Trondheim - Østersunds gt 13A

Slide image
Velkommen til Østersunds gate 13A. En meget pen 3-roms leilighet med svært sentral beliggenhet.
Slide image
Planløsning
Slide image
Leiligheten ligger i en høy 1. etasje. Her risikerer du altså ikke at de som måtte befinner seg i hagen ser rett inn i gjennom vinduene. Stuen er smart plassert inn i mot bakgården, her er det fredelig og stille.
Slide image
Smittetiltak mot koronaviruset
Slide image
Stue vender mot den rolige bakgården med grøntareal som hører til borettslaget. Da passer det fint at stuens kontrastvegg er nettopp grønn!
Slide image
Østersunds gate 13 ligger i et område som det satses på midt i mellom en rekke barer, resturanter og kaféer. Av disse kan vi trekke frem Ramp, Taqueros, Ladejarlen og Mellomveien. Nærhet til treningsstudioer, buss, tog og shopping.
Slide image
Kjøkkeninnredningen er i hvit høyglans og inneholder integrerte hvitevarer.
Slide image
Av hvitevarer følger et kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, induksjon platetopp og komfyr. Mekanisk avtrekk over stekesone.
Slide image
I stue/kjøkken og gang er det spotter i taket med dimmefunksjon. Disse er med på å bidra til et lyst og koselig preg også på de mørke høstkveldene.
Slide image
Legg merke til den store kjøkkenkummen og det påkostede blandebatteriet.
Slide image
Borettslaget engasjerte fagkyndige til å ta dreneringen i 2014, vinduene er utbyttet i 2010 og fasade er malt i 2015.
Slide image
Vedovnen på stua ble satt inn i 2015 og bidrar til at stuen har det lille ekstra. Her kan hele vennegjengen samles på de mørke høstkveldene.
Slide image
Alt innvendig er totaloppusset i løpet av 2015, utenom badet som er pusset opp i februar/mars 2016.
Slide image
Romslig skyvedørsgarderobe som går helt opp til tak.
Slide image
I entéen finner men en skyvedørsgarderobe i speil og spotter i taket. Malte slette vegger.
Slide image
Av utstyr finner du dusjkabinett, servantskap, frittstående wc og opplegg for vaskemaskin på badet.
Slide image
Malte slette vegger og flislagt gulv med varme i. God plass til både vaskemaskin og tørketrommel om ønskelig.
Slide image
På hovedsoverommet finner man en stor skyvedørsgarderobe. I tillegg til denne har man en skyvedørsgarderobe i entré samt en privat bod i fellesarealet.
Slide image
Soverom nummer 2 er et av leilighetens koseligste rom, da man har direkte utsikt mot den fredfulle bakgården med grøntareal.
Slide image
I et avlukke mellom stuen og hovedsoverommet finner vi en liten arbeidsstasjon med delvis åpen løsning inn mot stuen. En svært praktisk løsning for å få benyttet hver krok av leiligheten.
Slide image
De fleste rom i leiligheten består av laminat på gulv, samt malte slette vegger. Den gode takhøyden og de store klassiske vinduene gjør at leiligheten fremstår som svært lys.
Slide image
Vinduskarmene på disse store klassiske vinduene er så djupe at man kan sitte å lese en bok her, eventuelt fylosofere over livet mens man titter inn i den frodige bakgården.
Slide image
Hagen er sørvendt og benyttes kun av beboerne i bygningen. Hagen er frodig og åpner for sosiale sammenkomster som grilling og lek. Eller soling og lesing dersom man ønsker å være alene.
Slide image
I tillegg til å ha tilgang til den herlige hagen, finner du også den populære"Lamoparken" eller Lademoparken i nærområdet. 3 minutters gange, og du er fremme.
Slide image
Boligkomplekset består av 4 etasjer i tillegg til kjeller. I kjelleren finner du leilighetens private romslige bod. I boden finner man også en nyere varmtvannstank. Det finnes også 2 felles boder i kjelleren.
Slide image
Vi har her merket av hvilken leilighet som selges. Leiligheten er en hjørneleilighet som ligger i et sentralt område litt øst for Trondheim sentrum.
Slide image
Praktisk planløsning hvor hver avkrok brukes til noe fornuftig.

NYDELIG OPPUSSET 3-ROMS I HØY 1.ETG. Renovert i 2015-2016- 2 fine soverom- TG1 kjøkken og bad - Gangavstand til Solsiden

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
2 090 000,-
8195,-
51 kvm
56 kvm
51 kvm
2
Andel
Leilighet
Bredbåndstilknytning, Kabel-TV, Offentlig vann/kloakk, Rolig, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng
26.May 2020 kl 17:00 - 17:45iCal Visningspåmelding
Kr. 2 090 000,- (prisantydning)
Kr. 722 762,- (andel av fellesgjeld - nedbetales via leien)
--------------------------------------------------------------
Kr. 2 812 762,- (pris totalt)

Omkostninger:
Kr. 430,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 430,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 172,- (pantattest til långivers bank)
Kr. 4 100,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)
--------------------------------------------------------------
Kr 4 932, - (omkostninger totalt)

Totalt = 2 094 932,- (Omkostninger + prisantydning)
Totalt = 2 817 694,- (Omkostninger + prisantydning + andel fellesgjeld)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Kr. 8.195,- pr. mnd pr 03.10.19 i følge forretningsfører som dekker bl.a.:
felleskostnad driftsdel, vaktmestertjeneste, Kabel-TV/ Internett.
Leiligheten ligger i en høy 1. etasje på populære Lademoen og innehar særtrekk som god takhøyde, store klassiske vinduer og djupe vinduskarmer. Planløsningen er særdeles praktisk, og det virker som at hver avkrok brukes til noe fornuftig. Alt innvendig er oppusset i løpet av 2015 og 2016.

Leiligheten består av en entre med skyvedørsgarderobe i speil, en flott stue/kjøkken- løsning med teglsteinvegg som gir en spennende kontrast til det svært moderne høyglans- kjøkkenet. Vedovnen på stua står for mange stemningsfylte kvelder. Spotter i tak på kjøkken/stue og gang. I et avlukke like ved stuen finner vi en liten arbeidsstasjon. Videre finner vi 2 soverom hvorav det ene rommet inneholder en skyvedørsgarderobe. Det flislagte badet er pusset opp i 2016 og har varme i gulv. Privat bod.
Like øst for sentrum finner du Lademoen. Lademoen består av en rekke gamle bygårder som ble bygd på slutten av 1800 tallet og starten av 1900- tallet. Bygningen vi skal til er av samme karakter og har det samme tradisjonelle utseendet med sine flotte T-postvinduer.

Den godt besøkte Lademoen park ligger like i nærheten av boligen. Det samme gjelder Bunnpris dagligvarebutikk og Solsiden shopping. Videre er det gangavstand til City Lade, Sirkus shopping og Trondheim sentrum med alle sine fasiliteter.

Boligen har nærhet til god offentlig kommunikasjon. Det er dermed lett å komme seg til fra A til Å, nesten uavhengig av hvor du skal. Du finner 3T Solsiden, Impulse og Sit Idrett Portalen for studentene like i nærheten.

Ladestien med sine badestrender er å finne i gangavstand fra leiligheten. Dette er en godt brukt gang og sykkelsti som går fra Ladehammerkaia til Grilstadfjæra og den er omtrent 8 km lang. På Lademoen har du i tillegg ett bredt utvalg av resturanter, barer og kaféer.
Det vil bli skiltet i regi av Meglerhuset Nylander
Boligblokk oppført i murkonstruksjon. Utvendig fasade er pussede flater. Etasjeskillere i trebjelkelag.Vinduer med 3-lags glass. Takkonstruksjon er i Valm/saltaks form, og tekket med betongstein.
1. etasje
Entre: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malt overflate i himling. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 1: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Bad: Flis på gulv, og flis og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, servantskap, wc og mekanisk avtrekk.

Kjøkken: Laminat på gulv, og laminatplater på vegg over benk og malt overflate på vegger. Downlights og malte plater i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert kjøl/fryseskap, platetopp, stekovn og oppvaskmaskin.

Stue: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Downlights og malte plater i himling. Panelovn og vedovn.

Kontor: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.

Kommentar fra takstmann:
Det ble ikke registrert forhold som vurderes å ha behov for strakstiltak på befaringsdagen, det anbefales likevel fortsatt bruk av tett kabinett på bad som følge av benyttet veggmateriale i våt sone. For videre omtale og anbefalinger henvises det til rapportens enkelte punkter.
Elektrisk og vedfyring.
Det er soneparkering i området og soneparkeringskort kjøpes hos Trondheim Parkering. Det er sykkelparkering i bakgården.
Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.