Heimdal - Høyvegen 4

Slide image
Romslig stue og kjøkken på ca. 36,8 kvm.
Slide image
Fin planløsning med stort bad og en spennende stue/kjøkkenløsning med mye lysinnslipp fra mange vinduer.
Slide image
leilighet på toppen av bygget med store vinduer og skyvedører fra gulv til tak på stue.
Slide image
Stuen har plass til en god sofagruppe og spisestuemøblement.
Slide image
Kjøkkenet innbyr til koselige stunder. Integrerte hvitevarer og skuffer og skap har praktisk demping.
Slide image
Lyst kjøkken fra danske Aubo leveret av Optimera.
Slide image
Integrerte hvitevarer; keramisk koketopp med touchbetjening, stekeovn, kjøl-/fryseskap samt oppvaskmaskin.
Slide image
Tenk deg å bo i en helt ny leilighet der ingen har bodd før deg. Du velger helt selv hvordan du vil ha det.
Slide image
Mye lys slipper inn i gjennom verandadør fra gulv til tak samt leilighetens mange vinduer.
Slide image
Nydelig utsikt fra balkongen. Kvadratisk utforming gir plass til en møbelgruppe.
Slide image
Flott parkettgulv. Fjernvarme er den primære varmekilden i leiligheten.
Slide image
Detaljbilde fra stue.
Slide image
Leiligheten har et delikat og ekstra stort bad med dusjvegger i glass og godt med innredning/skap.
Slide image
Her har utbygger valgt å legge inn ekstra og praktisk skapinnredning på badet.
Slide image
Moderne med liggende, litt større flis på veggene og tidsriktig grått flisgulv med varmekabler. Plass og opplegg for vaskemasking og tørketrommel.
Slide image
Her får du vegghengt toalett, dusjvegger i glass og downlights i tak. Dusjsoner har mindre flis, noe som gir et pent uttrykk.
Slide image
Entregulv er flislagt for å ta unna for fukt og skit. Plass til garderobe i entreen.
Slide image
Få meter fra inngangsdøren til leiligheten i 5. etasje finner man heisen som tar deg fra parkeringskjelleren og opp til leiligheten.
Slide image
Leilighetens soverom vender mot øst. Bygget har ikke svalgang, slik at man slipper sjenerende trafikk foran soveromsvinduene.
Slide image
Flott soverom med mye lysinnslipp.
Slide image
Leiligheten ligger på hjørnet av bygningen og har lite innsyn.
Slide image
Leiligheten ligger i toppetasjen og bygget ligger høyt i terrenget, noe som gjør at du har nydelig utsikt utover Lund Østre og i retning fjorden.
Slide image
Balkongen er vendt mot vest og har gode solforhold.
Slide image
Koselige grøntarealer og sosiale soner rundt bygget.
Slide image
1730871882937

Lys 3-roms leilighet. Endebeliggenhet og flere store vinduer. Ekstra stort bad. Parkering i p-kjeller. Innflyttingsklart

4 200 000,-
2805,-
74 kvm
78 kvm
2
Eier (Selveier)
Leilighet
Takterrasse, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Rolig, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng, Helt nytt, toppleilighet, vestvendt balkong
Ta kontakt for å avtale visning
Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgift, 2,5 % av andel tomteverdi kr. 520.000,- kr. 13.000,-
Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 525,-
Tinglysingsgebyr panteobligasjon p.t. kr 525,-
Grunnboksutskrift p.t. kr 199,-
Startkapital (inkl. stiftelsesgebyr forretningsfører) til sameiet kr.10.000,-
Startkapital til Lund Østre velforening kr.2.500,-
Etableringsgebyr for kabel-TV/internett, kr. 5.000,-
Totalt p.t. kr.31.749,-

En eventuell økning i omkostningene må dekkes av kjøper.
Tinglysingsdommeren avgjør om dokumentavgiftsgrunnlaget aksepteres og dersom grunnlaget skulle bli endret vil en ev. reduksjon/økning være kjøpers ansvar og risiko.
Felleskostnader iht. budsjett antas å skal dekke bl.a.: estimert fjernvarme pr. enhet, grunnabonnement kabel-TV/internett, avsetning til vedlikehold fellesareal, heisdrift, forretningsførsel, vaktmester, strøm i fellesareal, renhold fellesareal, felles bygningsforsikring (ikke innbo), og andre driftskostnader. Ovennevnte kostnader er stipulert og er kun basert på erfaringstall.

Kommunale avgifter, individuelt strømforbruk er ikke inkludert i budsjettet, og faktureres direkte til hver enhet.
Lundhøyden Amfi - Leilighet 0527.

Flott 3-roms toppleilighet med fin planløsning og god takhøyde. Leiligheten ligger på enden i øverste etasje, og oppleves svært lys grunnet de mange vinduene.
Leiligheten inneholder 2 soverom, åpen stue/kjøkken med utgang til vestvendt balkong. Fra balkongen har man fantastisk utsikt, da blokken har en fin plassering høyt i feltet uten bygninger som skjermer. Videre består leiligheten av gang med spotter i tak, stort bad med opplegg for vaskemaskin og en innvendig bod på 3 kvm. Varmekabler i badegulv, ellers varnes leiligheten opp via fernvarme i radiatorer.
Her kan du flytte rett inn med moderne kvaliteter; et pent lyst kjøkken fra danske Aubo, flislagt bad og glassrekkverk på balkong.
Parkeringsplass i garasjekjeller samt sposrtsbod i sokkelplanet.

I Lundhøyden Amfi bor du nesten øverst på Lund Østre, med en solrik beliggenhet, perfekt plassert mellom landlige og urbane strøk i det nye flotte boligområdet.
Prosjektet ligger i et etablert boområde med god infrastruktur, og her finner du alt du trenger i hverdagen i nærheten.

Her bor du rolig og landlig til, men samtidig er det kort vei til både Heimdal sentrum og Trondheim sentrum.
Her bor du i et nyetablert boligområde med fine grøntområder mellom byggene, samtidig som du bor tett på marka.I umiddelbar nærhet er det store og varierte muligheter for friluftsaktiviteter og rekreasjon. Det er kort vei til både turstier og skiløyper som du kan nyte året rundt. For skientusiaster ligger Saupstad skistadion ikke langt unna

Boligområdet Lund Østre ligger midt mellom Heimdal og Ringvål, like nedenfor Lundåsen. Her finnes ulike boligtyper som har blitt etablert de siste årene, både eneboliger, rekkehus og leiligheter. Området er i dag i utvikling, noe som gjør at bydelen har et godt og variert bomiljø og er ventet en vekst i forhold til infrastruktur og fasiliteter.

Fra Lundhøyden Amfi er det kort vei til mange fasiliteter. Området ligger rundt 1,5 kilometer vest for Heimdal sentrum, og der finner du et bredt utvalg av butikker, post, bank, lege, tannlege og kollektivtransport.
Kollektivtilbudet i området er også godt utbygget og det tar rundt 10 minutter med buss til Heimdal og knapt en halvtime til Trondheim sentrum.
Tar man utgangspunkt i Trondheim sentrum, følger man hovedfartsåren ut fra sentrum ( Prinsensgate). Følg denne ca. 7,5 km i retning Oslo/ Heimdal.
På toppen av Okstadbakken tar man av til høyre og følger skilting mot Tillerbyen/ Kolstad. Kjør så over Bjørndalsbrua og følg skilting mot Kattem og Kolstad, du er da inne på Tunnelveien. Følg denne og man får Lund Østre på sin høyre hånd, rett før avkjøring skiltet Kattem. Eiendommen ligger vis a vis barnehagen.
Leiligheten vil få en moderne og tidløs standard med lys og moderne i utforming. Vindusflatene slipper inn godt med dagslys og alle oppholdsrom leveres med lyse parkettgulv. Flislagte bad med varmekabler i gulv, flislagt entregulv og kjøkken med integrerte hvitevarer byr på den ekstra kvaliteten og komforten som gir deg all grunn til å glede deg over en helt ny bolig. Her får du behagelig oppvarming via fjernvarme og balansert ventilasjon med vamregjennvinning.

Her kan du leve et praktisk liv i en nøkkelferdig leilighet, hvor alt er tilrettelagt for en enkel hverdag.
Prosjektet har livsløpsstandard; leiligheten har tilgang til heis fra p-kjeller og opp til etasjen hvor leiligheten ligger. Du slipper å tenke på oppussing og snømåking, og kan istedet bruke tiden på det du har lyst til.
Oppvarming via fjernvarme. Varmekabler i gulv på bad.
Kostnader for fjernvarme er ikke tatt inn i felleskostnader (à-konto, etter stipulert forbruk). Kostnad for dette vil komme i tillegg.
Eiet tomt på 2070 kvm. iht. eiendomskart fra Trondheim kommune.
Tomten eies i fellesskap av sameiet. Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.

Eiendommen/ fellesarealer vil bli opparbeidet med bl.a. plen og interne adkomstveier. Adkomst og opparbeidelse av uteareal iht. utomhusplan.
Det understrekes imidlertid at utomhusplan ikke er bindende for utomhusarealenes detaljutforming med hensyn til beplantning, utstyr etc., og at salgsprospektet kan inneholde illustrasjoner av beplantning / utstyr som ikke blir levert. Utomhusplanen er ikke endelig og endringer vil forekomme.
Leiligheten har bruksrett til 1 biloppstillingsplass i felles garasje samt en utvendig bod (bod ligger enten i p-kjeller eller i byggets 1. etasje).
Private interveier i boligområdet fra offentlig veg. De private interveiene brøytes og vedlikeholdes av områdets velforening. Sameiets andel av utgifter til dekkes av fellesutgiftene i velforening og sameiet. Offenlig vann og avløp via private stikkledninger.
Portrettbilde av Daniel Lund

Daniel Lund

Avdelingsleder/Eiendomsmegler