Ranheim - Væretrøa 168

Solgt
Slide image
Flott enebolig med spektakulær utsikt på toppen av Væretrøa.
Slide image
Eiendommen ligger på høyden, med marka som nærmeste nabo i bakkant. Turstier mot Solemsvåttan.
Slide image
Innholdsrik hovedetasje med meget stor stue på hele 47 kvm.
Slide image
Verandaen i hovedetasjen går rundt store deler av huset og det største arealet er vestvendt.
Slide image
Bedre utsiktsforhold over Trondheimsfjorden og tilliggende områder er det vanskelig å få.
Slide image
Man blir aldri lei denne utsikten. Farger og innhold endrer seg hele tiden etter vær og årstid. Her ser du alt fra Byåsen i sør til Frosta og Stjørdal i nord.
Slide image
Den åpne hemsløsningen gir et flott arkitektonisk preg, og lar lyset få fritt spillerom mellom etasjene.
Slide image
Når du setter deg i denne delen av stuen så trenger du ikke TV, for utsikten er deilig og avslappende å hvile øynene på.
Slide image
Hovedetasjen er bygget med trappen og pipeløpet i senter, noe som gir naturlige møbleringssoner samtidig som de har nærhet til hverandre.
Slide image
TV-delen av stuen oppleves som lun og intim siden den har lavere himling enn resten av stuen.
Slide image
Spisestue på 9 kvm med praktisk plassering mellom stue og kjøkken. Plass for hyggelige måltider med god utsikt.
Slide image
Hele vestfronten av huset har en utsikt mange bare kan misunne. I bakkant ser man bl.a. landemerker som Gråkallen, Tyholttårnet m.m.
Slide image
Kjøkkenet er på hele 17 kvm og man har god boltringsplass for matlaging. Store sørvendte vindu med mye dagslys i rommet.
Slide image
Innredningen er fra 2011 og fremstår i god stand (TG1), i en moderne gråfarge. Integrerte hvitevarer fra Siemens.
Slide image
Et tidligere arbeidsrom ble innlemmet i kjøkkenet og ga rom for mer skapplass og muligheter for å sitte langs benkeplaten.
Slide image
Boligen er normalt godt vedlikeholdt med moderne kjøkken og automatsikringer.
Slide image
Fra terrasse er det inngang til vaskerom på 5 kvm (TG1), og videre inngang til kjøkken. Perfekt når man kommer inn fra tur i marka bak eiendommen.
Slide image
Hovedsoverom (11,5 kvm) i 1.etg med stor skyvedørsgarderobe og privat en suite bad.
Slide image
En suite bad 4,6 kvm til soverommet i hovedetasje. Dusjkabinett for sikker vannavrenning og lav fuktbelastning.
Slide image
Loftsetasjen har delvis åpning ned til stue. Det er mulig å åpne mot kneloftet for å oppnå enda større gulvareal.
Slide image
Hemsen er hele 24 kvm og kan utvides videre dersom man ofrer lagringsplassen i knekottet. Luftig areal med delvis åpning til stue og formidabel utsikt.
Slide image
Den en enden av hemsen er i dag tatt i bruk som arbeidsplass. Med den utsikten får kreativiteten gode vilkår for oppblomstring.
Slide image
Rom innredet som soverom og kontor på hemsen, vendt mot skogen i bakkant.
Slide image
Dette rommet er på totalt 11 kvm og har i tillegg en servant og lagring i lavt knekott.
Slide image
Sokkeletasjen er innholdsrik og passer perfekt som ungdomsavdeling.
Slide image
Hallen er flislagt med varmekabler under. I bakkant er det totalt 19 kvm bod, med bl.a. opplegg for vaskemaskin.
Slide image
TV-stuen i sokkel kan fint også benyttes som gjesterom, eller et litt stort soverom dersom det er behov for det.
Slide image
TV-stuen er 14,5 kvm og innredet med en sovsofa og har et meget fleksibelt bruksområde.
Slide image
Badet i sokkel er fra 2005 og er 5,5 kvm. Flislagte flater og varme i gulvet. Generøs vegghengt innredning med god oppbevaringsplass.
Slide image
Soverommet nærmest inngangsdøren er 8 kvm og har vindusflater på to av veggene.
Slide image
Soverommet nærmest badet i sokkel er 10 kvm og har god plass.
Slide image
Omkledningsrommet i sokkel er hele 12 kvm og har stor plass til klesoppbevaring. Alternativt kan dette fungere som treningsrom e.l.
Slide image
Inngangspartiet ligger i le under den store verandaen. Legg merke til torvtaket på garasjen som gjør at den blandes fint inn i terrenget.
Slide image
Det er lett å bli bortskjemt med utsikt når man bor i Væretrøa.
Slide image
2D planskisse av sokkel. Prøv virtuell møblering på denne eiendommen https://cdn.diakrit.com/product/furnish/9017253
Slide image
2D planskisse av hovedetasje. Prøv virtuell møblering på denne eiendommen https://cdn.diakrit.com/product/furnish/9017253
Slide image
2D planskisse av hems. Prøv virtuell møblering på denne eiendommen https://cdn.diakrit.com/product/furnish/9017253

STOR ENEBOLIG MED FANTASTISK UTSIKT PÅ TOPPEN AV VÆRETRØA - Barnevennlig i blindvei - Garasje m/carport - 2 bad - 5 sov

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
5 850 000,-
206 kvm
246 kvm
226 kvm
5
Eier (Selveier)
Enebolig
Gjesteparkering, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Hage, Husdyr tillatt, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Rolig, Utsikt, Utvidelsesmuligheter, Turterreng
Kr. 5 850 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 146 250 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (panteattest til långivers bank)
Kr. 11 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 158 599,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 6 008 599
Eiendommen ligger i et veletablert og naturskjønt boligområde på Væretrøa i Trondheim. Sjeldent god beliggenhet helt på toppen av Væretrøa, nest innerst i blindgate. Landlige omgivelser, med effektiv adkomst inn til byen via Strindheimtunnelen. Nabolaget er rolig og barnevennlig, med mange lekekamerater for barna.

Man har en formidabel utsikt mot store deler av indre Trondheimsfjord og omgivelsene rundt. Utsikten er aldri lik og skifter etter lys, vær, årstid osv.
Nærheten til fjorden gjør området svært attraktivt, og badeplassene ligger som perler på en snor. Her er blant annet Ranheimsfjæra, Hansbakkfjæra og Pettersonfjæra. Væresstranda og Væreholmen er innen gang- og sykkelavstand, og regnes som Trondheims fineste badeplass ved sjøen. Her finner du langgrunn sandstrand, gode fiskemuligheter, grillplass, toalett og dusj.

FRITIDSAKTIVITET
Boligfeltet ligger i et grønt og landlig område, og har fotballbane og lekeplass i kort gangavstand. Ranheim har et aktivt idrettsmiljø med et bredt tilbud innen ski, håndball, fotball, friidrett og breddeidrett. Ved barneskolen ligger Ranheim Friidrettshall og et fotballanlegg.

Det er kort vei til nydelig turterreng og topper i nærområdet, blant annet Solemsvåttan. Her er det godt tilrettelagte stier og et populært utkikkstårn. Tjønnstuggu på Reppe holder søndagsåpent i høst- og vårsesongen, og er et flott utgangspunkt for turer både til fots, på sykkel og på ski. Estenstadmarka og Stokkanbakken alpinanlegg ligger heller ikke langt unna og byr på fine vinteropplevelser.

SERVICETILBUD
Nærmeste dagligvare er Bunnpris Hundhammeren med gangavstand. På Ranheim er det flere ulike dagligvarebutikker, frisør, apotek, blomsterbutikk, 3T og Impuls treningssenter. I tillegg ligger det et flott bydelsbibliotek på Kulturtribunen på Ranheim. Ønsker man ytterligere servicetilbud kan Sirkus Shopping, Lade, Solsiden og Midtbyen by på et rikt utvalg

KOLLEKTIVTRANSPORT
Buss nr 44 til Trondheim har startholdeplass på Væretrøa, og buss nr 70 fra Malvik/Stjørdal går forbi nede ved Væreholmen. Buss nr. 79 går fra Saksvikkorsen, med kort veil gjennom skogen bak huset. Fra Væretrøa er det ca. 5 min til påkjøringsrampe for E6 og ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Ranheim, 8 min til Lade, 10-12 min til Trondheim sentrum, og 15-20 min til Trondheim Lufthavn Værnes.

Selger opplyser forøvrig om at beboere med bostedsadresse Væretrøa er fritatt for avgift i bomstasjonen på Væresletta.

SKOLEKRETS
Fra eiendommen er det sykkelavstand til Ranheim barneskole. Skolen flyttet inn i nye bygg i 2010, og dette er en populær skolekrets. Det kort vei til Markaplassen ungdomsskole og flere barnehager i nærområdet.
Kjør opp Væresvegen, og ta til venstre inn andre avkjørsel for øvre del av Væretrøa. Boligen ligger helt innerst og øverst i feltet. Se kartfunksjon på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!
Enebolig oppført på grunnmur av støpt betong og Leca. Hovedkonstruksjoner over dette er oppført i tre og boligen er utvendig kledd med trekledning og teglstein. Taket har saltaks form og er utvendig tekket med takstein. Vinduer fremstår med 2-lags glass.
Boligen holder en normal standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Boligen er oppført i 1986 etter gjeldende lover og retningslinjer for byggeskikk. Videre vedlikehold innebærer bl.a. vask og impregnering av tak i 2018 og fasade malt i 2015. Innvendige overflater er også vedlikeholdt.

GULV
Flislagte gulv med varme i hall og på begge badene. Forøvrig trestavs parkett på stue og kjøkken, samt laminat og furugulv på øvrige rom. Støpt gulv i sokkelens boder.

VEGGER
Veggene er hovedsaklig liggende panel som er malt i lys farge. Flislagte flater på vegger på badene.

HIMLING
Himling er hovedsaklig lysmalt trepanel.

Se nærmere beskrivelse på teknisk tilstand i tilstandsrapport fra takstmann.

Følgende forhold er samlet av takstmann for videre oppfølging.
Vegger mot terreng i sokkel er utforet og platekledd. Slike konstruksjoner vurderes å være en risikokonstruksjon mtp. fuktproblematikk. Det ble her registrert noe forhøyde fuktverdier i gulv og nedre del av vegger/bunnsvill, samt stedvis synlig bruk av plast. Tiltak må påregnes. Videre ble det registrert en "kul" på veggen i dusjsonen på baderom i sokkel. Årsak til dette er ukjent og ytterligere undersøkelser anbefales. Utover dette og at enkelte bygningsdeler begynner å ha oppnådd en anselig alder iht. levetidsbetraktninger, ble det ikke registrert symptomer på vesentlige skader og boligen vurderes derfor å være normalt godt
vedlikeholdt. For videre omtale og anbefalinger se respektive punkter i rapporten.
Elektrisitet. Peis.
Tomten er 427 kvm og danner en fin ramme rundt huset, med grønt og frodig areal både foran og bak. Tomten er terrassert slik at man får en fin flate både ved inngangsparti, og på baksiden. Hovedsaklig plenareal og diverse beplantning, herunder et flott plommetre.

Eiendommen grenser i bakkant mot et skrånende friområde med barskog og turterreng. Om vinteren kan man spenne på seg skiene på egen tomt å gå innover. Asfaltert område foran garasje og i carport som står på egen tomt. Nålebeplantning mot veien er med å skjerme inngangspartiet ytterligere.

Man har kjøpt til et lite stykke tomt i bakkant av denne eiendommen. Denne handelen er regulert i egen avtale (kopi av kontrakt ligger vedlagt i salgsoppgave). Denne kontrakten er tinglyst, men det vil være fremtidige eieres ansvar og foreta oppmåling og tinglysning av skjøte når dette måtte bli aktuelt for hjemmelsoverdragelse.
Garasje på 22 kvm med tilhørende carport. Innlagt strøm. Lukket lagringshems med hele 38 kvm gulvflate (lav høyde - ikke målbart areal). Torvtak på bygget gjør at de blander seg godt inn i naturen rundt.

Gjesteparkering ved eiendommen.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.