Trondheim - Anne Hogstadsveg 20 B

Slide image
Velkommen til Anne Hogstads veg 20 B - En lekker og romslig familieleilighet på 118 kvm. på ett plan med gjennomgående høy standard og flott beliggenhet. Sindre H. Mathisen, Meglerhuset Nylander.
Slide image
Leiligheten ligger i et svært rolig og skjermet boligområde på Valentinlyst/ Brøset med kort vei til sentrum og servicefasiliteter. Fra ny terrasse fra 2018 ser man rett på Tyholttårnet.
Slide image
Eiendommen har flotte uteområder med sør/vest-vendt hage. Huset har tak fra 2004 og man ser påbygget i teglstein fra 1976.
Slide image
Leiligheten er svært innholdsrik med 3 store soverom og kjøkken/stue-del på hele 50,5 kvm. Merk walk-in closet på hovedsoverom og 2 bad hvor ett er pusset opp i 2014.
Slide image
Leiligheten har svært god og gjennomført standard med utvidet bruk av spotbelysning i oppholdsrommene. Moderne fargevalg og et stilrent preg med lydhimling mot etasjen over.
Slide image
Lekkert snekkerlaget kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele. Mosaikkflis over kjøkkenbenk er praktisk i hverdagen.
Slide image
Spiseplassen mot kjøkkenet er perfekt for en kjapp frokost eller for å være sosial med kokken. Leiligheten har leveranse av kabel-tv og internett via NTE og Altibox via fiberkabel.
Slide image
Stuen varmes opp av varmepumpe som primærkilde og vedovn som sekundær varmekilde. Inngangspartiet har varmekabler i gulv og 2 soverom har også gulvvarme.
Slide image
Mellomgangen mellom stue benyttes som kontor av dagens eiere. Her har man også utgang til terrassen som var ny i 2018. Denne er bygd opp med royal-impregnerte materialer fra Møre Royal.
Slide image
Uteplassen er delvis under tak som er kjekt når Trondheim-"sommeren" gjør sitt inntog for alvor.
Slide image
Uteplassen er pent opparbeidet og man har nedgang til plenen fra terrassen.
Slide image
Lekkert bad fra 2014 gjort av firma. Tidløse fargevalg, rør-i-rør opplegg og egen dusjnisje med skillevegg i glass. Vegghengt WC og god oppbevaringsplass i skuffer.
Slide image
Hovedsoverommet er 15 kvm. og er delt av med skyvedører speil hvor man finner en innredet walk-in-closet bak. Smart måte å holde rommert ryddig og rent for tøy.
Slide image
Barnerommet er også 15 kvm. og har varmekabler i gulv. Disse rommene ligger i samme del av leiligheten som det nye badet og kontoret/ mellomgangen. Svært praktisk i hverdagen.
Slide image
Soverom 3 er 9 kvm. og har også skyvedørsgarderobe. Dette rommet har tilknytning til
Slide image
Bad nr. 2 er fra 2006 og har TG 1 i våtromskontroll. Varmekabler i gulv, spoter og dusjhjørne med innfellbare dusjdører.
Slide image
Området er svært familievennlig med beliggenhet ved blindvei. Kort vei til offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til sentrum og Estenstadmarka. Skolekretsene er Eberg og Blusuvold.
Slide image
Gårdsplassen er steinlagt og her har leiligheten 2 oppstillingsplasser. Se seksjoneringsbegjæring for fordelingen av parkeringsplassene.
Slide image
Arealet i blått er parkeringen.
Slide image
Området er fredelig og stille med nærhet til både servicefasiliteter på Valentinlyst og Moholt. 15 minutters busstur til sentrum via Sirkus shoppingsenter.
Slide image
Området er preget av villabebyggelse og ligger svært fint til i fine turområder nært eberg fortballbane med tilliggende sykkelpark som er populære for de små.
Slide image
Leiligheten har tilnærmet 50 kvm. lagringsplass i kjeller. Her finner du både snekkerbod med verkstedbenk og mye lagringsplass.

LEKKER 4-ROMS FAMILIELEILIGHET PÅ 118 kvm! ALT PÅ ETT PLAN- HØY STANDARD! Solrik uteplass- 2 bad, 2 P-plasser, 50m2 bod!

4 700 000,-
2500,-
118 kvm
139 kvm
118 kvm
3
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Hage, Husdyr tillatt, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Rolig, Sentralt, Turterreng
22.Jul 2019 kl 18:20 - 19:00iCal
Kr. 4 700 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 117 500 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 172,- (panteattest til långivers bank)
Kr.7100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 125 822,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 4 825 822,-
Kr. 2.500,- pr. mnd. som inkluderer felles bygningsforsikring, kabel-tv/ internett, avsetning til fremtidig vedlikehold, snøbrøyting av Anne Hogstads veg og løpende drift og vedlikehold i sameiet.

Felleskostnadene fordeles slik:

- Kabel-tv/ internett: kr. 1.159,- pr. mnd.
- Avsetning fremtidig vedlikehold: kr. 750,- pr. mnd.
- Bygningsforsikring: kr. 491,- pr.mnd.

Felleskostnadene er estimert av kostnader innhentet fra leverandør:

- Grunnpakke Altibox Standard 500/500 mbt.
- Dagens kostnad kr. 12.012,- årlig forsikringspremie.
- Brøyting ca. kr. 600,- pr. enhet erfaringsmessig.
Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Valentinlyst/ Brøset med en rekke sevicefunksjoner i umiddelbar nærhet. Kiwi nærbutikk, Valentinlystsenteret, Fresh fitness, bakeri og Rema 1000 er noe av det du finner i gangavstand fra boligen. Bussholdeplass med hyppige avganger til sentrum i Brøsetveien.

Området kan ansees som rolig og barnevennlig, samtidig som det er sentralt og praktisk plassert ift til å ta seg rundt i Trondheim. NTNU Dragvoll og NTNU Gløshaugen ligger i kort sykkelavstand fra boligen. Det er meget gode bussforbindelser til Trondheim sentrum og Trondheim lufthavn Værnes.

Søndagsåpen butikk og treningssenter i umiddelbar nærhet. I tillegg finnes de fleste andre servicefunksjoner i området, slik som restaurant, legesenter, apotek, frisør og flere butikker.

Fra boligen tar man seg også veldig lett til Estenstadmarka med flotte tur-, trenings- og rekreasjonsmuligheter. Fra boligen er det trygg skolevei til både barne- og ungdomsskole.

Skolekrets:
Eberg Barneskole og Blussuvoll Ungdomsskole.
Kjør Brøsetvegen og sving til venstre inn Anne Hogstads veg og eiendommen blir på venstre side.
Leilighet i 1.etasje. Bygget er oppført i 3 etasjer over kjeller. Grunnmur og hovedkonstruksjon er oppført i teglstein, utvendig pusset over terreng foruten på tilbygg. Taket har saltaksform og er tekket med takstein. Vinduer i hovedsak med 2-lags glass fra midten av 80-tallet, 1 vindu fra byggeår med koblet glass.
1. etasje:

Gang:
Flis på gulv og malt overflate på vegg. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme som varmekilde.

Bad 1 (2006 - TG1):
Flis på gulv og flis på vegg. Malt overflate og downlights i himling. Bad med servantskap, opplegg for vaskemaskin, innfellbare dusjdører og naturlig avtrekk. Gulvvarme som varmekilde.

Bad 2 (2014 - TG1):
Flis på gulv og flis på vegg. Malt overflate og downlights i himling. Bad med servantskap, mekanisk avtrekk, veggmontert wc og badekar dusjvegg. Gulvvarme som varmekilde.

Toalett (TG1):
Parkett på gulv, og flis og malt overflate på vegg. Plater i himling. Toalett med veggmontert wc, servant og naturlig avtrekk.

Soverom 1 (15 kvm):
Parkett på gulv og malt panel på vegg. Malte plater i himling. Walk-in-closet med skyvedører.

Soverom 2 (15,5 kvm):
Parkett på gulv og malt overflate på vegg malt teglstein. Takess i himling. Skyvedørsgarderobe. Gulvvarme som varmekilde.

Soverom 3 (9 kvm):
Parkett på gulv og malt overflate på vegg. Takess i himling. Skyvedørsgarderobe. Gulvvarme som varmekilde.

Stue (50,5 kvm):
Parkett på gulv, og malt overflate og tapet på vegg. Malt panel og downlights i himling. Vedovn og varmepumpe som varmekilde.

Kjøkken:
Parkett på gulv og malt overflate på vegg. Malt overflate og downlights i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert platetopp, stekeovn, mikroovn og oppvaskmaskin.

Kontor/gang:
Parkett på gulv og malt panel på vegg teglstein. Malt panel i himling. Panelovn som varmekilde.
Varmekabler i gulv på begge bad og på soverom 2. Varmepumpe og vedfyring i stue/ kjøkkendel.
Areal: Ca 610 kvm iht matrikkelutskrift/målebrev.
Eierform: Eiet tomt.
Leiligheten disponerer 2 oppstillingsplasser i gårdsplass. Se seksjoneringsbegjæring for nøyaktig beskrivelse av plasseringen av plassene.
Anne Hogstads veg er privat. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett som ble skiftet i 2008.