Trondheim - Sigrid Johansens veg 11

Slide image
Innholdsrike familieboliger med ettertraktet beliggenhet på Ugla med 3/4 soverom, vaskerom, balkong, carport.
Slide image
Fasader
Slide image
Leil A.1-4 Salgstegning 2D-1
Slide image
Leil A.1-4 Salgstegning 3D-1
Slide image
Leil A.1-4 Salgstegning 2D-2
Slide image
Leil A.1-4 Salgstegning 3D-2
Slide image
Leil A.1-4 Salgstegning 2D-3
Slide image
Leil A.1-4 Salgstegning 3D-3
Slide image
Leil A.1-4 Salgstegning 2D-4
Slide image
Leil A.1-4 Salgstegning 3D-4
Slide image
Planskisse 1.etg, alle fire enheter.
Slide image
Planskisse 2.etg, alle fire enheter.
Slide image
Situasjonsplan
Flere
(Solgt) Leilighet A1
solgt
129
5 rom
4 soverom
Plantegning som viser leilighet A1
Leilighet A2
5190000,-
110
4 rom
3 soverom
Plantegning som viser leilighet A2
Leilighet A3
5190000,-
110
4 rom
3 soverom
Plantegning som viser leilighet A3
(Solgt) Leilighet A4
solgt
129
5 rom
4 soverom
Plantegning som viser leilighet A4

ALLEREDE TO SOLGTE! Fire prosjekterte rekkehus m/carport, sportsbod og familievennlig romløsning. Like ved Bymarka og kort vei til sentrum.

Prosjektbilder
Leiligheter
fra 5 190 000,-til 5 190 000,-
Eier (Selveier)
Enebolig
Hage, Peis/ildsted, Balkong/terrasse, Bredbåndstilknytning, Turterreng
Ta kontakt for å avtale visning Visningspåmelding
Sigrid Johansens veg 11 ligger i et familievennlig og rolig område på Ugla, like ved turvei som fører innover i Bymarka. Her vil du bo i gangavstand til badeplass, aktivitetsplass, trikkestopp, barnehage og skoler. Samtidig er det kort kjørevei til både midtbyen og City Syd.

På eiendommen vil det bygges et rekkehus med fire seksjoner, hvor alle får carport i tilknytning til sitt inngangsparti. Boligene blir fra ca. 114,5 til 132,8 kvm fordelt over to plan, og fra stuen blir det utgang til en sørvendt balkong med rekkverk i glass. Enderekkehusene får fire soverom i første etasje, mens midtseksjonene får tre. For øvrig blir romløsningen lik.

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning i andre etasje. Kjøkkenet får en stilren innredning fra Foss Snekkeri med barløsning og integrerte hvitevarer, og i stuen blir det montert peisovn. Videre får hver enhet et flislagt bad med dusjhjørne og vegghengt toalett, samt eget vaskerom med toalett. Alle soverommene leveres med garderobeskap, og det blir lagringsplass i innvendig bod og utvendig sportsbod.

Melhus Bygg & Eiendom AS vil utarbeide en tilvalgsmeny hvor valgmuligheter, priser, bestilling og betaling vil fremkomme. Det kan ikke påregnes endringer utover tilvalgsmeny. Frist for endringer av Melhus Bygg & Eiendom AS sin tilvalgsliste er 21 dager etter igangsetting.

Kort fortalt

- Fire prosjekterte rekkehus.

- Moderne stil over to plan.

- Familievennlig romløsning.

- Carport og utvendig sportsbod.

- Balkong med glassrekkverk.

- Alle balkongene er sørvendt.

- Utgang fra hovedsoverom.

- Flislagt entré med gulvvarme.

- Enderekkehus har fire soverom.

- Midtseksjoner har tre soverom.

- Stue og kjøkken i åpen løsning.

- Kjøkken fra Foss Snekkeri.

- Integrerte hvitevarer fra Electrolux.

- Hvit, matt 3-stavs eikeparkett.

- Flislagt bad med rett dusjhjørne.

- Vaskerom med ekstra toalett.

- Garderobeskap på alle soverom.

- Bod i tilknytning til kjøkkenet.

- 200 liters Oso varmtvannsbereder.

- Balansert ventilasjonsanlegg.

Uteområde
Eiendommen er relativt flat og har gode solforhold. Hvert rekkehus får utgang fra stuen i andre etasje til en stor, sørvendt balkong med glassrekkverk. Balkongene er ca. 21 kvm, foruten balkongen i enderekkehus A4 som er ca. 24 kvm. Midtseksjonene får høy levegg mellom balkongene. Alle rekkehusene får utgang fra hovedsoverommet til hagedel/terreng på baksiden av boligen.

Det er mange fordeler ved å kjøpe helt ny bolig. Du får blant annet en bolig bygget etter de nyeste forskriftene, løsningene blir energiøkonomiske og klimavennlige, og det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid. I tillegg får man god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig. Ta kontakt for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.
Eiendommen ligger i et familievennlig og rolig boligområde på Ugla, i bydel Byåsen i Trondheim. I enden av Sigrid Johansens veg kan må gå rett ut i vakre Bymarka. Samtidig er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Fra eiendommen er det også gangavstand til Kyvannet, hvor badeplassen ligger ca. 550 meter unna. Det er i underkant av 2 km å gå til Lianvatnet, alternativt kan du ta trikken tre stopp.

Myra er en aktivitetsplass for barn og unge, ca. 400 meter unna, hvor det vinterstid lages skøytebane. I Bymarka er det et mylder av stier, turveier og lysløypenett, godt tilrettelagt for både gående, barnevogner og syklende.

Byåsen IL er et av Trondheims største allidrettslag, med et godt tilbud innen fotball, langrenn, håndball, hopp/kombinert, friidrett, allidrett, trim og orientering. Dalgård idrettsanlegg ligger like ved barneskolen og har fotballbane og løpebane. Ved anlegget finner du også Byåsen Arena, Dalgård ishall og en liten kunstgressbane. Det er ca. 9 min å kjøre til Granåsen skisenter.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres på Spar Kyvannet som ligger ca. 5 minutters spasertur unna, eller Coop Extra Dalgård og Rema 1000 Stavset. Det er ca. 7 min å kjøre til Sverresborg senter og Byåsen butikksenter. Her finner du bl.a. vinmonopol, apotek og frisør. Trondheim sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Kollektivtilbudet består av buss og trikk. Nærmeste trikkestopp er Kyvannet som ligger ca. 300 meter fra eiendommen. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Granåsen, 15 min til Midtbyen og City Syd, samt 40 min til Trondheim Lufthavn Værnes.

Fra eiendommen er det gangavstand til Dalgård barneskole og Ugla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Byåsen videregående skole. I tillegg har bydelen flere barnehager, hvor Myra barnehage ligger nærmest.
Byggemåte fremgår av vedlagte leveransebeskrivelse av 30.06.20.
Standard fremgår av vedlagte leveransebeskrivelse og romskjema av 30.06.20.

Planløsning leilighet A1 og A4 - enderekkehus

1. etasje: Vindfang, gang, wc/vaskerom, bad/wc og 4 soverom.
2. etasje: Stue/kjøkken og bod.
Annet: Utebod og carport.

Planløsning leilighet A2 og A3

1. etasje: Entré/gang, wc/vaskerom, bad/wc og 3 soverom.
2. etasje: Stue/kjøkken og bod.
Annet: Utebod og carport.

Entré:
Rekkehusene får inngang i første etasje til en flislagt entré med varmekabler, malte vegger og plass til garderobeløsning. Flisene er grå og leveres fra Flisekompaniet i størrelse 20 x 20 cm. I gangen innenfor blir det lagt hvit, matt 3-stavs eikeparkett fra Boen Concerto. Veggene er slette, malte gipsvegger i farge eggehvit (NCS S 0502-Y), og det blir listefri overgang mellom vegger og tak.

De innvendige dørene leveres fra Diplomat, formpresset og ferdig behandlet i samme farge som veggene. Trappen opp til andre etasje har hvite stolper, spiler og håndløper, samt trinn i eik.

Stue:
Stuen og kjøkkenet blir liggende i åpen løsning i andre etasje, med gjennomgående lys fra vinduer mot syd og nord. Enderekkehusene får også vinduer mot henholdsvis vest og øst. Rommet får hvit, matt 3-stavs eikeparkett, malte vegger med listefritt til tak, tv-inntak og utgang til balkong. Stuen leveres også med en moderne, stilren peisovn, type Morsø 4143, med stålpipe og glassplate under.

Kjøkken:
Kjøkkenet leveres fra Foss Snekkeri, type Fossline kjøkken i hvit soft, Scala, som er svært kledelig til boligens moderne stil. Benkeplaten leveres i 30 mm høytrykkslaminat med rett kant. Innredningen får overskap langs den ene veggen, med smale vinduer mellom benk og overskap som gjør det ekstra lyst og trivelig. Det monteres også benkarmatur og strømstikk. Mot stuen lages det barløsning med sitteplasser, slik at kokken kan holdes med selskap.

Alle hvitevarer er fra Electrolux og integreres; induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Over koketoppen leveres takhengt ventilator fra Røroshetta. Fra kjøkkenet er det skyvedør inn til en bod på ca. 3,5 kvm - praktisk med tanke på kjøkkenutstyr og tørrvarer, etc.

Bad/wc/vaskerom:
Hver seksjon får bad og vaskerom i første etasje. Badet blir flislagt med 20 x 20 cm grå fliser på gulvet og 30 x 60 cm hvite fliser på veggene. I gulvet blir det innstøpte varmekabler. Videre utstyres badet med vegghengt toalett fra GB Nautic, en pen baderomsinnredning fra Foss Snekkeri, og et 90 x 90 cm rett dusjhjørne med innsvingbare glassdører fra Vikingbad.

Enderekkehusene får 120 cm bred baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant og speil med integrert belysning, mens midtseksjonene får samme type innredning i 80 cm bredde.

Wc/vaskerom:
I tilknytning til entreen får hver seksjon et vaskerom med toalett. Rommet får 20 x 20 cm flis på gulvet med sokkelflis, varmekabler og malte, slette vegger. Vaskerommet er kombinert teknisk rom og har varmtvannsbereder, vann-fordelerskap og sikringsskap.

Soverom og garderobe:
Alle seksjonene får soverommene i første etasje. Enderekkehusene får fire soverom, mens midtseksjonene får tre soverom. Likt for alle enheter er at det blir utgang fra hovedsoverommet til hage/terreng på baksiden av huset. Samme moderne stil som øvrige oppholdsrom blir å finne i soverommene; matt, hvit 3-stavs eikeparkett fra Boen Concerto og malte vegger i eggehvit med listefritt til tak.

Til hvert soverom leveres garderobeskap i 100 cm bredde. Hovedsoverommet får to skap. Det blir for øvrig lagringsplass i en bod i andre etasje og en sportsbod i tilknytning til inngangspartiet. Sportsboden blir ca. 5 kvm og får innlagt både strømstikk og lyspunkt.

Teknisk:
På wc/vaskerom blir det installert Oso varmtvannsbereder på 200 liter, i kjøkkenbenken blir det montert waterguard og ute blir det montert vannkran.

Elektrikerarbeidet leveres tidsriktig etter gjeldende norm NEK400. Sikringsskap får jordfeilautomater, det leveres et utelys, og i kjøkkenet monteres komfyrvakt. Røykvarsler i hver etasje blir seriekoblet.

Tilvalg som kan velges etter kontraktsinngåelse er spotlights, ekstra gulvvarme, utelys, smarthusløsning, utstyr for lading av elbil osv.
Boligene får elektrisk oppvarming fra panelovner på soverom og i oppholdsrom, samt gulvvarme på bad, wc/vaskerom og flislagt del av yttergangen. I tillegg blir det installert peisovn i stue/kjøkken, med glassplate under ovn. Boligene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som sikrer et sunt og godt inneklima.

Det vil bli installert egen vannmåler pr. enhet.
Eiendommen gnr. 103 bnr. 503 i Trondheim kommune er oppgitt til å være ca. 1230 kvm.

Tomten eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen vil bli seksjonert og boligene vil få eget matrikkelnummer.

Hver seksjon vil få bruksrett til definert utomhusareal iht vedtekter.

Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.
Hvert rekkehus leveres med carport og som tilvalg kan det velges elbillader. Rekkehus A1 får frittstående carport, og her leveres et rekkverk i tre som søppelkasser kan stå imot, ev. postkasser kan henges opp på. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Se forøvrig vedtekter.
OFFENTLIG:
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, via private stikkanlegg. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Tilknyttet offentlig vei.