Trondheim - Paul Fjermstads veg 33

Slide image
Velkommen til Paul Fjermstads veg 33 - En svært gjennomført og tiltalende 3-roms i 1. etg. med rolig og barnevennlig beliggenhet via-à-vis Berg arbeidskirke på Tyholt. Stor solrik tomt og sentral beliggenhet. Meglerhuset Nylander v/ Sindre H. Mathisen.
Slide image
Leiligheten har svært god beliggenhet i feltet med solrik balkong med nedgang til stor og barnevennlig hage. Området oppleves som svært fritt med god plass mellom eiendommene.
Slide image
Leiligheten har svært god planlsøning med god plass i oppholdsrommene og utgang til hagen fra stuedelen.Soverommene er av god størrelse og man har mye lagringsplass i skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen.
Slide image
Stort og innholdsrikt kjøkken fra 2011 med masse lagringsplass, spotter i tak og integrerte hvitevarer. Stue og kjøkkendelen er hele 35 kvm. og kjøkken har TG 1 i takstmannens våtromskontroll.
Slide image
Kvalitetshvitevarer i kjøkken. Underlimt vaskekum, 80 cm- induksjonstopp, innredning med lys og pleksiglass med motiv over benkeplate gjør renholdet enklere. Hvitevarene er fra Gorenje, Siemens, AEG og integrert vinskap fra Temptech.
Slide image
Leiligheten holder gjennomgående høy standard etter vesentlige påkostninger de siste årene. Så nært som alle overflater i leiligheten er oppusset og tilstanden må sies å være meget god.
Slide image
Kjøkkenøy mellom kjøkken og stue gjør at man kan holde kontakt med middagsgjestene under matlagingen. Kjøkkenøya har også integrert vinskap som vender mot spisebordet.
Slide image
Leiligheten har svært god planløsning hvor spisestuen ligger naturlig i kontakt med kjøkkenet. Soverom og bad ligger tilknyttet gangen som har slitesterkt vinylgulv. Merk spot-belysning på kjøkken og i gang.
Slide image
Fra oppholdsrommene har man utsikt direkte mot Berg arbeiderkirke. Området er veldig fredelig og populært med sin sentrale beliggenhet til både sentrum, offentlig kommunikasjon og nærheten til de store arbeidsplassene i Trondheim.
Slide image
Leiligheten har varmepumpe som primær oppvarmingskilde noe som hjelper på både inneklima og strømregningen.
Slide image
Vedfyren er perfekt for de kaldeste dagene eller bare for kosens skyld.
Slide image
Fra stuen går man ut til sør/vest-vendt balkong med meget gode solforhold. Balkongene er fra 2007 og har også nyere skyvedør.
Slide image
Balkongen på 11 kvm. er perfekt for lange sommerdager med muligheter for både grilling og lek for barna.
Slide image
Man har egen nedgang til hagen fra balkongen.
Slide image
Leiligheten ligger i 1. etg. med utgang til sør-vendt balkong med optimale solforhold gjennom dag og kveld. Huset er drenert i 2016 med isolasjon mot kjeller og bordkledning er skiftet i 2007 og oppmalt på dugnad i 2013.
Slide image
Leiligheten ligger i 1. etg. med utgang til sør-vendt balkong med optimale solforhold gjennom dag og kveld. Huset er drenert i 2016 med isolasjon mot kjeller og bordkledning er skiftet i 2007 og oppmalt på dugnad i 2013.
Slide image
Eiendommen ligger 1 minutts gange fra "bysykkel-stativ" og bussholdeplass med hyppige avganger til både sentrum og til de andre bydelene.
Slide image
Inngangen til leiligheten har slitesterkt belegg på gulv. Spotbelysning i tak og inngang til soverommene og badet.
Slide image
Hovedsoverommet er 11 kvm. og er malt i duse fargevalg med brytning mot teglstein.
Slide image
Soverommet har masse lagringsplass i garderobe fra Garderobemannen. Skyvedører med speilfronter og praktisk innredning. Soverommene ligger skjermet vendt mot hage.
Slide image
Soverommet har masse lagringsplass i garderobe fra Garderobemannen. Skyvedører med speilfronter og praktisk innredning. Soverommene ligger skjermet vendt mot hage.
Slide image
Soverom 2 er 7,5 kvm.
Slide image
Bad fra 2013 med marmorflis på gulv og innfellbare dusjdører med speilrefleksjon. Gulvet i dusjsone er nedfelt med mosaikkflis i marmor. Gulvvarme og baderomsinnrending med lagringsplass i skuffer. Regndusj.
Slide image
Vegghengt WC og led-spotter i tak. Lagringsplass i skap.
Slide image
Eiendommen og sameiet fremstår som svært godt vedlikeholdt med god boltreplass rundt huset.
Slide image
Enkel adkomst til leiligheten og oppstillingsplasser rett utenfor inngangsdøren.
Slide image
Oppstillingsplassen er klargjort for el-opplegg dersom man trenger el-billader eller stikkontakt for motorvarmer.

Lekker 3-roms m/ gjennomført, god standard! Solrik veranda. Drenert 2016. Kjøkken og bad TG1. Peis.Varmepumpe.2 P-plass!

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
3 780 000,-
900,-
67 kvm
72 kvm
67 kvm
2
Eier (Selveier)
Leilighet
Gjesteparkering, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Hage, Husdyr tillatt, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Sentralt, Nært St.Olavs, NTNU og Sintef, Drenert 2016
20.Nov 2019 kl 17:00 - 17:45iCal
Kr. 3 780 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 94 500 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (panteattest til långivers bank)
Kr.7100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 102 849,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 3 882 849,-
Kr. 900,- pr. mnd i følge forretningsfører som dekker bl.a.: husforsikring (ikke innbo), bensin til gressklipper og snøfres, samt diverse mindre investeringer.
Meget pen og påkostet selveierleilighet i 1. etasje i et av Trondheims mest ettertraktede boområder på Tyholt. Eiendommen ligger fint til på romslig tomt i åpne omgivelser med fritt utsyn til Berg arbeidskirke og meget gode solforhold i hage og balkong. Det er kort vei til de fleste servicefasiliteter på Valentinlyst og populære områder for fritidssyssler i nærområdet. Offentlig kommunikasjon med hyppige avganger finner man innen kort gangavstand. Foruten dette er det gangavstand til både Sintef, NTNU Gløshaugen, Telenorbygget på Valentinlyst og St. Olavs Hospital som representerer 4 av de største arbeidsplassene i Trondheim.

Leiligheten holder gjennomgående høy standard etter vesentlige påkostninger de siste årene. Nytt bad og kjøkken, de fleste overflater er pusset opp og bygget er også drenert i 2016 og påkostet den siste tiden. Oppussingen bærer preg av dyre materialvalg og gjennomført med en hjemmekoselig stil i kreativt mønster. Leiligheten er et HJEM med store bokstaver.

Paul Fjermstads veg 33:

* Innflyttingklar standard etter vesentlig påkostninger.
* Nytt kjøkken og bad.
* Drenert og godt vedlikeholdt bygningsmasse.
* Nært flere store arbeidsplasser.
* Ueksponert og fritt beliggende v/ friområde.
* Gjennomlys og romslige oppholdsrom.
* Utgang til solrik balkong og hage.
* Svært ettertraktet boligområde.
* God lagringsplass i store boder på loft og i kjeller.
* Egen P-plass med rør til strømopplegg.
* Fibertilknytning
Eiendommen ligger fint til i åpne omgivelser og enveiskjørt gate i et av Trondheims mest ettertraktede boligområder på Tyholt. Lite trafikkerte omgivelser, store grøntområder og kort avstand til alle Trondheims bydeler. Området er å betrakte som et rolig og barnevennlig boområde tilbaketrukket fra trafikk og gjennomkjøring med smågater innkranset av eldre og nyere villabebyggelse med gangavstand til blant annet Bakklandet, Solsiden på Nedre Elvhavn og Midtbyen, St. Olavs Hospital, NTNU Gløshaugen, Valentinlyst, Kvilhaugen gård og Kristiansten Festning.

Kort vei til servicefasiliteter som Bunnpris Gourmet, Valentinyst senteret med COOP Mega, Vinmonopol, og treningsenter på Moholt og på Valentinlyst. I umiddelbar nærhet til boligen finner man offentlig kommunikasjon med hyppige bussavganger og "bysykkel-stativ".

Det er flere rekreasjonsområder i nærhet til boligen hvor man kan nyte et godt måltid på Kvilhaugen gård, parklivet i Festningsparken, flotte turer langs Nidelva eller familiehygge med vaffler og kaffe på Kristiansten Festning. For barna er det sandvolleyballbaner, sykkelbaner, ballbinger og lekeapparater i tilknytning til de forskjellige skolene i nærområdet. De store arbeidsinstitusjonene i Trondheim herunder NTNU, St. Olavs Hospital, Sintef, NRK, og Telenor bygget. Det er kort vei til Estenstadmarka med fine turmuligheter sommer og vinter.
Følg Otto Nilsens veg vestover fra Tyholttårnet. Kryss Harald Bothners veg og ta første vei til venstre som er Paul Fjermstads veg. Følg denne til du får nr. 33 på venstre side. Leiligheten ligger i 1. etg. høyre. Det vil bli skiltet med skilter fra Meglerhuset Nylander ved annonserte fellesvisninger.
4-mannsbolig er oppført i to etasjer over kjeller. samt loft. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass.
Leiligheten har gjennogående høy, og tiltalende standard etter vesentlige påkostninger de siste år. Kombinasjonen mellom fargevalg, materialvalg og generell gjennomføring i oppussingen skaper en leilighet med personlighet og et hjemmekoslig uttrykk. Elementer som duse fargevalg mot krasse kontraster i teglstein gjør leiligheten svært tiltalende.

Nytt kjøkken fra 2011 med masse lagringsplass, integrerte hvitevarer, kjøkkenøy med integrert vinskap og design-avtrekksvifte.

Smakfullt bad fra 2013 med marmorflis, regndusj, innfellbare dusjdører og varmekabler i gulv, vegghengt WC og lagringsplass i skuffer i baderomsinnredningen.

Stuen og kjøkkenet har enstavs, mørk eikeparkett, vedovn og varmepumpe. Store vindusflater og spotbelysning på kjøkken.

Soverom 1 har stor skyvedørsgarderobe med masse lagringsplass, skyvedører med speilfronter og praktisk innredning med trådkurver og fast innredning. Garderoben og innredningen er fra Garderobemannen.

Soverom 2 har plass for garderobeskap om ønskelig.

Standard:
Gang (6 kvm):
Belegg på gulv, panelplater på vegger, og malte plater og downlights i himling.

Bad- TG 1 (4 kvm):
Flis på gulv, våtromsplater på vegger, og malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, mekanisk avtrekk, servant, servantskap og veggmontert wc.

Soverom 1 (7,5 kvm):
Laminat på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling.

Soverom 2 (11 kvm):
Laminat på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling. Skyvedørsgarderobe.

Stue (35 kvm):
Parkett på gulv, panel på vegger og takess i himling. Varmepumpe og vedovn. Utgang til veranda.

Kjøkken- TG 1:
Parkett på gulv, panel og malte plater på vegger, og malte plater og downlights i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin.
Elektrisk oppvarming ved varmekabler i gulv og varmepumpe i stue. Vedovn i stue.
Areal: Ca 1 109,3 kvm iht matrikkelutskrift.
Eierform: Sameiet tomt.
Leiligheten disponerer 2 oppstillingsplass på sameiets tomt. Det er dratt rør til strømkabel til parkeringsplassene.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.