Stjørdal - Nøtteberget 33

Slide image
Velkommen til Nøtteberget 33. Enebolig over 2 plan med fin beliggenhet i Nordlandsfeltet.
Slide image
Plantegning sokkel
Slide image
Plantegning 1.etg
Slide image
Boligen har en fin beliggenhet i blindgate.
Slide image
Fra kjøkken er det utgang til en skjermet hage.
Slide image
Kjøkken fra 2004 med integrerte hvitevarer. På kjøkkenet er det god plass til et spisebord for hele familien.
Slide image
Fra kjøkkenet er det utgang til veranda og hage.
Slide image
Kjøkkenet er lyst og trivelig med god skap- og benkeplass.
Slide image
Stuen ble malt i 2019 i en nøytal og moderne farge. Foran peisen er det god plass til en stor sittegruppe.
Slide image
Stuen kan enkelt inndeles i flere soner, her er det god plass til både spisebord og sittegrupper.
Slide image
Fra stuen er det utgang til veranda hvor du kan nyte formiddagssolen.
Slide image
Soverom i sokkel ble oppgradert i 2012 med nye overflater. Rommet er av god størrelse og har dermed god plass til både seng, garderobeskap, kommoder o.l.
Slide image
Et av soverommene befinner seg i 1.etg, om man ikke har behov for så mange soverom kan dette fint benyttes til kontor, lekerom m.m.
Slide image
Alle soverommene er av god størrelse.
Slide image
Dette rommet benyttes til soverom, men er i utgangspunktet en bod. Takstmannen har målt rommet til 11 kvm.
Slide image
Lys og trivelig entre, i sokkeletasjen finner man soverom, bad- og vaskerom.
Slide image
Boligen har et romslig baderom. Rommet ble oppgradert i 2005 og er utstyrt med toalett, badekar, servant og skap.
Slide image
Boligen har en god planløsning med separat vaskerom på 10 kvm.
Slide image
Til venstre i bildet er det en romslig skyvedørsgarderobe.
Slide image
I hagen er det oppsatt en trivelig hagestue med peis.
Slide image
Her kan man nyte sene sommerkvelder.
Slide image
Tomten er pent opparbeidet med mange uteplasser.
Slide image
I umiddelbar nærhet finner man ballbinge, her kan ungene leke fritt og trygt.
Slide image
Nordlandsfeltet er et veletablert nabolag. Feltet er opparbeidet med både lekeplasser og ballbinge.
Slide image
Boligen har egen garasje med loft for lagring.

Innholdsrik enebolig i Norlandsfeltet - Barnevennlig beliggenhet - Kort vei til skole og barnehage - Skjermet hage

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
3 290 000,-
156 kvm
170 kvm
156 kvm
3
Eier (Selveier)
Enebolig
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Hage, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Rolig, Turterreng
Ta kontakt for å avtale visning
Kr. 3 290 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 82 250 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (panteattest til långivers bank)
Kr. 11 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 94 599,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 3 384 599
Velkommen til Nøtteberget 33, en innholdsrik enebolig med fin beliggenhet i Nordlandsfeltet. Boligen passer godt for en barnefamilie og kan by på kvaliteter som :

- Beliggende innerst i en blindgata
- Garasje
- Store soverom
- God planløsning med stort kjøkken og stue
- Fine uteplasser
- Stort vaske- og baderom
- Kort kjøretur til Stjørdal sentrum
- Sokner til Kvislabakken barneskole
- Veletablert og barnevennlig boligfelt
Eiendommen er beliggende i Nordlandsfeltet, et veletablert og familievennlig boligområde, ca. 5 km nord for Stjørdal sentrum. Boligen ligger fint til i feltet, nesten innerst, skjermet for gjennomgangstrafikk. Fra eiendommen har man gang- og sykkelavstand til både Kvislabakken skole, barnehage og idrettsanlegg på Tangmoen stadion.Feltet er optimalt for barnefamilier og området har flere pent opparbeidede lekeplasser etc.
Kjør E6 nordover fra Stjørdal og kjør ca. 3 km. Ta av til høyre for så å ta tredje avkjøring til venstre i påfølgende rundkjøring over bru, skiltet mot Kvithammer. Følg veien i ca. 1 km og sving inn til høyre, inn i Nordlandsfeltet. Ta så første til venstre og følg denne veien. Du vil se en ballbinge på venstre side, sving til venstre ved denne. Adkomst vil bli skiltet ved fellesvisning.
Boligen:
Enebolig er oppført i én etasje over sokkel. Grunnmur er oppført i lecastein. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Garasje:
Tilhørende garasje på felles rekke fra byggeår. Fundamentert på ringmur av støpt betong. Støpt armert dekke fra 2012. Veggkonstruksjon i bindingsverk, kledd med liggende panel på utside. Taket har saltaksform og er oppbygd som en takstol konstruksjon. Utvendig tekket med betongtakstein. Leddet garasjeport i tre som åpnes/lukkes manuelt. Garasjen måles til 20m².
Sokkel:

Entre
Gangen er meget romslig og har god plass til oppheng av yttertøy, sko o.l. Vindfang er utført med flislagt gulv med gulvvarme og panelplater på vegg. Resten av gangen har parkettgulv. For øvrig er det innstallert vedovn i gangen.

Soverom
Boligen har totalt 3 soverom, men benytter også en stor bod (11 kvm) til soverom. Alle soveromme er av god størrelse. 2 av rommene i sokkel ble oppusset i 2012 med nye gulv med gulvvarme.

Baderom
Baderommet ble oppusset i 2005 og er utført med flis på gulv og vegger. Rommet er av god størrelse og er utstyrt med gulvvarme, servantskap, mekanisk avtrekk, wc og badekar. I tillegg til baderom i sokkel har boligen toalett i 1 etasje.

Vaskerom
Romslig vaskerom på 10 kvm. Rommet er utført med flislagte gulv og malte plater på vegger. Videre er rommet utstyrt med opplegg for vaskemaskin, stor skyvedørsgarderobe, stoppkran og sikringsskap.

1 etasje:

Stue
Stuen er av meget god størrelse og kan fint inndeles i soner. Her er det god plass til flere sittegrupper og et romslig spisebord. Rommet ble malt i 2019 og er svært innbydende. Store vindusflater gir rommet en god romfølelse, det er også utgang til veranda fra stue. Rommet er utført med parkettgulv, malt brystpanel/strietapet og panel på vegger. For øvrig er det både peis og varmepumpe på stuen.

Kjøkken
Boligen har en fin planløsning hvor kjøkkenet er avskilt fra stue. Kjøkkenet er fra 2004 og er utstyrt med integrerte hvitevarer herunder stekeovn, vaskemaskin, platetopp, oppvaskmaskin og mikroovn. På kjøkkenet er det god plass til et spisebord for hele familien. Fra kjøkkenet er det utgang til veranda og hage. I hagen er det er trivelig hagestue. Rommet er utført med flis på gulv og brystpanel på vegg.

Soverom og toalett
Videre befinner det seg et ekstra soverom og gjestetoalett i 1.etasje.

Uteareal
Boligen har en fin og skjermet hage på baksiden av boligen. Her er det også oppført en hagestue med peis. Videre er nabolaget veldig barnevennlig og det er kort vei til både ballbinge og lekeplass.
Elektrisk og vedfyring.
Areal: Ca 303 kvm festet tomt iht. matrikkelutskrift/målebrev/skylddeling.
Festeavgift: Kr 3 424 pr.år.
Regulering av festeavgift skjer iht. indeksregulering.
Festeavgiften ble sist regulert: 01.07.2009.
Festeavgiften kan reguleres: 01.07.2019.
Bortfester opplyser følgende:
Festeavgiften blir regulert i hht. KPI fom. 01.07.2019. Dette kommer i tillegg til festeavgift for 2020. Festaavgiften betales forskuddsvis. Bortfester opplyser videre at han ikke har fått KPI-tall for juli 2019. Blir nytt beløp på festeavgiften 01.03.2020 i tillegg fra og med 01.07.2019. For mer informasjon, ta kontakt med bortfester. Kontaktinfo fås av megler.

Situasjonskart viser at deler av hagen og hagestue går over eiendomsgrense til friareal (gnr.32, bnr.8).

Grunneier er: Petter Nordland.
Forkjøpsrett: Nei.
Kreves samtykke til overdragelse fra grunneier ?: Nei.

I 2004 ble tomtefesteloven vedtatt endret av Stortinget. Endringene medførte at tomtefestere - de som leier av grunneierne - kan forlenge sine kontrakter på like vilkår.
Etter at Høyesterett i en dom fra 2007 ga tomtefestere rett, tok grunneierne saken til Den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg - og vant. Domstolen mente Norge hadde brutt menneskerettighetene.
Høyesterett har i april 2015 avsagt dom i favør for grunneierne. Når festeavtalene utløper kan avtalene kreves forlenget, men på gitte betingelser. Stortinget har utarbeidet et forslag til nye lovregler ikraftsatt pr 01.01.18.

Hovedinnholdet i de nye reglene er at bortfestere nå kan oppregulere festeavgiften én gang utover konsumprisindeksen ved forlengelse av festekontrakt. Det er imidlertid en rekke presiseringer og unntak til dette:
a) Festeavgiften kan oppreguleres til 2% av råtomtverdien, men med et tak på kr. 9000 i 2002-verdi per dekar. I dag år 2018 utgjør dette ca. kr. 12 208. Dette betyr at dersom 2% av råtomtverdien utgjør mindre enn kr. 12 208 per dekar, er det 2% som kan innkreves. Hvis ikke, må partene forholde seg til taket.
b) Råtomtverdi for tomtefeste har et annet innhold enn råtomtverdi i andre sammenhenger. Man skal gjøre fradrag fra alle festers opparbeidelser på tomten, slik at man typisk kun sitter igjen med hva bortfester faktisk har tilført festeforholdet. I tillegg kan man bare vurdere tomten med de husene som står der. Det betyr at det må gjøres fradrag fra et eventuelt utviklingspotensial.
c) Bestemmelsen gjelder ikke der hvor det er avtalt rett til forlengelse og hvor bortfesteren ikke har anledning til oppregulering utover konsumprisindeksen (såkalte KPI-avtaler).
d) Kravet kan bare gjøres gjeldende for fremtidige terminer.
e) En ny regulering etter denne metoden kan gjøres etter det har gått 30 nye år.
For de som har forlenget festeavtalen siden 2006, vil denne regelen gjelde i tre år fra den nye lovendringen trådte i kraft. Dette har sammenheng med de alminnelig foreldelsesreglene. Men det er også flere kontrakter som etter hvert vil utløpe, hvor disse bestemmelsene vil bli aktuelle. Da gjelder treårsfristen fra forlengelsestidspunktet.
I tillegg åpnes det for to snevre sikkerhetsventiler som beskytter henholdsvis bortfester og fester mot for lave eller for høye festeavgifter. Festeavgiften kan derfor settes høyere dersom gjeldende regel vil utgjøre et menneskerettighetsbrudd for bortfester. Videre er det et generelt forbud mot urimelig høye festeavgifter.

Interessenter må sette seg inn i vedlagte tomtefestavtale, samt evt. aktuelle bestemmelser i gjeldene tomtefestelov, og foreslåtte endringer.
Egen garasje i felles garasjeanlegg.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett. Privat vei fra postkassene, brøyting inngår i velforeningskontigentet.