Trondheim - Ranheimsfjæra 45 - Hus 2- leilighet 2-304

Slide image
Vegger leveres med sparklet og malt gips eller betong. Takene er sparklet og malt i gips eller betong. Illustrasjonsbilde fra en annen leilighet.
Slide image
Vegger leveres med sparklet og malt gips eller betong. Takene er sparklet og malt i gips eller betong. Illustrasjonsbilde fra en annen leilighet.
Slide image
Moderne kjøkken fra Sigdal. Modellen Vidde har slette hvite fronter og er et godt utgangspunkt for et lyst og innbydende kjøkken å trives i. Illustrasjonsbilde fra en annen leilighet.
Slide image
Gulvet er endret fra standard leveranse og vil være laminat i en grå tone.Illustrasjonsbilde fra en annen leilighet..
Slide image
Det største soverommet er på 13,2 kvm. I tillegg et annet soverom. Illustrasjonsbilde fra en annen leilighet.
Slide image
Elvesvingen ligger i nydelige omgivelser nært Ladestien med strender og turstier.
Slide image
Leiliogheten vender mot sørvest, og de store vinduene gir mye lysinnslipp.
Slide image
Kjøp en bolig som ingen andre har bodd i. Nybyggarantien står i 5 år fra boligen er ferdigsstilt. Illustrasjonsbilde fra en annen leilighet.
Slide image
God planløsning med romslig stue med mange, store vinduer som gjør at man kan nyte den nydelige sjøutsikten. Illustrasjonsbilde fra en annen leiligheter.
Slide image
Moderne og miljøvennlige løsninger som blant annet vannbåren varme, parkering i p-kjeller og dagligvarebutikk samt bakeri på gateplan.
Slide image
Leiligheten ligger i 3. etasje i bygningen til venstre i bildet.
Slide image
Den helt nye barnehagen er få meter i fra boligen.
Slide image
Garderobeskap soverom
Slide image
Garderobeskap entre.

Herlig 3-roms i 3. etg med parkering i kjeller, fjernvarme i gulv og sol ettermiddag og kveld- Videresalg kontrakt

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
3 490 000,-
55 kvm
59 kvm
2
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Heis, Husdyr tillatt, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Rolig, Sentralt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng, Felles takterasse
Ta kontakt for å avtale visning Visningspåmelding
Videresalg av kjøpekontrakt Elvesvingen 2-304.
Leiligheten moderne og miljøvennlige løsninger som blant annet vannbåren varme, parkering i p-kjeller og dagligvarebutikk samt bakeri på gateplan.
Elvesvingen ligger idyllisk til ved vannkanten ved Ranheimsfjæra og Ladestien. Enestående beliggenhet ved elvekanten med utsikt mot fjorden preger førsteinntrykket. Solforholdene er gode da balkongen er sørvestlig vendt, og her møter du våren tidligere enn de fleste andre steder i byen. Ladestien - byens kanskje mest yndete natursti - er å finne bare noen meter fra boligene, og den svinger seg i retning byen gjennom varierte, naturskjønne omgivelser.
Rundt boligene finnes det spennende og pent utformede grøntarealer. Disse er med på å ramme inn det flotte området - som på grunn av beliggenheten allerede er vakkert innrammet fra naturens side.
Hus 2 har innflytting september/oktober 2020.
På Nedre Ranheim kommer våren tidlig og vinteren sent, så sommersesongen blir ekstra lang. Tur- og bademulighetene er mange og gode! Kombinasjonen av store, grønne friområder og den helt unike nærhet til fjorden, gjør Elvesvingen til et helt spesielt boligprosjekt. Her kan du spasere til byen langs Ladestien samt nyte den flotte utsikten over fjorden. Det er også kort veg til de fleste servicetilbud byen har å by på.

Her bor du med nærhet til det meste:

- Dagligvarebutikk og bakeri på gateplan.
- En kort tur med bil eller buss- og du befinner deg i sentrum (6 min. via Strindheimtunellen)
- Unike turmuligheter langs Ladestien og i rundtliggende grøntområder.
- Det er treningssenter samt bibliotek i arenabygget, like ved boligen.
- Pizzarestaurant og Asiatisk restaurant like i nærheten.
- Nyt utsikten og roen ved strandkanten og munningen av Vikelva.
Fra sentrum kjører du E6 nordover. Ta til høyre mot Vikåsen/Ranheim etter Grilstadtunnelen. Følg skilt til Ranheim og videre til Ranheim Vest/ Stadion. Etter å ha passert jernbanelinjen, følg skilting til Ranheimsfjæra. Ta første avkjøring til høyre i rundkjøringen.