Trondheim - Søndre Berg 4 B

Slide image
Velkommen til Søndre Berg 4 B - En pen og moderne 2-roms selveierleilighet med lave felleskostnader nært NTNU Gløs, Dragvoll og St. Olavs Hospital. Svært godt tilbud av off.komm. like ved leiligheten. Meglerhuset Nylander v/ Sindre H. Mathisen
Slide image
Leiligheten holder god og moderne standard fra 2003 med lyse fargevalg, balansert ventilasjon og mye innslipp av naturlig lys i oppholdsrommene.
Slide image
Leiligheten er bygd i 2003 og har moderne standard med balansert ventilasjon og TG 1 på våtrommene i takstmannens våtromskontroll.
Slide image
Leiligheten har svært god planløsning med romslige oppholdsrom, utgang til egen markterrasse og mye lagringsplass i og utenfor leiligheten.
Slide image
Fra stuen har man utgang til egen privat markterasse med gode solforhold på sommerhalvåret. Denne ligger sørvendt og har sol gjennom hele dagen i sommermånedene.
Slide image
Stuen har god plass til spisebord om man ønsker dette.
Slide image
Stuen er hele 21 kvm. og har åpen løsning mot kjøkkenet. Utgangen til sørvendt og dermed solrik terrasse er svært behagelig på sommerhalvåret.
Slide image
Leiligheten holder god standard etter jevnlig vedlikehold. Moderne fargevalg i lyse farger og innslipp av mye naturlig lys.
Slide image
Leiligheten holder god standard etter jevnlig vedlikehold. Moderne fargevalg i lyse farger og innslipp av mye naturlig lys.
Slide image
Romslig og innholdsrikt kjøkken med lagringsplass i over- og underskap (TG1). Leiligheten har forøvrig balansert ventilasjon med varmegjenvinningssystem.
Slide image
Det er god lagringsplass i over-og underskap. Det er lagt flis over benkeplate noe som er praktisk i hverdagen.
Slide image
Kvalitetskjøkken fra Sigdal fra 2011 med gode løsninger og muligheter for å kjøpe til moduler eller bytte ut fronter om dette skulle vøre ønskelig. Stuen og kjøkkenet er på hele 21 kvm.
Slide image
Man kommer inn i leiligheten i en romslig gang på hele 7 kvm. Her er det plass for garderobe om ønskelig.
Slide image
Pent soverom i behagelige fargevalg på 8,5 kvm. Soverommet har god lagringsplass i romslig skyvedørsgarderobe.
Slide image
Pent soverom i behagelige fargevalg på 8,5 kvm. Soverommet har god lagringsplass i romslig skyvedørsgarderobe.
Slide image
Badet har varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Innredning med lagringsplass i over-og underskap. Innfellbare dusjdører for utnyttelse av arealet. TG 1.
Slide image
Sameiet Søndre berg er oppført av kommunen som studentboliger i 2003/2004 og er i dag et etablert og veldrevet sameie nært servicefasiliteter og sentrum.
Slide image
Leilighetens beliggenhet i bygget med utgang til egen markterrasse. I tilknytning til leiligheten følger parkeringsbevis til parkering på sameiets tomt sammen med gjesteparkering.
Slide image
Sameiet er å anse som veletablert med svært lave fellesutgifter som inkluderer kabel-tv og internett.
Slide image
Man har ekstern bod i et bygg på sameiets tomt.

PEN 2-ROMS SELVEIERL. FRA 2003 NÆRT NTNU, ST.OLAVS og SENTRUM! TG 1 kjøkken(2011)/bad! Solrik terrasse-Lave mnd.bokostn.

2 490 000,-
1151,-
43 kvm
46 kvm
43 kvm
1
Eier (Selveier)
Leilighet
Gjesteparkering, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hage, Husdyr tillatt, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Nært NTNU Gløs og Dragvoll, Nært St.Olavs Hospital, Servicefasiliteter like ved, Moderne standard 2003
24.Apr 2019 kl 17:00 - 17:45iCal
Kr. 2 490 000,- (prisantydning)

Omkostninger:
Kr. 62 250,- (2,5% dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 172,- (panteattest til långivers bank)
Kr. 4 200,- (eierskiftegebyr forr.fører
Kr. 7 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)
--------------------------------------------------------------
Kr. 74 772,- (omk. totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses 1 låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 2 564 772,-

Felleskostnadene er fordelt slik kvartalsvis:
Driftsutgifter kr. 2 045,-
Kabel-TV/internett kr. 1 318,-
Filtersett kr. 90,-
Totalt kr. 3 453,- pr. kvartal.
Betales 1. dag i måned i hvert kvartal.
Utgjør kr. 1 151,.- pr. mnd.
Pen og tiltalende 2-roms selveierleilighet med ettertraktet og sentral beliggenhet på Moholt i umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til de store skolene, studentersamfunnet og Trondheim sentrum. Leiligheten ligger fint til i feltet med solrik markterrasse vendt mot sør og muligheter for grilling og fritidshygge. Leiligheten har effektiv og praktisk planløsning og fremstår som lys og tiltalende med lyse fargevalg, romslige oppholdsrom og balansert ventilasjon som sørger for lave strømutgifter til oppvarming. Med leiligheten følger romslig bod og 3 parkeringsbevis for beboer og eventuelle gjesteparkeringer. Dette er leiligheten for den som ønsker en "lettstelt" selveierleilighet i et populært boområde med tette tilknytninger til de store skolene og sentrum. Leiligheten er å anse som innflyttingsklar, men er også lett å oppgradere med skjult elektrisk anlegg, automatsikringer i sikringsskap og ellers byggestandard fra 2002.

Sameiet Søndre Berg var opprinnelig bygd som studentboliger i tilknytning til de omliggende universitetene og høyskolene. Innen sykkelavstand ligger NTNU Gløshaugen og Dragvoll. Moholt er å anse som et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og har hyppige avganger til skolene og Trondheim sentrum. I nærheten har man også omkjøringsveien som, med bil, tar deg til de forskjellige bydelene og fasilitetene i Trondheim på max 10 minutter. Dette kan være Ikea og Sirkus Shopping på Leangen, Lade med Korsvika og Lade arena, Pirbadet og BI på Piren i sentrum og City Syd på Rosten.
Leiligheten har sentrumsnær og barnevennlig beliggenhet i gate uten gjennomgangstrafikk på Moholt i nærhet til flere kjøpesentre, treningssentre, lekeplasser, idrettsbaner, sykkelbane, søndagsåpne dagligvarebutikker, Estenstadmarka og offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til Trondheim sentrum og de store skolene.

Moholt er et knutepunkt beliggende ved Tyholt/ Berg og Valentinlyst/ Brøset med lett adkomst til omkjøringsveien som innebærer at man aldri befinner seg mer enn ca. 10 minutters kjøring fra de forskjellige bydelene i Trondheim. Man har offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet til boligen med opptil 8 avganger pr. time til Trondheim sentrum og de store skolene som NTNU Dragvoll, NTNU Gløshaugen, Trondheim Handelshøyskole (gamle TØH) og HiST samt flybuss til Værnes.

Sameiet Søndre berg er et sameie bestående av nyere bebyggelse fra 2002 som tidligere var studentboliger tilhørende studentskipnaden. Innen gåavstand til sameiet ligger idrettsanlegget til den tradisjonsrike Sportsklubben Freidig som tilbyr medlemskap innenfor grenene fotball, håndball, orientering, friidrett, alpint/ freestyle og innebandy.
Følg Jonsvannsveien fra Singsaker over Ebergkrysset. Følg Jonsvannsveien ca. 100 meter etter lyskrysset og sving av til venstre inn Lidarende. Følg skilting til leiligheten fra Meglerhuset Nylander ved annonserte fellesvisninger.
Leiligheten er etablert i 1.etg i leilighetsbygg oppført med grunnmur av støpt betong og med hovedkonstruksjoner over dette oppført i tre. Utvendig er bygget kledd med trekledning. Taket har saltaks form og er utvendig tekket med takstein.
1. etasje:
Gang:
Laminat på gulv, malt overflate på vegger og malt overflate i himling. Garderobeskap.

Bad (TG 1):
Belegg på gulv, belegg på vegger og malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, servant og wc.

Soverom:
Laminat på gulv, malt overflate på vegger og malt overflate i himling.

Stue:
Laminat på gulv, malt overflate på vegger og malt overflate i himling. Utgang til terrasse.

Kjøkken (TG 1):
Laminat på gulv, malt overflate og flis på vegg over benkeplate på vegger, og malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin.
Elektrisk, balansert ventilasjon med varmegjenvinningssystem.
Areal: Ca 19 598 kvm iht matrikkelutskrift fra kommunen. Eiet, felles tomt.
Biloppstillingsplass på sameiets område. Det medfølger ikke garasjeplass til seksjonen.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.