Trondheim - VS A02-10 Sorgenfriveien 18

Slide image
Kort vei til NTNU/Gløshaugen, Teknobyen, St. Olavs Hospital og Midtbyen. Gode kollektivtilbud like ved.Illustrasjonsbilde.
Slide image
planløsning A02-10
Slide image
Kjøkkenet står i kontrast mot den hvitlaserte eikeparketten og de hvite veggene. Alle leilighetene i prosjektet vil ha minst en kontrastvegg i betong inne i leiligheten. Dette gir et industrielt preg. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Store fine vinduer gir rikelig med sollys inn i det som kommer til å bli en veldig flott 3-roms leilighet. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Kjøkken/stue har en størrelse på i underkant av 21 kvm. Stuen er kvadratisk, noe som gir stor møbleringsfrihet. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Lys leilighet med utgang til den store balkongen på ca 12 kvm. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Sort stilrent kjøkken fra JKE Design med overskap som går helt opp til taket. Siemens hvitevarer. Illustrasjonsbilde.
Slide image
I leilighetene legges det stor vekt på å gi den gode følelsen av å bo nytt og moderne. Fjernvarme og tappevann er inkludert i felleskostnadene akonto. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Dette bilde viser en illustrasjon på hvordan takterassen i 4. etasje vil komme til å se ut. Gode sol og utsiktsforhold fra takhagen. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Boligen ligger i et sentralt område. Balkongen vender mot vest. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Kiwi er bare en heistur i fra boligen. Butikken ligger nemlig i blokkens 1. etasje. Gode løsninger for parkering av sykkel på tomt og i kjeller. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Uterommene er planlagt for å skape sosiale møteplasser, med blant annet grillplasser og nærlekeplass. I 4. etasje finner du en fantastisk flott takhage som kan benyttes av beboerne. Illustrasjonsbilde.
Slide image
Ønsker du å bo i en leilighet som ingen andre har bodd i? Denne leiligheten er innflytningsklar i ca. desember. Illustrasjonsbilde.

Ny og innflyttningsklar 3-roms- vestvendt balkong på ca. 12 kvm.- God planløsning. Videresalg av kontrakt

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
3 600 000,-
50 kvm
55 kvm
2
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Heis, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste
Ta kontakt for å avtale visning
Livet langs kunnskapsaksen
Vil du bo sentralt i Trondheim, er det ett område som peker seg ut - det pulserende båndet fra Sorgenfri til Midtbyen. Langs den såkalte kunnskapsaksen ligger NTNU, attraktive arbeidsplasser og viktige institusjoner. Med KIWI i 1.etg. er det uproblematisk å ha glemt noe til middagen - ta heisen ned, og handle i tøfflene.

Her er det kort vei til det aller meste på sykkel
Fra NærByen er veien kort til stort og smått i Trondheim. Med sykkel er du på NTNU/Gløshaugen eller Midtbyen nesten før du har startet.

-Lerkendal stadion - kun 2 min
-Nidelva/elvestien - kun 2 min
-Teknobyen - kun 4 min
-Sluppen - kun 4 min
-NTNU/Gløshaugen - kun 4 min
-St Olavs Hospital - kun 6 min
-Prinsen Kinosenter - kun 9 min
-Midtbyen/Torvet - kun 10 min
Fra sentrum:
Følg Holtermannsvegen ut av Trondheim sentrum. Passer Lerkendal. Når du kommer til Tempe, ta inn Valøyvegen til venstre. Ta så Sorgenfriveien inn til høyre. Følg denne til like før rundkjøringen , du vil da ha Sorgenfriveien 18 på din venstre hånd.

Fra E6 sørfra:
På flata etter Okstadbakken, passer Siemensbygget og Trondheimsporten (Grønt stort bygg) på høyre side, ta så inn til høyre på Valøyvegen. Ta så Sorgenfriveien inn til høyre. Følg denne til like før rundkjøringen , du vil da ha Sorgenfriveien 18 på din venstre hånd.