Trondheim - Østre Moholt-tun 6

Slide image
Leiligheten har svært god utnyttelse av arealet.
Slide image
Vegg i kryssfiner med fleksibel hylleanordning.
Slide image
Koselig stue med utgang til veranda med flott utsikt og formiddagssol.
Slide image
Informasjon om smittevern på visning. Se mer på https://nylander.no/handtering-av-smittevern-i-bolighandelen/
Slide image
Lys og koselig stue med åpen kjøkkenløsning.
Slide image
Stuen er smart og arealeffektivt innredet. Vegg i kryssfiner for optimalt feste for montering av oppheng.
Slide image
Stue. Delikat innredet og med smarte løsninger.
Slide image
Kjøkken med gjennomtenkte løsninger og god plassutnyttelse. Kjøkken fikk TG0 av takstmann.
Slide image
Kjøkkenet er svært godt utnyttet både hva gjelder skap- og benkeplass.
Slide image
Flislagt bad med bl.a. dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Slide image
Soverom 1 er romslig og med gode garderobefasiliteter.
Slide image
Soverom 1 har godt med garderobeplass samt egen kontorkrok.
Slide image
Soverom 2 har balansert ventilasjon.
Slide image
Soverom 2 etablert i opprinnelig stue. Rommet har balansert ventilasjon.
Slide image
Gang/entré med garderobeløsning og porttelefon.
Slide image
Kontor/arbeidsplass i tilknytning til soverom 1.
Slide image
Egen veranda med formiddagssol og flott utsikt.
Slide image
Flott utsikt fra verandaen.
Slide image
Fasade
Slide image
Fasade
Slide image
Planskisse 2D
Slide image
Planskisse 3D

Nylig oppusset 3-roms leilighet i 2. etasje med smarte løsninger. TG0 på kjøkken, balkong med utsikt og parkering inkl.

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
2 540 000,-
2990,-
43 kvm
47 kvm
43 kvm
2
Andel
Leilighet
Gjesteparkering, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Hage, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Rolig, Sentralt, Utsikt, Turterreng
04.Aug 2020 kl 16:00 - 17:00iCal

For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt frem til og med oppsatt tidspunkt. Kontakt megler for å avtale tidspunkt.

Visningspåmelding
Kr. 2 540 000,- (prisantydning)
Kr. 0,- (andel av fellesgjeld - nedbetales via leien)
--------------------------------------------------------------
Kr. 2 540 000,- (pris totalt)

Omkostninger:
Kr. 480,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 480,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 7 325,-(forhåndsprøvd forkjøpsrett)
Kr. 4 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)
--------------------------------------------------------------
Kr 12 385, - (omkostninger totalt)


Totalt = 2 552 385,- (Omk.+ prisantydning)
Totalt = 2 552 385,- (Omk. + prisantydning + andel fellesgjeld)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Felleskostanadene er fordelt slik pr. mnd. pr. 30.01.20:
Driftsutgifter kr. 2 153,-
Avdrag gelles gjeld kr. 443,-
Renter felles gjeld kr. 19,-
Rehold fellesareal kr. 80,-
Kabel-TV/internett kr. 296,-
Nyoppusset og arealeffektiv leilighet med 2 soverom. Boligen er omfattende renovert i perioden 2016 til 2019, som blant annet inkluderer nytt kjøkken med integrerte hvitevarer og TG0, nytt gulv i 1-stavs eik, utskifting av elektrisk anlegg, ekstra soverom med balansert ventilasjon og et ekstra kontor/bruksrom på hovedsoverom. Smarte løsninger og god utnyttelse av plassen gjør at eksempelvis to studenter kan bo fint sammen. Leiligheten har også to private boder samt tilgang på to større fellesboder. Stuen kan åpnes mot en egen balkong som har soltilgang på dagtid og tilgang til utendørs veggpunkt for tilkobling av for eksempel elektrisk grill og varmelampe. Leiligheten er tilkoblet høyhastighetsfiber med egen sentral. Gratis parkering for beboere på felles parkeringsplass.

Østre Moholt-tun 6 har skjermet og særdeles populær beliggenhet i et rolig og veletablert boligområde. Umiddelbar nærhet til butikksenter med dagligvare, post, bokhandel, frisør, interiørbutikk, søndagsåpen dagligvarebutikk m.m.

Leiligheten kan leveres delvis møblert med alle brune- og hvitevarer inkludert ved nærmere avtale.
Østre Moholt-tun 6 har skjermet og særdeles populær beliggenhet i et rolig og veletablert boligområde. Umiddelbar nærhet til butikksenter med dagligvare, post, apotek, frisør, interiørbutikk, søndagsåpen dagligvarebutikk m.m.

Området byr på flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole. Med nærhet til store utdanningsinstitusjoner og arbeidsplasser som NTNU Dragvoll/Gløshaugen, SINTEF, St. Olavs Hospital, NRK, TØH og HiST, passer leiligheten like godt for studenter og nyetablerte som for veletablerte. Det er meget gode bussforbindelser til studiestedene og Trondheim sentrum, slik at man kan la bilen stå.

For den aktive er Estenstadmarka like i nærheten med helårs turterreng. Estenstadhytta tilbyr i sin åpningstid kaffeservering og er for mange et populært turmål. På varme sommerdager kan turen gå til Estenstaddammen for en forfriskende dukkert. Om høsten kan du ta med deg bærspann og soppkurv opp i marka. Liker du å trene innendørs er dette mulig ved flere treningssentre i nærheten både på 3t Moholt og Fitnesspoint Moholt.
Fra Lerkendal kjører du oppover mot NTNU. Kjør rett fram i rundkjøringen inn Dybdahls vei og fortsett opp bakken. Ta så til høyre inn på Jonsvannsveien. Hold veien til du kjører forbi Rema 1000 på venstre side. Ta så første avkjøring i rundkjøringen og til høyre igjen inn på Moholtsvingen.
Leilighet er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i betong og bindingsverk, og er forblendet med teglstein, kledd med fasadeplater, liggende og stående panel. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 2-lags isolerglass.
2. etasje
Entre: Parkett i 1-stavs eik på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn. Porttelefon og skyvedørsgarderobe.

Stue: Parkett i 1-stavs eik på gulv og malt overflate og finerplater på vegger. Malt overflate i himling. Utgang til veranda med egne stikkontakter.

Kjøkken: Parkett i 1-stavs eik på gulv, malt overflate, finerplater og laminatplater på vegger. Malt overflate i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.

Soverom 1: Parkett i en-stavs eik på gulv og malt overflate og finerplater på vegger. Malt overflate i himling. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 2: Rommet er satt opp av fagfolk i 2019. Parkett i 1-stavs eik på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Garderobeskap. Rommet har ikke åpningsvindu, men er utstyrt med balansert ventilasjon som styres med fjernkontroll.

Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med wc, servantskap, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Arbeidsrom: Parkett i 1-stavs eik på gulv og malt overflate og finerplater på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn.
Elektrisk oppvarming. Balansert ventilasjon.
Areal: Ca 49 532,2 kvm iht matrikkelutskrift/målebrev. Borettslaget har felles eiendomstomt med bl.a. plen, bord, lekepark osv
Gratis parkering for beboende og besøkende. Moholt Borettslaget har i tillegg 18 garasjer i rekke og 68 parkeringsplasser med strømuttak for motorvarmere. Styret vedtok i styremøte 15.07.15 å installere 4 ladestasjoner for El-bil i Vestre Moholt-tun og 4 ladestasjoner i Østre Moholt-tun. Ledige garasjer/parkeringsplasser m/strøm tildeles av styret i borettslaget. Ledige garasjer annonseres v/oppslag i borettslaget, og søknad sendes styret som tildeler etter sammenhengende botid i boligselskapet.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.