Trondheim - Gamle Leirvegen 103

Solgt
Slide image
Velkommen til en moderne leilighet med god standard i Gamle Leirvegen 103.
Slide image
Meget god planløsning sikrer romslige soverom og et stort fellesrom på kjøkken/stue.
Slide image
Gode vindusflater slipper inn rikelig med dagslys i stuen.
Slide image
Gode vindusflater slipper inn rikelig med dagslys i stuen.
Slide image
Store vindusflater sikrer godt med lys. Behagelig utsyn og ingen gjenboere. Nydelig beliggenhet i feltet med lang solgang om sommeren.
Slide image
Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning på ca. 27 kvm.
Slide image
Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som følger med handelen. Her det det godt med både skap-og benkplass.
Slide image
Hovedsoverommet er på hele 12 kvm.
Slide image
Det store soverommet er på hele 12 kvm og er delikat innredet. God plass til garderobeskap.
Slide image
Det minste soverommet er på 8 kvm og har også plass til garderobeskap.
Slide image
Badet er meget god teknisk stand og er utstyrt med dusjvegger, servant i skap, opplegg for vaskemaskin og WC.
Slide image
Terrassen er utstyrt med belysning og stikkontakt. Her har man sol store deler av dagen på sommeren.
Slide image
Terrassen er romslig og man får en naturlig del av hagen.
Slide image
Leiligheten har en meget god beliggenhet i bygget med ingen foran seg.

HØY STANDARD, MODERNE OG STILRENT I FOSSEGRENDA - Parkeringskjeller - Godt kollektivtilbud - Lang solgang

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
3 090 000,-
2656,-
63 kvm
73 kvm
67 kvm
2
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Ingen gjenboere, Offentlig vann/kloakk, Rolig, Sentralt, Utsikt, Turterreng, TG1 kjøkken, TG1 bad
Kr. 3 090 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 77 250 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 172,- (panteattest til långivers bank)
kr. 5 750,- ( Eierskiftegebyr forretningsfører)
Kr.7 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 91 322,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 3 181 322,-
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.656,- pr. md.

Herav:
Felleskostnader 1.360,-
Fjernvarme 520,-
Kontingent 226,-
Bredbånd 293,-
Kabel-tv 257,-
Gamle Leirvegen 103 er en attraktiv 3-roms selveierleilighet fra 2013. Leiligheten ligger i første etasje, men det er likevel lite innsyn. Her bor man i rolige omgivelser, samtidig som det er kort vei til sentrum. Det er umiddelbar nærhet til dagligvare, busstopp og barnehage. Leiligheten disponerer en naturlig del av hagen, og varme dager kan nytes på en romslig og utvidet terrasse - med mye sol om sommeren. Det følger med garasjeplass i felles kjeller.

Innvendig har leiligheten tidsriktige farge- og materialvalg. Stuen er pen med godt lysinnslipp og åpen kjøkkenløsning, mens kjøkkenet er stilrent og har integrerte hvitevarer. Videre har leiligheten et bad/vaskerom med gulvvarme og to soverom med plass til skap. Ekstra lagringsplass finnes i en bod og i en disponibel kjellerbod.

Fra stuen er det utgang til en romslig, delvis overbygget terrasse, med direkte adkomst til hagen. Terrassen er utstyrt med belysning, utestikk og levegg mot naboen. Ved leveggen får man en lun og koselig krok. Om sommeren er det sol på terrassen fra ca. midt på dagen til godt ut på kvelden, så her kan man virkelig nyte varme, late dager til fulle. Sameiets fellestomt er pent opparbeidet med grøntarealer, gjerde, sittegrupper, fotballbane og diverse beplantning. I tillegg er det en asfaltert parkeringsplass.

Kort fortalt
- Pen 3-roms selveier i første etasje.
- Egen garasjeplass i felles kjeller.
- Romslig, dels overbygd terrasse.
- Gode solforhold på sommerstid.
- Fellestomt med plen og fotballbane.
- Rolig og barnevennlig beliggenhet.
- Pen stue med plass til spisebord.
- Åpen kjøkkenløsning i stuen.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Bad/vaskerom med vegghengt wc.
- To soverom med plass til skap.
- Bod og disponibel kjellerbod.
- Dørtelefon i entreen/gangen.
- Sikringsskap med automatsikringer.
Leiligheten ligger i et rolig og barnevennlig boligområde i Fossegrenda i Trondheim kommune, like ved Horneberg FUS barnehage. I nærområdet er det idylliske omgivelser med gårder og fin natur. Det er kort vei til lekeplass og treningssenter, samt gangavstand til fotballbaner ved Utleirahallen. Fra leiligheten er det også kort vei til Estenstadmarka, med gode rekreasjonsmuligheter hele året.

Marka er et eldorado for friluftsmennesker. Her finnes et mylder av turstier, skiløyper og den koselige Estenstadhytta med servering i helgene. I tillegg er det nærhet til turveier ved Nidelva. Det er volleyballbane på Othilienborg og skitrekk på Steinan. Lerkendal stadion ligger heller ikke lang unna, og her spiller Rosenborg sine hjemmekamper.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Coop Extra og Bunnpris. Risvollan Senter ligger i gangavstand, med bl.a. post i butikk og legesenter. Det er ca. 3,2 km til Nardocenteret, som har et rikt og variert utvalg. Her finnes dagligvareforretning, kiosk, apotek, bakeri, solsenter, frisør, restaurant, og blomsterforretning. Senteret huser i tillegg helsetjenester. Trondheim sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil og offentlig kommunikasjon, med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Kollektivtilbudet i området består av buss. Nærmeste holdeplass er Utleirmark som ligger ca. 325 meter unna. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til sentrum, 20 min til Melhus, 32 min til Stjørdal, 32 min til Trondheim lufthavn, 39 min til Orkanger, samt 76 min til Levanger.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til Nidarvoll barneskole og Sunnland ungdomsskole. Leiligheten ligger ellers rett ved Horneberg FUS barnehage. Det ligger flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.
Se i nettannonsen for presis beskrivelse av adkomst. Det vil bli skiltet fra Meglerhuset Nylander ved fellesvining.
Leilighet er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i tre og betong, og er kledd med stående panel. Taket er et flatt tak. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 2-lags isolerglass.
Entré/gang
Leiligheten ligger i første etasje og har adkomst via felles trappeoppgang. Entreen er innbydende med parkettgulv og hvite veggflater, her er det montert en dørtelefon. Hvis ønskelig er det god plass til garderobeskap. Tilliggende entreen er det en bod på ca. 3 kvm - perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr.

Stue
Stuen er meget pen med gode vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. En glassdør fører ut til terrassen - en herlig romforlengelse i sommerhalvåret. Det er åpen kjøkkenløsning i rommet - sosialt og arealeffektivt. Stuen har også parkettgulv og hvitmalte plater på veggene. Rommet er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen er tidsriktig med hvite, håndtaksløse fronter og med dobbel oppvaskkum. Over benken er det belysning og over kokesonen er det montert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Badet er stilrent med grå gulvfliser, hvite veggfliser og varme i gulvet. Baderomsinnredningen består av servant med skuffer og et speil med integrert belysning. Badet har ellers vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innfellbare dører.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to pene soverom med parkettgulv og tidsriktige malte veggflater. Hovedsoverommet er romslig, og det er plass til garderobeskap i begge rommene. Ekstra lagringsplass finner man i en disponibel kjellerbod og i en bod tilliggende entreen.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten oppvarmes via stedvis radiatorer tilkoblet fjernvarme. I tillegg er det gulvvarme på badet. Leiligheten har balansert ventilasjon, og det er avtrekk fra bad og kjøkken. Enheten for ventilasjon er montert i boden. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer og er plassert i boden. Det er montert automatisk lekkasjestopper på kjøkkenet.I entreen er det montert en dørtelefon.
Elektrisitet.
Parkering i parkeringskjeller.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.