Stjørdal - Viksjøvegen 33

Slide image
Dronefoto
Slide image
Dronefoto
Slide image
Dronefoto
Slide image
Dronefoto
Slide image
Dronefoto
Slide image
Dronefoto
Slide image
Dronefoto
Slide image
Dronefoto
Slide image
Situasjonskart

Stor tomt med fantastisk utsikt på Vikanlandet ca. 10 min fra sentrum

1 200 000,-
Hyttetomt
Ta kontakt for å avtale visning
Kr. 1 200 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 30 000 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 525,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 525,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 199,- (panteattest til långivers bank)
Kr. 11 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 42 349,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 1 242 349,-
Her har du mulighet til å bygge drømmehytta på fantastiske Vikanlandet. Tomten har en meget god beliggenhet i et veletablert hyttefelt, med flott utsikt over fjorden. Fra eiendommen er det kort kjøretur til Stjørdal sentrum. Tomten utgjør ca. 1500 kvm og er nylig planert - klar for bygging. Selger har fått innvilget igangsettingstillatelse til oppføring av hytte fra leverandøren Saltdalshytta. Det blir opp til ny eier og planlegge drømmehytta.
Vikanlandet kan best karakteriseres idyllisk, rolig og trivelig. Hytta har en meget fin beliggenhet i et veletablert hyttefelt. Her har man nærhet til sjø, turterreng samt kort vei til butikker m.m. På sommeren er det fint tilrettelagt for lange dager på stranden, bading og fisking. Fra eiendommen tar det ca. 10 min med bil til sentrum hvor du finner alt innen servicefasiliteter, for mindre handleturer kan man benytte Kiwi på Kvislabakken. Stjørdal er Trøndelags knutepunkt med hyppige buss- og togavganger både nord- og sørover. For øvrig er det kort vei til Værnes flyplass.
Fra avkjøring Stjørdal følg E-6 i nordlig retning og ta av til høyre i rundkjøring ved YX stasjon. Følg denne veien rett frem i neste rundkjøring. Passer KIWI butikk og ta av til venstre etter passering boligområde. Kjør over gamle E-6 mot Kvislabakken skole og følg denne veien mot fjorden. Følg veien et stykke til du får avkjøring Viksjøvegen på høyre hånd. Følg denne vegen ca. 400 meter gjennom en krapp sving, like etter svingen er avkjøring til venstre.
Areal: Ca 1 495 kvm iht matrikkelutskrift.
Eierform: Eiet tomt.

Vinteren 2019 ble det opparbeidet vei samt at eiendommen ble planert.
Parkering på eiendommen.
Avløp: Det er private ledninger i hyttefeltet som igjen føres til velforeningens pumpehus. Fra pumpehuset er det kommunale ledninger. Ny eier må selv bekoste tilkobling til både privat- og kommunalt nett.

Vann: Ny eier må selv bekoste tilkobling til ledningsnett for vann.

Selger forteller at det er gravd opp grøft til dette i forbindelse med planering av tomten.

Vei: Samtidig som tomten ble planert ble det opparbeidet vei til eiendommen fra Viksjøvegen. Viksjøvegen er privat og det betales årsavgift gjennom velforeningskontigentet.

Det utløses 2 engangsgebyrer, hvorav begge er pålydende kr.15 000,- pr.stk. Dette gjelder bruk av pumpehus og vei. Dette skal innbetales til velforeningen. Ny eier må bekoste dette.