Trondheim - Stjørdalsveien 13

Slide image
Fra stuen har man utgang til en romslig balkong på 12 kvm med god plass for utemøblement. Flott utsikt mot vest og Gråkallen. Gode solforhold.
Slide image
På Lilleby bor du godt. Du bor nært, og du bor grønt. Lilleby er på vei til å bli en av byens mest attraktive bydeler.
Slide image
Stuen oppleves veldig innbydende med sin store vindusflater, noe som også gir rikelig med naturlig lysinnslipp.
Slide image
Baderom, på 4,5 kvm, har flis på gulv, flis på vegger og malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, servant, servantskap, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin.
Slide image
Baderom har flis på gulv, flis på vegger og malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, servant, servantskap, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin.
Slide image
Soverom på ca 8 kvm: Parkett på gulv, malte plater på vegger og malt betong i himling.
Slide image
Soverom: Parkett på gulv, malte plater på vegger og malt betong i himling.
Slide image
Parkett på gulv, malte plater på vegger og malt betong i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøleskap, platetopp, stekovn og oppvaskmaskin.
Slide image
Bod / tekniskrom på 3 kvm: Parkett på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Sikringsskap og ventilasjonsaggregat.
Slide image
Entre: Parkett på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling.
Slide image
Lillebyleiligheten har en attraktiv beliggenhet på Lilleby, øst for byens sentrum. Området er sentralt med alle fordelene det gir, og er i ferd med å få store grøntområder i de nye parkene som kommer
Slide image
Utsikten fra balkongen strekker seg godt over foranliggende begyggelse med Gråkallen i horisonten. Gode solforhold!
Slide image
Utsikten fra balkongen strekker seg godt over foranliggende begyggelse med Gråkallen i horisonten. Gode solforhold!
Slide image
Med beliggenhet i 5. etasje er du sikret gode solforhold, samt flott utsikt
Slide image
Planskisse 5 etasje

Arealeffektiv 2-roms i 5. etasje med utsikt mot Gråkallen. Balkong på 12 kvm med gode solforhold. Lave felleskost.

2 890 000,-
1422,-
37 kvm
40 kvm
1
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Heis, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng, Fjernvarme inkl. i felleskostnader, Balansert ventilasjon med varmegjenvinning, Balkong på 13 kvm
Ta kontakt for å avtale visning
Kr. 2 890 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 72 250 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (panteattest til långivers bank)
Kr.7100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 80 599,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 2 970 599
Kr. 1.422,- pr. mnd pr. 21.11.18 i følge forretningsfører som dekker bl.a. felleskostnad driftsdel, kontingent realsameie, kabel-tv/internett og a konto fjernvarme.
Velkommen til Stjørdalsveien 13!

Supersentralt beliggende i den sterk voksende bydelen Lilleby. Meget kort avstand til byens fasiliteter. Leiligheten ligger i 5 etasje og har en god beliggenhet i bygget hvor høyden gir deg utsikt mot Gråkallen i vest. Innbydende stue med store vindusflater, som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Fra stuen har man utgang til en romslig flislagt balkong med god plass for utemøblement. Gode solforhold med den attraktive ettermiddagssolen. Praktisk HTH kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjonovn og stekeovn. Badet er lyst med fliser på gulv og vegger. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, servant nedfelt i underskap, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.
Lillebyleiligheten har en meget attraktiv beliggenhet på Lilleby, øst for byens sentrum. Området er sentralt med alle fordelene det gir, og er i ferd med å få store grøntområder i de nye parkene som kommer. Det er gangavstand til både Solsiden - med det urbane bylivet, og Ladehalvøyas mange grønne lunger og turmål langs Trondheimsfjorden som bl.a Ladestien. Eiendommen har gangavstand til shoppingsenter, dagligvare og andre viktige servicefunksjoner.

En liten gåtur unna har man kjøpesentre som City Lade og Lade Arena samt et rikt utvalg av
spesialforhandlere. Innen 200 m har man bussholdeplass med hyppige avganger (opptil et tosifret antall pr.time) mot sentrum. Holdeplass for togtrafikk innen samme distanse gir effektiv transport til bl.a. Værnes og øvrige destinasjoner.

Barnehage og barneskole er etablert i nabolaget, i tillegg vil flere nye prosjekt utvikle område til å fremstå med moderne boligbebyggelse samt flotte parkmessige arealer. På Østmarkneset langs Ladestien ligger Ladekaia. Et uformelt serveringssted med en herlig beliggenhet ved sjøen! Ikke langt unna ligger Credo, rangert av DN som en av norges beste restauranter, som flyttet til Lilleby i 2018.
Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i betong og tre, og er kledd med fasadeplater og stående panel. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 2-lags isolerglass. Flexit balansert ventilasjon med varmegjennvinning.
5. etasje

Entre:
Eik Tarkett på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling.

Bad:
Flis på gulv, flis på vegger og malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, servant, servantskap, veggmontert wc og opplegg for vaskemaskin.

Stue:
Eik Tarkett på gulv, malte plater på vegger og malt betong i himling. Radiator. Utgang til solrik flislagt balkong med glassrekkverk. Vendt mot vest med den attraktive ettermiddagssolen. Flott utsikt mot Gråkallen.

Kjøkken:
Eik Tarkett på gulv, malte plater på vegger og malt betong i himling. Hvitt kvalitetsinnredning fra HTH type Mono. Mekanisk avtrekksvifte fra Flexit over stekesonen. Det er integrert kjøleskap, induksjonplatetopp, stekovn og oppvaskmaskin.

Soverom:
Eik Tarkett på gulv, malte plater på vegger og malt betong i himling.

Lilleby tilbyr leiligheter av høy kvalitet med kvalitetsleverandører. Noen leverandører:
* Swedoor - innerdører
* Oras - aramturer i sanitetsrom
* Nordan - Vinduer
Fjernvarme, samt balansert varmegjennvinnende ventilasjon.
Areal: Ca 499,3 kvm iht matrikkelutskrift mottatt av kommunen. Eierform: Eiet sameietomt.
Alle som har kjøpt parkeringsplass(er) må betale kr. 450,- pr. kvartal pr. plass som dekker drift av parkeringskjelleren. Dette faktureres fra Realsameiet Ladalen fellesarealer.

Noen har montert ladestikk på sin parkeringsplass. For bruk av strøm på dette ladestikket, er det lagt opp et forskuddsbeløp på kr. 450,- per kvartal, som vil avregnes opp mot reelt forbruk.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.