass og offentlig transport.
Fra eiendommen er det kun få kilometer til Buvik barneskole og skolebussordning til ungdomsskolen som ligger i Børsa. Det ligger flere barnehager i nærområdet, blant annet Hammerdalen barnehage, Ilhaugen barnehage og Oterhaugen barnehage. Det er også kort avstand til Buvika sentrum, hvor du finner nærbutikker, bensinstasjon, kafé/restaurant, treningssenter, solstudio, og frisør. I Børsa finner man også bank, tannlege, legekontor og kommunekontoret.

Ca. 10 min til Melhus, ca. ett kvarter til City Syd på Tiller, ca. 15 min til Amfi på Orkanger og ca. 20 min med bil til Trondheim sentrum. Idrettstilbudet er godt og det er mye å foreta seg for både liten og stor. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall og treningssenter. Videre er det nærhet til flotte friluftsområder som bl.a. Buvikmarka, Skihytta i Buvika, Vigda (elv med fiskemuligheter og fin tursti) og strandpromenaden i Buvika.
Ta av E39 i Buvika, fortsett ned mot rundkjøringen. Ta så tredje avkjøring, mot Ilhaugen og følg denne veien i ca. 1 km og ta inn på Hammerslia. Sving deretter til høyre inn på Snøfugllia etter ca. 100 meter. Følg så vegen i ca. 200 meter, eiendommen vil da ligge lett synlig på høyre hånd. Adkomstveien er den eneste aktuelle til området, og reguleringsplanens bestemmelse § 3.1.1 fastslår at alle boliger i planen har adkomst via denne.
Tomteareal
Ca. 3010 m² på eiet tomt

Arealbruk
Området reguleres til boligbebyggelse.

Grad av utnytting
Bebygd areal skal innenfor planområdet ikke overstige 45 % inkl. carport / garasjer.

Plassering av bebyggelse
Bebyggelsen skal plasseres innenfor byggegrenser vist på plankartet.
Vann/avløp:
Det skal kobles på kommunalt vann- og avløpsnett som ligger i området. Det må søkes kommunens driftskontor om tillatelse til arbeid på ledninger og opprettelse av sanitærabonnement før det blir gitt igangsettingstillatelse.

Adkomst:
Eiendommen er sikret adkomst, jf. reguleringsplan.
Portrettbilde av Pål Schei

Pål Schei

Eiendomsmegler MNEF / Partner