Trondheim - Frostaveien 12 B

Slide image
Velkommen til Frostaveien 12 B - En 2-roms bygårdsleilighet i 2. etasje med ekstra takhøyde og innflyttingsklar standard fra oppussing i 2017. Sentral beliggenhet med gåavstand til Solsiden, sentrum og Lade. Meglerhuset Nylander v/ Sindre H. Mathisen.
Slide image
Leiligheten har god planløsning med oppholdsrom på tilsammen 23,5 kvm., separat wc med vask og bad med plass for vaskemaskin. Det er god plass til garderobe på soverommet (8 kvm) og stuen og soverommet ligger skjermet til uten innsyn utenfra.
Slide image
Leiligheten har god planløsning med oppholdsrom på tilsammen 23,5 kvm., separat wc med vask og bad med plass for vaskemaskin. Det er god plass til garderobe på soverommet (8 kvm) og stuen og soverommet ligger skjermet til uten innsyn utenfra.
Slide image
Kontakt megler på tlf. 94506300 for å melde deg på visning.
Slide image
Pent kjøkken fra Ikea. TG 1 i våtromskontroll fra takstmann. Fra kjøkkenet er det adkomst til stue og entrè.
Slide image
Stuen og kjøkken 23,5 kvm. og har delvis åpen løsning. Rommene er malt opp i lyse fargevalg. Oppholdsrommene har gjennomlys noe som kombinert med ekstra takhøyde og hvitmalte overflater gir leiligheten en god atmosfære.
Slide image
Det er god plass for spisebord både på kjøkken og på stuen om man ønsker. Sameiet fremstår som godt driftet og månedlige felleskostnader inkluderer bla. kabel-tv og internett, vasketjenester av fellesarealer og løpende drift i sameiet.
Slide image
Leiligheten ligger skjermet til i 2. etasje uten innsyn verken fra gate eller omliggende bebyggelse. Dette gjelder også soverommet. Bygården ble renovert og oppusset i 1984 og sameiet består i dag av 14 seksjoner.
Slide image
Leiligheten fikk nye overflater og gulv i oppussingen i 2017. Ingen behov for strakstiltak og enkelt å sette sitt eget preg på leiligheten om man ønsker. Kabel-tv og internett leveres av Telenor (tidligere Canal Digital).
Slide image
Mot bakgården har leilighetene på enden av svalgangen benyttet denne som balkong. Her har man sol til ca kl. 20.00 på sommerstid. Bakgården er svært praktisk med sykkelparkering og muligheter for grilling og fritidsaktiviteter.
Slide image
Mot bakgården har leilighetene på enden av svalgangen benyttet denne som balkong. Her har man sol til ca kl. 20.00 på sommerstid. Bakgården er svært praktisk med sykkelparkering og muligheter for grilling og fritidsaktiviteter.
Slide image
Leiligheten har romslig entrè med lagring i skyvedørsgarderobe med speildører. Godt med plass for både ytterklær og sko. Her er det også inngang til bad til høyre og WC-rom til venstre på bildet.
Slide image
Stilrent bad med flislagte overflater, opplegg for vaskemaskin, varmekabler i gulv og ny varmtvannsbereder (2017). Stilig frittstående vask og lagringsplass i overskap.
Slide image
Egen dusjnisje med glassdør og mosaikk i dusjsone. Badet er pusset opp i 2017 og har fuktstyrt avtrekksvifte montert med sensor for vanndamp over dusjsone.
Slide image
Pent WC-rom med vask, speil og lagringsplass i innredningen.
Slide image
Soverommet er 8,5 kvm. og har god plass til både garderobe og skrivepult. Sengen som står der er 1,20m ( rommet er 1.9m bredt) og man ligger skjermet fra gate. Vegg og gulv er pusset opp i 2014. Garderobeskap fra 2018 følger salget.
Slide image
Like ved sameiet ligger Lademoen-parken som ble pusset opp av kommunen for ca 10 år siden. Dette er en av Trondheoms fineste bydelsparker. Like ved har man spisesteder og fotballpub i Mellomveien.
Slide image
Urbant og bynært områpde på Lademoen/ Buran med buss og flybuss like utenfor døren. Innherredsveien skal omreguleres til miljøgate og trafikken i området begrenses stort sett til offentlig kommunikasjon og sykkelveier.
Slide image
Målsatt planskisse
Slide image
3D planskisse
Slide image
Illustrasjon av solgangen i forhold til adressen på midtsommers.
Slide image
Lademoen-parken
Slide image
Den lokale fotballpuben ca 5 minutters gange fra leiligheten.
Slide image
Lade og Korsvika med flotte turområder langs Ladestien ligger ogås innen gangavstand,
Slide image
Solsiden med alle sine restauranter og uteplasser ligger ca 10 minutters gange fra leiligheten.

SENTRAL OG ROMSLIG SELVEIERLEIL. m/ PENT BAD OG KJØKKEN! Rolig beliggenhet i 2. etg 5 min. fra Solsiden. Lav felleskost!

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
2 250 000,-
3031,-
45 kvm
50 kvm
45 kvm
1
Eier (Selveier)
Leilighet
Bredbåndstilknytning, Husdyr tillatt, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Sentralt
06.Aug 2020 kl 17:00 - 18:00iCal

For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt frem til og med oppsatt tidspunkt. Kontakt megler for å avtale tidspunkt.

Visningspåmelding
Kr. 2 250 000,- (prisantydning)
Kr. 57 509,- (andel av fellesgjeld - nedbetales via leien)
--------------------------------------------------------------
Kr. 2 307 509,- (pris totalt)

Omkostninger:
Kr. 57 670,- (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 585,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 585,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 7 400,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)
--------------------------------------------------------------
Kr. 66 240,- (omkostninger totalt)

Totalt = 2 316 240,- (Omkostninger + prisantydning)
Totalt = 2 373 749,- (Omkostninger + prisantydning + andel fellesgjeld)

NB: Megler opplyser at det er fellesgjeld oppgitt pr. 31.12. foregående år som brukes i dokumentavgiftsgrunnlaget. Regnestykket forutsetter også at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Kr. 3 031,- pr. mnd pr 06.05.20 i følge forretningsfører som dekker bl.a.:
Kabel-tv og internett, avdrag og renter på andel fellesgjeld, vask av fellesarealer, løpende drift og vedlikehold i sameiet og felles bygningsforsikring.
Omårdet er Trondheims svar på Grünerløkka i Oslo, her bor man urbant og meget sentralt samtidig som man ligger rolig og tilbaketrukket fra Innherredsveien. Lademoen har de senere år vokst frem som et av byens mest attraktive boområder på bakgrunn av sin nærhet til Solsiden og sentrum, kollektivtransport samt fantastiske turområder langs Ladestien.

I nærområdet finner du populære restauranter og kaféer som E.C Dahls Bryggeripub, Ramp, Verkstedhallen mm. Credo og Jossa Mat og Drikke har flyttet inn i den gamle verkstedhallen på Lilleby. I Finnes barnehjem har de samme driverne starte café som åpnet i fjor. Alt dette i nabolaget til Frostaveien 12 B.

Leiligheten ligger i gangavstand fra Solsiden hvor du finner kjøpesenter med alt du trenger i hverdagen, vinmonopolet, kaféer, samt noen av Trondheims mest populære restauranter og uteplasser. På solrike dager fra tidlig vår til sen høst er det et yrende folkeliv langs bryggen ved restaurantene og kaféene. For den spreke har man både 3T og SiT treningssenter på Portalen. Her har man også Rema 1000(søndagsåpen). Nærmeste dagligvarebutikk er Bunnpris i Innherredsveien. Til Trondheim sentrum spaserer du til på ca. 15 min.

Man går til Bakklandet på ca 15 minutter. Området består av fredelige gater med sjarmerende trehusbebyggelse, kaféer og populære restauranter som Folk & Fe, Sabrura, Calas & Canasta, Bakklandet Skydsstation mm. Ca. 50 meter fra leiligheten ligger nærmeste bussholdeplass. Omtrent samtlige av busser går inn mot Trondheim Sentrum. For den som pendler er det ca. 150m til nærmeste togstopp ved Lilleby stasjon.

Man har sykkelavstand til de fleste studiesteder som NTNU Gløshaugen(10 min på sykkel), St.Olavs Hospital (11 min på sykkel), og BI Trondheim (10min på sykkel). Området forøvrig består av gater med lav fartsgrense med fine gang- og sykkelveier inn og ut av sentrum. Ca. 50 meter fra boligen ligger Lademoen Park, denne er flittig brukt av beboere i området på fine sommerdager.
Det vil bli skiltet med Nylanderskilt ved fellesvisning.
Leiligheten er etablert i 2. etg. i en eldre murgård rehabilitert i 1984. Utvendige fasader fremstår med teglsteinsforblending og pusset mur. Taket har saltaks form og er utvendig tekket med skiferstein.
Oppvarming ved elektrisitet med varmekabler og panelovner.
Areal: Ca 822 kvm iht matrikkelutskrift mottatt av kommunen. Eierform: Eiet sameietomt.
Parkering i gate etter gjeldende regler. Det er boligsoneparkering og avgiftsbelagt parkering i nabogatene. Boligsoneparkering koster ca kr. 500,- pr. mnd.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.