Røros - An-Magritt-veien 89

Slide image
Fasade
Slide image
Fasade
Slide image
Fasade
Slide image
Terrasse
Slide image
Fasade
Slide image
Terrasse
Slide image
Fasade
Slide image
Fasade
Slide image
Annet
Slide image
Gang
Slide image
Gang
Slide image
Entre
Slide image
Kjøkken
Slide image
Kjøkken
Slide image
Kjøkken
Slide image
Kjøkken
Slide image
Spisestue
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Bad
Slide image
Bad
Slide image
Soverom
Slide image
Soverom
Slide image
Soverom
Slide image
Annet

MODERNE FRITIDSLEILIGHET MED EFFEKTIV PLANLØSNING - Gangavstand til sentrum - Kort vei til oppkjørt skiløype

2 990 000,-
1205,-
55 kvm
2
Eier (Selveier)
Leilighet
Innlagt vann, Balkong/Terrasse, Bilvei frem, Bredbåndstilknytning, Kabel-TV, Innlagt strøm, Innlagt vann, Turterreng
20.Oct 2019 kl 13:00 - 14:00iCal
Felleskostnader inkluderer: Forsikring, internett, felles strøm, vedlikehold og revisjonskostnader.
En lys og moderne 3-roms fritidsleilighet beliggende meget sentralt på Røros. Her er det kort vei til dagligvare og servicefunksjoner. I naturskjønne omgivelser på en solrik og meget sentral eiendom på Røros, finner du denne flotte leiligheten.

Ny leilighet med moderne standard
Leiligheten ligger i 1. etasje og holder en gjennomgående moderne standard med høy kvalitet i materialvalg. Det er valgt materialer og farger som både gir et typisk hyttepreg men samtidlig passer en mer minimalistisk stil. Det er lagt vekt på å få maksimal unyttelse av natulig lysinnslipp gjennom åpne og arealeffektive planløsninger.

E n t r é
Entré med varmekabler i gulv.

Lys stue med god takhøyde
Her kommer du inn i en romslig stuen med en åpen kjøkkenløsning. Det er god plass til spisebord. Fra stuen er det utgang via skyvedører til terrassen.

Kjøkken fra JKE Design med hvitevarer
Lekkert kjøkken med kvalitetsinnredning fra JKE Design. Innredningen har hvite, glatte fronter med integrerte håndtak, overskap og sokkelskuffer. Lys laminert benkeplate. Det medfølger integrerte hvitevarer som: induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt kombinert kjøl- og fryseskap.

2 soverom.

Lekkert bad
Flott flislagt baderom med varmekabler i gulv og en lekker baderomsinnredning i lys utførelse. Av utstyr er det: WC, dusjarmatur, ribbetørker for håndkle og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Praktiske dusjvegger i glass.

Bod og parkering
En utvendig bod på bakkeplan utenfor leiligheten. Parkering rett utenfor leiligheten. Gjesteparkering på anviste plasser på sameiets område og tildelte plasser på Røros Hotell sin parkeringsplass. Må hente parkeringsbevis i resepsjonen ved besøk.
Røros siden den ligger i gangavstand til Røros sentrum og Kjerkgata.

Like ovenfor Røros Hotell
Kjerkgårdshagan, som ligger like ved Røros Hotell, er et meget godt utgangspunkt for turer og friluftsliv så vel som benyttelse av det rike og unike tilbudet som Røros har innenfor kultur, historie og handel.
Fritidsleilighetene i Kjerkgårdshagan ligger i tøffelavstand til Kjerkgata i Røros sentrum. Her finner du mange flotte butikker, kafeer og restauranter. Domussenteret har et fint utvalg av butikker som dekker de aller fleste daglige behov. Røros har et kulturliv hele året med: Rørosmartna, Julemarked, Vinterfestspill, Elden, Litteraturfest og mangfold av idrettsarangement.

Skiløyper og turstier rett bak leiligheten
Her er det kort veg til turopplevelsene da man bla. kan spenne på seg skiene utenfor leiligheten sin og gå rett ut i de oppkjørte skiløypene bak feltet. På sommerstid kan man gå turer eller sykle i de oppmerkede turløypene. Golfbanen ligger også i kort avstand til din leilighet.

Kulturtilbud
Storstuggu ligger vegg i vegg med Røros Hotell, med et av landets største konferansesentre. Den inneholder Røros kino, her holdes også konserter og kulturarrangementer av ulike slag. Riksteateret har jevnlige oppsettninger i Falkbergetsalen. Din nye leilighet i Kjergårdshagan ligger få minutters gange fra Bergstadens bykjerne som står på UNESCOs verdensarvliste. Les mer på: www.verdensarvenroros.no

Alpint og handling i Sverige
Nærområdet tilbyr et vidt spekter av aktiviteter: flotte skiløyper utenfor døren, Røros Alpinsenter Hummelfjell ca 12 minutter med bil, golfbane, villmarkseventyr på fjellet og kulturelle vandringer i verdenskulturminnet Bergstaden Røros. Det er ca 76 km til Sverige og Funäsdalen med ytterligere alpin- og skiløyper, med muligheter for ski og handling til svenske priser.

Nyt terrassen eller besøk Røros Hotell
Vel hjemme etter turen kan ettermiddagen nytes på den sørvendte terrassen som har utsikt over nærområdet samt deler av Rørosvidda og Røros sentrum. Eller kanskje det frister med en god middag fra det fantastiske kjøkkenet på Røros Hotell? Sameiet har inngått avtale med Easy-Living (Rørøs Hotell) vedrørende en rabattavtale for bruk av deres fasiliteter.

Velværebasseng på Røros Hotell
Hvis du vil skjemme bort deg selv, din kjære eller barna kan dere besøke Røros Hotell som har et helt nyoppført velværeanlegg. Et fantastisk flott velværesenter som alle vil sette pris på.

Easy living - inngå avtale med Røros Hotell for utleie?
Røros Hotell tilbyr eiere i sameiet muligheten for å inngå en Easy-Living-avtale for formidling av utleie dersom ønskelig. Kontakt megler for mer informasjon innholdet i avtalen og utleievilkår.

Her kan du parkere bilen rett utenfor og gå inn din nye, koselig fritidsleilighet med alle sine praktiske fasiliteter, og bare slappe av og nyte tiden!
Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet
Fra Trondheim kommer man inn mot Røros på Johan Falkbergets veg. Før den siste bakken ned mot sentrum, tar man av til venstre inn An-Magrittveien og følger denne ca. 800 meter. Man får da An- Magrittveien på venstre side av vegen, rett ovenfor Røros Hotell. Innkjøring til feltet blir fra Konstknektveien.
Adkomst til leiligheten via overbygget inngangsparti på bakkeplan.
Leiligheten er oppført på ringmur, gulv på grunn, bindingsverk av tre. Liggende trepanel som kledning.
Vinduer leveres som malte trevinduer fra fabrikk i mellomgrå farge. Taket er tekket med torvtak.
Standard
Leiligheten holder en gjennomgående moderne standard med høy kvalitet i materialvalg. Det er valgt materialer og farger som både gir et typisk hyttepreg men samtidig passer en mer minimalistisk stil.

Standard
Entré, stue og kjøkken har panel på vegger og i tak. Soverom har slette malte vegger. Gulvflater i alle oppholdsrom som soverom, stue, kjøkken har 1-stavs eikeparkett, bortsett i fra gulv ved entré som har flislaminat. Baderommet har flis på gulv med varmekabler og flis på vegg.
Det er installert luft til luft varmepumpe i leiligheten, og på baderom og i ankomstsone i entrè er det
elektriske varmekabler.
Det er også pipe i leilighetene for evt. installasjon av vedovn om ønskelig. Panelovner på alle soverom.
Felleseiet tomt pår ca. 5.184 kvm. Tomten er opparbeidet med asfalter innkjørsel og plenområder.
Parkering på egen oppstillingsplass like utenfor leiligheten.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.
Portrettbilde av Yama Meskinyar

Yama Meskinyar

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig