Tiller - Movollen 83

Slide image
Her får du en moderne og romslig selveierleilighet fra 2016. Du har lave felleskostnader, inkluderer A-konto fjernvarme (oppvarming og varmtvann), tv/internett.
Slide image
Her får du en moderne og romslig selveierleilighet fra 2016. Du har lave felleskostnader, inkluderer A-konto fjernvarme (oppvarming og varmtvann), tv/internett.
Slide image
De store vindusflatene og takhøyde på 3,2 m gir godt med naturlig lysinnslipp.
Slide image
Fra stuen har du direkte utgang til en luftig balkong i 4 etg. Balkongen er sørvendt og har plass til utemøblement.
Slide image
Det er åpen stue- og kjøkkenløsning med spisestuen som et naturlig midtpunkt i leiligheten.
Slide image
Praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass. Kjøkkenet er påkostet med integrert kaffemaskin samt kjøleskuffer.
Slide image
Romslig og praktisk planløsning. Livsløpsstandard. Det er kort vei til dagligdagse servicefasiliteter, kollektiv transport og flotte rekreasjonsområder.
Slide image
Delikat bad utstyrt med dusjhjørne, vegghengt WC, servant og opplegg for vaskemaskin.
Slide image
Delikat bad utstyrt med dusjhjørne, vegghengt WC, servant og opplegg for vaskemaskin.
Slide image
Soverom på 13 kvm.
Slide image
Soverom på 7 kvm.
Slide image
Flott entrè med intregrert garderobeskap med speilfronter.
Slide image
Sameiets tomt er pent opparbeidet med lekeplasser, plen, beplantning og en felles uteplass med pizzaovn.
Slide image
Sameiets tomt er pent opparbeidet med lekeplasser, plen, beplantning og en felles uteplass med pizzaovn.

MODERNE 3-ROMS FRA 2016 MED GOD PLANLØSNING - Luftig balkong i 4 etg. med P-kjeller og heis - fjernvarme - Nær City Syd

4 250 000,-
3279,-
85 kvm
91 kvm
2
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Rolig, Sentralt
Ta kontakt for å avtale visning
Kr. 4 250 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 106 250 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (panteattest til långivers bank)
Kr. 5750,- (eierskiftegebyr OBOS)
Kr. 7100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)
--------------------------------------------------------------
Kr. 120 349,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 4 370 349,-
Kr. 3 279,- pr. mnd pr 02.01.19 i følge forretningsfører som dekker bl.a.:

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.279,- pr. md.

Herav:
Felleskostnader 1.620,-
Garasje 150,-
A-konto fjernvarme 810,-
Kontingent 217,-
Bredbånd 279,-
Kabel-tv 203,-

Kjente, fremtidige endringer kr. 3.305,-.
Her får du en åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra stuen har du direkte utgang til en luftig balkong i 4 etg. Balkongen er sørvendt og har plass til utemøblement. De store vindusflatene og takhøyde på 3,2 m gir godt med naturlig lysinnslipp. Praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass med tilknytning til en romslig spisestue. Delikat bad utstyrt med dusjhjørne, vegghengt WC, servant og opplegg for vaskemaskin.

P-plass i oppvarmet parkeringskjeller, hvor du også har en bod. Sameiets tomt er pent opparbeidet med lekeplasser, plen, beplantning og en felles uteplass med pizzaovn. Det er kort vei til dagligdagse servicefasiliteter, kollektiv transport og flotte rekreasjonsområder. Leiligheten har lave felleskostnader, inkluderer A-konto fjernvarme (oppvarming og varmtvann), tv/internett.
Movollen 83 ligger på Tiller som er en bydel sørøst i Trondheim. Med sin nærhet til Trondheim sentrum, et rikt tilbud av servicefunksjoner, kultur- og aktivitetstilbud, skole og barnehager har Tiller blitt et meget populært boligområde for personer i alle aldre. Bebyggelsen på Tiller består av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, samt leiligheter. Tiller fremstår som et rolig- og barnevennlig område der de fleste gatene har internveier som gir trygge oppvekstsvilkår for barn og unge. De seneste årene har boligmarkedet på Tiller vært meget bra. Nyutvikling og prisvekst har gjort at flere har fått opp øynene for området. I tillegg bidrar det til en positiv utvikling av bydelen Tiller med flere nye butikker, rekreasjonsområder og lekeplasser.

Kollektivtilbud:
God tilgang på kollektivtilbud fra Tiller. Buss nr. 46 kan tas fra de fleste boligområder på Tiller og bruker ca. 12 minutter fra City Syd til sentrum og ca. 9 minutter til Elgeseter gate og NTNU Gløshaugen. Buss nr. 9 går fra Heimdal til Dragvoll via City Syd E6. I tillegg kjører buss nr. 38 fra Melhus til Stjørdal via holdeplassen City Syd E6. Fra august 2019 får Trondheim et nytt rutetilbud (MetroBuss), som vil gjøre det enda lettere å reise mellom bydeler.

Kultur- og aktivitetstilbud:
For de aktive byr Tiller IL på organiserte idretter som fotball, håndball, ishockey, skyting, ski, m.m. Tiller IL har rundt 1.000 medlemmer fordelt i de forskjellige avdelingene. Flere treningssenter som bl.a. 3T Rosten, Impulse og Fresh Fitness i umiddelbar nærhet.For de som er glad i dans har Enjoyballroom dansestudio for forskjellige aldersgrupper. TOBB Arena og City Syd-banen, samt Rostenhallen gir gode muligheter for ballsport og lek. Nye Tillerparken er et populært rekreasjons- og lekeområde for både store og små. I tillegg har de fleste boligområder felles lekeplasser for de minste. Tiller kirke ligger like ved Tiller-ringen. Her er alle hjertelig velkommen for en stille stund i kirkerommet, for å tenne et lys eller for bønn og meditasjon. Tillermarka byr på flotte turområder som fint kan benyttes til gå- og joggetur på sommerstid og ski på vinterstid.

Skoler og barnehager:
Av skoletilbud på Tiller finnes Tonstad barne- og ungdomsskole, Rosten barne- og ungdomsskole, samt Hårstad barneskole. For videregående opplæring ligger Tiller videregående skole og KVT på Østre Rosten, like ved City Syd. I tillegg finnes det flere barnehager som bl.a. Hårstad, Romemyra, Tonstad, Rognbudalen, Gnist Tiller og Porsmyra barnehage.

Servicefunksjoner:
Tiller byr på et rikt tilbud av butikker og kjøpesentra. Hos kjøpesentra City Syd, StorM og TillerTorget finner man alt man trenger i det daglige, og litt mer. I tillegg finnes det kjente varehus som bl.a. Elkjøp, Lefdal, Staples, XXL, Jula og Biltema. Av dagligvarebutikker finnes det Coop Obs på City Syd, Rema 1000, Bunnpris, Meny og Kiwi. I tillegg finnes det servicetjenester som bilverksted, bilforhandlere, legesenter, tannlege og mye mer.
Når man kjører ut fra Trondheim sentrum på E6 i sørgående retning opp Okstadbakken, tar man av ved Rosten, avkjørsel 33 A og svinger til venstre inn på John Aae's veg. følg denne veien gjennom lyskrysset og ta til høyre inn Harald torps veg, ta deretter første til venstre, Movollen. Følg skiltning til nr. 83. Vil bli skiltet med Nylanderskilt ved fellesvisning.
Leiligheten ligger i 4.etg i en boligblokk oppført med hovedkonstruksjoner av tre og betong. Utvendig er bygget kledd med fasadeplater. Taket er tilnærmet flatt og antas utvendig tekket med papp eller lignende.
4. etasje:
Gang: Parkett på gulv, tapet på vegger og malt overflate i himling. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 1: Parkett på gulv, tapet på vegger og malt overflate i himling. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 2: Parkett på gulv, tapet på vegger og malt overflate i himling.

Bod: Parkett på gulv, tapet på vegger og malt overflate i himling.

Bad: Flis på gulv, flis på vegger og malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, servant, servantskap og veggmontert wc.

Stue: Parkett på gulv, tapet på vegger og malt overflate i himling. Radiator. Utgang til veranda.

Kjøkken: Parkett på gulv, tapet, malt overflate og flis på vegg over benkeplate på vegger, og malt overflate i himling. Radiator. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin.

Takstmanns kommentar:
Leilighetens baderom og kjøkken fremstår som fra byggeår og det ble på befaringsdagen ikke registrert tegn til vesentlige skader eller avvik. For videre omtale se respektive punkter i rapporten.
Elektrisk oppvarming og fjernvarme.
Areal: Ca 1 982 kvm iht matrikkelutskrift mottatt av kommunen. Eierform: Eiet sameietomt, fellesareal.
P-plass i oppvarmet parkeringskjeller.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.