Trondheim - Mellomveien 6 B

Solgt
Slide image
Velkommen til Mellomveien 6 B - Leiligheten for deg som ønsker å bo sentralt, men skjermet med gangavstand til alt man behøver i hverdagen. Meglerhuset Nylander v/ Sindre H. Mathisen.
Slide image
Leiligheten har svært god planløsning med god størrelse på rommene. Stue/ kjøkken-del på hele 28 kvm., soverom med lagringsplass i garderobe på 11 kvm. og romslig bad på 6 kvm. Kvm-målene er ikke inkl. all gulvareal.
Slide image
Leiligheten er etablert og innredet i 2005 og har følgelig en moderne og tiltalende standard. Siden byggeåret er vedlikehold gjennomført slik at leiligheten er innflyttingsklar for neste eier.
Slide image
Stue og kjøkkendelen i leiligheten er hele 28 kvm. og er svært plasseringsvennlig for de forskjellige sonene. God plass til både spisestue, tv-stue og plass rundt kjøkkenet. Merk spot-belysning i tak.
Slide image
Lyse overflater og store vindusflater gir en god romfølelse i leiligheten. Sameiet er godt etablert med god økonomi og ordnede forhold.
Slide image
Lyse overflater og store vindusflater gir en god romfølelse i leiligheten. Sameiet er godt etablert med god økonomi og ordnede forhold.
Slide image
Kontorpulten har god avstand til tv-stuen.
Slide image
Leiligheten har pent kjøkken fra 2005 med TG 1 i våtromskontrollen. Godt med lagringsplass i over-og underskap og i skuffeseksjoner.
Slide image
Leiligheten har pent kjøkken fra 2005 med TG 1 i våtromskontrollen. Godt med lagringsplass i over-og underskap og i skuffeseksjoner.
Slide image
Pen benkeplate og flis over oppvask og i stekesonen gir enklere vedlikehold.
Slide image
TV-stuen ligger mellom kjøkkenet og soverommet.
Slide image
Inngang til soverom.
Slide image
Soverommet er 11 kvm. og har luftemuligheter ut mot rolig sidegate.
Slide image
Stor og romslig lagringsgarderobe med mye lagringsplass. Leiligheten har utstrakt bruk av spotter som lyskilde.
Slide image
I entrèen har man muligheter for å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Her finnes også sikringsskap med automatsikringer.
Slide image
Pent bad med duse fargevalg, opplegg for vaskemaskin og gulvvarme. Flislagte overflater og dusjhjørne.
Slide image
Badet er 6 kvm. og fikk ny vask og innredning i 2015 og vifte for ventilasjon i 2019.
Slide image
Badet er 6 kvm. og fikk ny vask og innredning i 2015 og vifte for ventilasjon i 2019.
Slide image
Badet er 6 kvm. og fikk ny vask og innredning i 2015 og vifte for ventilasjon i 2019.
Slide image
Sameiet ligger svært sentralt til kun 5 minutters gange fra Solsiden og Nedre Elvehavn. Området er et bindeledd mellom Solsiden og Lilleby og dermed et område i utvikling.
Slide image
Sameiet består av 14 seksjoner hvorav seksjon 1-13 er seksjonert til boligformål, mens seksjonen 14 er seksjonert til næringsformål. Området ligger fint til med offentlig kommunikasjon like utenfor inngangen til sameiet.
Slide image
Leilighetens beliggenhet i bygget mot stille sidegate.
Slide image
Høstfargene i Lademoen-parken er det første man ser når man går ut inngangsdøren til sameiet.
Slide image
Planskisse
Slide image
Planskisse 3D
Slide image
Lademoen-parken er et svært yndet område på sommerstid. Parken ble vesentlig oppgradert av kommunen i 2014 og er i dag en av de fineste sentrumsparkene.
Slide image
Den lokale fotball-puben med uteservering er en yndling blant områdets beboere. Stamgjester blir alltid hilst på ved ankomst.
Slide image
Herlige Korsvika er et must å besøke de varmeste sommerdagene. Ladestien er en svært populær joggerute eller en perfekt spasertur på søndagene.
Slide image
Leiligheten ligger 5 minutters gange fra Solsiden og Nedre Elvehavn.
Slide image
Herlige Bakklandet med alle sine små nisjebutikker og kaffebarer.
Slide image
Det er sykkelavstand til NTNU Gløshaugen. I tillegg har man direkte bussforbindelse fra busstoppet like utenfor inngangsdøren til sameiet.
Slide image
Handelshøyskolen på Lerkendal kan også nåes på sykkel eller med buss fra Lademoen på ca 15 minutter.
Slide image
Det er også direktelinje til NTNU Dragvoll fra Innherredsveien like ved leiligheten og sameiet.

LEKKER 2-ROMS TOPPLEILIGHET FRA 2005. 5 min. gange fra Solsiden. Pent bad og kjøkken. 51m2 gulvareal. God lagringsplass!

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
2 560 000,-
1532,-
44 kvm
49 kvm
44 kvm
1
Eier (Selveier)
Leilighet
Bredbåndstilknytning, Husdyr tillatt, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Rolig, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Nært BI, NTNU og Dronning Mauds, Lamon''''''''-parken like ved, Umiddelbar nærhet til busstopp, Ny fra 2005, 5 minutter til Solsiden
Kr. 2 560 000,- (prisantydning)
Kr. 9 915,- (andel av fellesgjeld - nedbetales via leien)
--------------------------------------------------------------
Kr. 2 569 915,- (pris totalt)

Omkostninger:
Kr. 64 220 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 172,- (panteattest til långivers bank)
Kr. 5 750,- (eierskiftegebyr til forretningsfører)
Kr. 7 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)
--------------------------------------------------------------
Kr. 78 292,- (omkostninger totalt)

Totalt = 2 638 292,- (Omkostninger + prisantydning)
Totalt = 2 648 207,- (Omkostninger + prisantydning + andel fellesgjeld)

NB: Megler opplyser at det er fellesgjeld oppgitt pr. 31.12. foregående år som brukes i dokumentavgiftsgrunnlaget. Regnestykket forutsetter også at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Kr. 1 532,- pr. mnd pr 31.12.18 i følge forretningsfører som dekker bl.a.:
Kabel-tv og internett, felles bygningsforsikring, løpende drift og vedlikehold, felles strøm, vaske- og vaktmestertjenester og avsetning til fremtidig vedlikehold.Det betales avdrag og renter på andel felles gjeld.

Felleskostnader:
Fellesutgifter: kr 781,-
Kabel-TV: kr 447,-
Renteandel fellesgjeld kr 23,-
Vaskerom kr 65,-
Avdrag fellesgjeld kr 186,-
Vaktmester kr 30,-
Totalt: kr 1.532,-

I følge forretningsfører vil fellesutgiftene øke til kr. 1 919 fra 01.01.2020.

Felleskostnader fra 01.01.2020:
* Fellesutgifter: kr 1.163,-
Kabel-TV: kr 447,-
Renteandel fellesgjeld kr 22,-
Vaskerom kr 65,-
Avdrag fellesgjeld kr 192,-
Vaktmester kr 30,-
Totalt: kr 1.919,-
Kvaliteter ved Mellomila 6 B
Leiligheten har en meget god beliggenhet i byggets øverste etasje. Her bor man i stille omgivelser, godt skjermet for støy, men likevel ikke mer enn 5 minutters gange
fra Solsiden. Leiligheten ble i sin helhet bygd som leilighet i 2005 og holder således en svært god standard. Av flere gode kvaliteter kan nevnes:
- Leilighetens gulvflate er på 51m²
- Bygget ble oppført i 1904, men selve leiligheten ble først etablert i 2005 og er senere godt vedlikeholdt
- Stort flislagt bad med opplegg for vaskemaskin
- Både kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger i hendelen
- Lademoparken ligger rett på andre siden av bygget
- Lave fellesutgifter på 992,- per mnd. som inkluderer bl.a. både TV og internett
- Kort vei til byens høyskoler og universitet
- Busstopp på andre siden av gaten med hyppige avganger både til og fra Trondheim sentrum
Lademoen er Trondheims svar på Grünerløkka i Oslo, her bor man urbant og meget sentralt samtidig som man ligger rolig og tilbaketrukket fra Innherredsveien. Lademoen har de senere år vokst frem som et av byens mest attraktive boområder på bakgrunn av sin nærhet til Solsiden og sentrum, kollektivtransport samt fantastiske turområder langs Ladestien. Like utenfor døren finner du populære restauranter og kaféer som E.C Dahls Bryggeripub, Ramp, Verkstedhallen mm. Credo og Jossa Mat og Drikke har flyttet inn i den gamle verkstedhallen på Lilleby. I Finnes barnehjem har de samme driverne starte café. Alt dette i nabolaget til Mellomveien 6 B!

Leiligheten ligger ca. 600m fra Solsiden hvor du finner kjøpesenter med alt du trenger i hverdagen, vinmonopolet, kaféer, samt noen av Trondheims mest populære restauranter og uteplasser. På solrike dager fra tidlig vår til sen høst er det et yrende folkeliv langs bryggen ved restaurantene og kaféene. For den spreke har man både 3T og SiT treningssenter på Portalen. Her har man også Rema 1000(søndagsåpen). Nærmeste dagligvarebutikk er Bunnpris i Innherredsveien. Til Trondheim sentrum spaserer du til på ca. 15 min.

Ca. 1 km unna finner du Bakklandet. Området består av fredelige gater med sjarmerende trehusbebyggelse, kaféer og populære restauranter som Folk & Fe, Sabrura, Calas & Canasta, Bakklandet Skydsstation mm. Bussholdeplass finner man like utenfor inngangsdøren. Samtlige av busser går inn mot Sentrum. For den som pendler er det ca. 300m til nærmeste togstopp ved Lilleby stasjon.

Man har sykkelavstand til de fleste studiesteder som NTNU Gløshaugen(15 min på sykkel), St.Olavs Hospital (15 min på sykkel), NTNU Kalvskinnet (10 min på sykkel) og BI Trondheim (10 min på sykkel). Området forøvrig består av gater med lav fartsgrense med fine gang- og sykkelveier inn og ut av sentrum. På andre siden av veien ligger Lademoen Park, denne er flittig brukt av beboere i området på fine sommerdager.
Mellomveien 6 ligger vis a vis Lademoen-parken. Adkomst fra Sentrum: Kjør mot Lade forbi Solsiden og ta av til venstre i lyskrysset inn Mellomveien. Nr 6 er andre bygget på venstre side. Det vil bli skiltet med skilter fra Meglerhuset Nylander ved annonserte fellesvisninger.
Leiligheten ligger i 4 etasje i en eldre bygård oppført i 4 etasjer. Bærende konstruksjoner i mur/tegl og utvendig fasade med pusset/malt mur. Taket har sal/valmtaks form og er tekket med skifer. Vinduer med 2-lags isolerglass.
4. etasje

Entre:
Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Sikringsskap.

Stue:
Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Downlights og malt overflate i himling.

Kjøkken:
Laminat på gulv, og flis på vegg over benkeplate og malt glassfiberstrie på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen, opplegg for oppvaskmaskin og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt overflate i himling. Skyvedørsgarderobe.

Bad:
Flis på gulv og flis på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, servantskap, wc, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Kommentar fra takstmann:
Bad og kjøkken fremstår uten behov for strakstiltak. Se ytterligere kommentarer under de respektive punkter i rapporten.
Elektrisitet.
Areal: Ca 431,5 kvm iht matrikkelutskrift/målebrev.
Eierform: Eiet tomt.

Sameiet har en felles opparbeidet bakgård til sameiernes frie disposisjon. Her kan man plassere sykkelen i trygge omgivelser.
Det er soneparkering samt parkering mot avgift i området.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.