Dalsbygda - Sandmoen 22

Slide image
Fasade
Slide image
Fasade
Slide image
Fasade
Slide image
Fasade
Slide image
Informasjon om smittevern på visning. Se mer på https://nylander.no/handtering-av-smittevern-i-bolighandelen
Slide image
Fasade
Slide image
Fasade
Slide image
Planskisse
Slide image
Entre
Slide image
Gang
Slide image
Gang
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Stue
Slide image
Kjøkken
Slide image
Kjøkken
Slide image
Kjøkken
Slide image
Bad
Slide image
Bad
Slide image
Soverom
Slide image
Soverom
Slide image
Soverom
Slide image
Planskisse
Slide image
Planskisse

Sentralt beliggende halvpart med alt på et plan. Ca. 200 m til dagligvarebutikk og ca. 700 m til skole

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
1 290 000,-
64 kvm
70 kvm
2
Eier (Selveier)
Tomannsbolig
For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt frem til og med oppsatt tidspunkt. Kontakt megler for å avtale tidspunkt. Visningspåmelding
Kr. 1 290 000,- (prisantydning)
Omkostninger:
Kr. 34 750,- (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 585,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 585,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 11 500,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)
--------------------------------------------------------------
Kr. 47 420,- (omkostninger totalt)
Totalt: Kr. 1 437 420,-
Meglerhuset Nylander ønsker deg velkommen til Sandmoen 22, og denne halvparten med alt på et plan, beliggende sentralt i Dalsbygda i Os Kommune.

Her har du mulighet til å sikre deg en flott halvpart av en tomannsbolig beliggende sentralt på Dalsbygda med nærhet til både butikk og skole.

Dalsbygda er en flott sted for de som ønsker å bo litt landlig til, men fortsatt ha mulighet til å ha tilgang til servicefasiliteter. Du har dagligvarebutikk med gåavstand fra boligen og en liten kjøretur inn til Os for flere servicetilbud. For den ski og sportsinteresserte har Dalsbygda blitt et sentrum for langrenn. Johaug-effekten har gjort at skiløypene i området er nykjørte om vinteren, og lysløypene går tett inntil boligfeltet.

Velkommen til en trivelig visning på Sandmoen 22!
Sandmoen 22 ligger på Motoppen i Dalsbygda, ca. 200 m fra butikken og Kølbua kafè. Det er kort vei til småskole og barnehage, og skoleskyss til ungdomsskole på Os. Eiendommen ligger i et lite, rolig boligfelt med skjermende vegetasjon og lite trafikk. Bussforbindelse ligger en liten gåtur fra boligen. Her går det buss flittig inn til Os sentrum som kun ligger ca. 10 km unna.

Fra Os sentrum igjen er det kun 3 km til Hummelfjell der du finner mangt av vinteraktivitet. Skianlegget som passer hele familien og langrennsløyper for den turglade. Fra Os til Røros er det 20 km (ca. 20 min) med bil.

Av servicetilbud kan Dalsbygda by på dagligvarebutikk og postkontor. For flere og større service tilbud må du ta turen inn til Os sentrum. Her finner du det du skulle trenge av skole, barnehage, bibliotek, butikker, frisører, cafeer o.l., samt fine muligheter for jakt, fiske og friluftsliv i nærområdet.
Fra Os sentrum følger du FV30 i retning Tynset i drøye 2 km. før du svinger inn på FV752 mot Dalsbygda. Følg FV752 i snaue 5 km før du svinger til venstre inn mot Dalsbygda sentrum. Følg så veien til du passerer en Joker- butikk på venstre side, og ta deretter andre avkjørsel til høyre Følg skilting til Sandmoen 22. Det vil bli godt skiltet i regi Meglerhuset Nylander AS på visningsdagen.
Halvpart 2-mannsbolig er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i lecastein. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass
Vindfang: Belegg på gulv og panel på vegger. Takess i himling.
Gang: Belegg på gulv og panel på vegger. Takess i himling.

Soverom 1: Belegg på gulv og panel på vegger. Takess i himling. Garderobeskap.

Soverom 2: Belegg på gulv og panel på vegger. Takess i himling. Garderobeskap.

Bad: Belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, servantskap, wc, skyllekum, opplegg for vaskemaskin og naturlig avtrekk.

Stue: Belegg på gulv og panel på vegger. Takess i himling. Vedovn. Utgang til terreng.

Kjøkken: Belegg på gulv og panel på vegger. Takess i himling. Panelovn. Innredning med benkebereder og mekanisk avtrekksvifte over stekesonen.

Bod: Belegg på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Sikringsskap.

Takstmanns kommentar:
Boligen er oppført i en etasje over krypkjeller med ringmur i leca. Veggkonstruksjonen er i bindingsverk med utvendig liggende panel. Taket har saltaksform og er tekket med betongstein. Gulvkonstruksjonen er i tre og vinduene er med 2-lags glass.
Konklusjon: Boligen er oppført av normalt solide materialer fra byggeåret. Boligen fremstår i hovedsak som original fra byggeåret, og enkelte bygningsdeler har følgelig oppnådd forventet levetid.
Av ting som kan nevnes er fukt i gulvkonstruksjon ut mot yttervegger i krypkjeller, stedvis også med råte og sopp. Nærmere undersøkelser og tiltak må påregnes. Det kan også nevnes skjevhet i stuegulv spesielt i området ved terrassedør. I påvente av en oppgradering av badet anbefales etablering av dusjkabinett for å sikre avrenningsmulighet til sluk fra øvrige tappesteder i rommet.
Elektrisk samt vedfyring.
Det gjøres oppmerksom på at tomten ikke er fradelt og oppmål (ca. 600 kvm). Oppgitt tomteareal er ca. areal. Dersom arealet ved evt. oppmåling skulle vise et større/mindre areal har partene intet å kreve av hverandre. Selger sørger for fradeling og oppmåling og skal stå for gebyrer knyttet til dette.
Oppstillinmgsplass på tomten.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Eiendommen ligger ved privat vei.
Portrettbilde av Yama Meskinyar

Yama Meskinyar

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig