Trondheim - Granåsvegen 34

Slide image
Velkommen til Granåsvegen 34 - En svært tiltalende og vesentlig påkostet enebolig med gode leieinntekter, HØY standard og sentral beliggenhet. Meglerhuset Nylander v/ Sindre H. Mathisen, Meglerhuset Nylander.
Slide image
Eiendommen er vesentlig påkostet og oppgradert og har i dag gjennomgående svært god standard med blant annet nytt bad, kjøkken og nye overflater i hovedetasjen.
Slide image
Lekkert kjøkken fra KVIK fra 2017/2018. Svært god lagringsplass i takhøy innredning og ekstra dyp innredning i benk (70cm). Kraftig ventilator med ekstern motor som gir stille avtrekk, til og med på max effekt.
Slide image
Ta kontakt med megler på tlf. 94506300 for å melde deg på visning av boligen.
Slide image
Sentral og god beliggenhet langs Granåsvegen på Angelltrøa. Eiendommen har enkel adkomst fra vei, steinlagt gårdsplass med innkjøring til garasje og flere oppstillingsplasser foran boligen.
Slide image
Sentral og god beliggenhet langs Granåsvegen på Angelltrøa. Eiendommen har enkel adkomst fra vei, steinlagt gårdsplass med innkjøring til garasje og flere oppstillingsplasser foran boligen.
Slide image
Planskissen i hovedetasjen. Hovedetasjen kan by på romslige oppholdsrom, 3 store soverom, bad og vaskerom samt gjeste-WC og utgang til veranda og luftebalkong.
Slide image
Kjøkkenet har, i likhet med hovedetasjen, slette overflater med stilsikre og moderne fargevalg, kvalitetshvitevarer fra AEG og Siemens (AEG Sous-vide dampovn, AEG kjøleskap, AEG Fryser, Siemens XL oppvaskmaskin, Siemens induksjons platetopp)
Slide image
Boligen er innflyttingsklar med gjennomgående HØY standard etter oppgraderinger i 2017/2018 hvor det ble etablert åpen løsning mellom oppholdsrommene.
Slide image
Oppholdsrommene er hele 69 kvm. og har gjennomlys fra 4 sider. Hovedetasjen har svært god planløsning med 3 store soverom, bad og vaskerom og gjeste-WC like ved inngangen. Man kan etablere ekstra soverom på stue om man ønsker 4 soverom i hoveddelen.
Slide image
Boligen varmes opp ved hjelp av varmepumper og man har pipeløp i boligen dersom man vil etablere vedfyring. Oppholdsrommene har også spotbelysning i tak og er delt inn i soner med kjøkken, spisestue og tv-stue.
Slide image
Eiendommen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett via fiber (300/300 mbps). De fleste innerveggene har fått lydisolering under oppussingen.
Slide image
Boligens hovedplan er på hele 153 kvm. (176 kvm. BRA). Totalt er boligen 284 kvm. (327 kvm. BRA) og oppleves som svært innholdsrik. Det er nedgang fra hovedetasje til sokkeletasje slik at man kan utvide hoveddelen om ønskelig.
Slide image
Fra stuen har man utgang til stor veranda som strekker seg mot oversiden av boligen. Her ser man en av 2 nærbutikker og barnehagen som ligger like over veien fra huset. Butikken er søndagsåpen.
Slide image
Man har svært gode solforhold og kan flytte seg etter solen gjennom dagen. I bakgrunnen ser man populære Strinda hageby hvor den andre nærbutikken befinner seg (Kiwi).
Slide image
Man kommer inn i boligen i romslig vindfang med god lagringsplass i skyvedørsgarderobe. Her er det også gulvvarme av praktiske årsaker.
Slide image
Man fortsetter videre inn til gangen hvor man har mer lagringsplass og inngang til WC-rom, soverom og til stuen via doble speildører i heltre.
Slide image
Romslig og praktisk WC-rom med vask og lagringsplass i innredningen.
Slide image
En av boligens juveler er totaloppusset baderom fra 2017/2018 med dusjhjørne og badekar, baderomsinnredning med skuffer og dobbeltservant og 60x60-flis- alt i tidløse fargevalg.
Slide image
Badet er 8 kvm. og har gulvvarme og spotbelysning i tak og lys i speilet.
Slide image
Soverom 1 er hele 14,5 kvm. og har utgang til luftebalkong på husets bakside. Stilige fargevalg og mye lagringsplass i skyvedørsgarderobe.
Slide image
Skyvedørsgarderobe med speilfronter og spotbelysning i tak.
Slide image
Soverom 2 er 8,5 kvm. og innredet som barnerom i dag.
Slide image
Soverom 3 er pr. i dag benyttet som kontor, men innredning følger salget.
Slide image
Hoveddelen har eget vaskerom med mye lagringsplass.
Slide image
Steinlagt gårdsplass med enkel adkomst til huset og flere oppstillingsplasser i tillegg til garasje. Man har adkomst til sokkeletasjen på husets høyre side på bildet med inngang på husets bakside.
Slide image
Utebelysning og hageflekk på forsiden av boligen. Her er det også en liten redskapsbod for oppbevaring av hageutstyr eller lignende.
Slide image
Boligen er tidligere en 2-mannsbolig og har blitt benytte som både generasjonsbolig og enebolig med utleie i sokkel. Utleie skjer i 2 leiligheter hvor en har låst gjennomgang til hoveddel.
Slide image
Planskisse av sokkeletasjen. "Bod" og "Gang" på tegningen hører til hoveddelen hvor trappen er nedgang fra gangen i 1. etasjen.
Slide image
Leiligheten med inngang til venstre i fasadebildet er en 2-roms på ca 50 kvm. Denne leiligheten har kr. 9.000,- + strøm i månedlig leieinntekt.
Slide image
Soverommet er 11. kvm. og har inngang til egen bod.
Slide image
Den andre utleiedelen er en del av hoveddelen via låst dør og er ca. 75 kvm. Her er leieinntekten kr. 16.500,- pr. mnd. inkl. strøm.
Slide image
Planskisser sokkel 3D
Slide image
Planskisse 1.etg. 3D
Slide image
Målsatt planskisse sokkeletasje
Slide image
Målsatt planskisse 1. etasje

VESENTLIG OPPGRADERT OG INNHOLDSRIK ENEBOLIG MED LEIEINNTEKT KR. 25.500,- PR.MND. Lekker standard. Sentral beliggenhet!

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
9 200 000,-
284 kvm
362 kvm
324 kvm
7
Eier (Selveier)
Enebolig
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Hage, Offentlig vann/kloakk, Rolig, Sentralt
For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger etter bransjens retningslinjer. Kontakt megler for å avtale tidspunkt. Visningspåmelding
Kr. 9 200 000,-,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 230 000 (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 585,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 585,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 11 500,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 242 670- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 9 442 670,-
Eiendommen ligger i et lite boligfelt i et meget attraktivt boligområde mellom Granåslia og Angelltrøa med sentral beliggenhet. I nærheten har man barnehage, dagligvare og flotte turområder.

Boligen ligger med enkel adkomst fra vei og direkte innkjørsel til gårdsplass på boligens forside. Tomten har ypperlige solforhold med hage, plen og steinlagt gårdsplass på boligens fremside og biloppstillingsplasser til utleiedelene på baksiden.

Man ligger skjermet for innsyn fra vei med opparbeidet hekk i tomtegrensen.

Boligen ligger i umiddelbar nærhet til søndagsåpen dagligvare, Angelltrøa barnehage, fine lekeplasser og friområder på Angelltrøa og turområder i Granåslia. Kort kjøreavstand til Estenstadmarka og til alle Trondheims bydeler forøvrig. Ved hjelp av omkjøringsveien kommer man til Lade på 5 minutter, Tiller/ Rosten og Heimdal på 10 minutter og Trondheim sentrum forøvrig på 10 minutter. Det er også offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til sentrum i umiddelbar gangavstand fra boligen.

Boligen ligger innenfor Åsvang barneskole og Blusuvold ungdomsskole.
Kjør av omkjøringsveien på Tunga. Kjør mot Angelltrøa til høyre i rundkjøringen. Ta første til venstre opp Granåsvegen. Det vil bli skiltet med Meglerhuset Nylander- skilter ved annonserte fellesvisninger.
Enebolig med utleie er oppført i én etasje over sokkel. Grunnmur er oppført i lecastein. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med stående panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass og 3-lags isolerglass.

Konklusjon:
Enebolig oppført i 1986 med godkjent hybeldel og sokkel leilighet. Boligens 1.etg er innvendig rehabilitert i perioden 2017-18, med unntak av vaskerom.

Boligens elektriske og rør/avløps anlegg er samtidig fornyet. Våtrom og kjøkken i hybeldel og leilighet er eldre, noe ukjent årstall.

Boligen ble sist overflate behandlet i perioden 2012-2016. Enkelte bygningsdeler har passert/nærmer seg forventet normal brukstid og vil med bakgrunn i alder etter hvert påregnes oppgraderinger. Dette omhandler i hovedsak drenering, bad i hybel, vinduer fra byggeår og takrenner av plast fra byggeår.

Leiligheten har hatt forekomst av skjeggkre. For ytterligere detaljer henvises det vi til selgers egenerklæring og til rapportens respektive punkter.
Boligen varmes opp ved hjelp av varmepumpe i hoveddel og elektrisk oppvarming ved panelovner og varmekabler/ matter på bad og i entrè hoveddel. Det er muligheter for etablering vedfyring med pipeløp på stuen i hoveddel.
Areal: Ca 872,5 kvm iht matrikkelutskrift.
Eierform: Eiet tomt.

Tomten er opparbeidet med steinlagt gårdsplass, plen med oppgang til veranda og pryd- og frukttrær. Utleiedeler i underetasje har egne oppstillingsplasser og utearealer på boligens bakside.

Selger informerer om at utstyrsbod står litt inne på naboeiendom gnr. 50, bnr. 29.
Garasje og oppstillingsplasser på tomten.
Privat vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger og vei til off. nett.

Felles avtaledokument for privat vei; Granåsvegen 32-40 følger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ingen kontingent eller faste kostnader i denne forbindelse.

Avtaledokumentet er en oppdatering iht opprinnelig vedtekt for privat vei, og presiserer felles ansvar for veien og informasjon om siste utbedring med nyt asfalt foretatt i 2019.