Ranheim - Martin Barstads veg 25A

Solgt
Slide image
Velkommen til Martin Barstads veg 25 A - En fint beliggende enebolig med utskilt tomt i barnevennlige og rolige omgivelser i Olderdalen! Meglerhuset Nylander v/ Sindre H. Mathisen
Slide image
Eiendommen består i dag av enebolig på 143 kvm. BRA på eiet tomt på ca 483 kvm. og en utskilt tomt på ca 422 kvm. som ligger mellom boligen og Overviksjordet. Begge eiendommene har eget gnr og bnr.
Slide image
Herlig familiebolig med stor boltreplass for familien i nærmest trafikkfrie omgivelser skjermet fra vei. Store tomter er en sjeldenhet i sentrumsnære strøk.
Slide image
Slide image
Boligen har uinnredet kjeller på 71 kvm.
Slide image
1.etasje er 73 kvm. og har oppholdsrommene vendt mot tomten og hagen. Boligen har behov for oppgraderinger, men har god planløsning og mange muligheter.
Slide image
Eneboligen går over 1.etasje og kjeller og har behov for oppgraderinger, men likevel stort potensiale for den som ønsker å skape et hjem etter sin egen smak.
Slide image
Stuen er 26 kvm. og har utgang til hagen og tomten. Det er varmepumpe og vedfyring i stuen.
Slide image
Stue og kjøkken ligger adskilt fra hverandre. Vedfyring i peisovn med kleberstein og synlig teglstensvegg på stuen.
Slide image
Slide image
Kjøkkenrommet er 10 kvm. og ligger vegg-i-vegg med badet. Om man behøver et 3.soverom kan kjøkkenet evt. flyttes inn på stuen.
Slide image
Slide image
(illustrasjonsbilde) Boligen har i dag 2 soverom hvor hovedsoverommet er 10,5 kvm. og ligger mot hagesiden.
Slide image
Soverom 2 er 9 kvm. og har lagringsplass i garderobeskap. (illustrasjonsbilde)
Slide image
Entrè med vindfang og nedgang til kjelleretasjen.
Slide image
Disse rommene er til sammen 11 kvm. inkludert trapperom på 1,5 kvm.
Slide image
Badet er 3,5 kvm. og har belegg på gulv og flislagte overflater på vegg. Under badet i kjelleren finner man bod og vaskerommet.
Slide image
Fra stuen er det utgang til stor terrasse med nedgang til hagen og tomten. I forbindelse med utbyggingen av Overviksjordet vil det etableres servicefasiliteter i nærområdet.
Slide image
Området er svært barnevennlig og det er kort vei til fine turområder både i nærområdet og i området rundt Ranheim. Den utskilte tomten ligger mellom boligen og mot Overviksjordet.
Slide image
Den utskilte tomten er ca. 422 kvm. og det foreligger geoteknisk rapport som beskriver grunnforholdene.
Slide image
Situasjonskart over den fradelte tomten/ eiendommen.
Slide image
Boligen ligger svært fint til ved lite trafikert vei med solrik hage skjermet for innsyn. Det følger garasje med boligen og oppstillingsplasser på kortsiden av huset.
Slide image
Det er kun 10 minutters kjøring til sentrum og man har treningssenter, cafe/ restaurant på Grillstad/ Ranheim og flotte turområder i Estenstadmarka.
Slide image
Illustrasjon over solforholdene på eiendommene på midtsommer.

Pent beliggende enebolig m/ godkjent fradelt tomt i solrike omgivelser! Oppussing bør påregnes-Uinnredet kjeller-Garasje

Vis salgsoppgave Bestill salgsoppgave
4 490 000,-
76 kvm
147 kvm
2
Eier (Selveier)
Enebolig
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Garasje/P-plass, Hage, Husdyr tillatt, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Rolig, Sentralt, Utvidelsesmuligheter, Turterreng
Kr. 4 490 000,- (prisantydning)

Omkostninger:

Kr. 112 250,- (2,5 % dokumentavgift)
Kr. 585,- (tinglysning av skjøte)
Kr. 585,- (tinglysning av panteobligasjon)
Kr. 11 500,- (Help Boligkjøperforsikring - Valgfritt)

--------------------------------------------------------------
Kr. 125 170,- (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalt: Kr. 4 615 170,-
Eiendommen ligger fint til på stor og solrik tomt i nærmest trafikkfrie omgivelser et svært familievennlig og sentralt område i Olderdalen ca. 10 minutters kjøring fra Trondheim sentrum. Eiendommen ligger i ytterkanten av boligfeltet mot Overviksjordet med flott utsyn og lite ferdsel i gaten forbi boligen. Området må sies å være spesielt populært for barnefamilier. Det er gangavstand til nødvendige servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til sentrum. Fine turområder både i nærområdet til boligen og om man ønsker lengre turer kan man ta turen for en kaffe og noe god bakst på Flipper på Grilstad.

Området er godt etablert og attraktivt for den som ønsker landlig, men sentral beliggenhet på Ranheim. Olderdalen og Ranheim i seg selv har vært i stor utvikling som bydel og utbyggingen av Overvik binder Olderdalen sammen med Jakobsli og Charlottenlund med utvidet infrastruktur og servicefasiliteter. Man har Grilstad Marina innen gang/ sykkelavstand med treningssentre, båthavn, dagligvarebutikk, frisør mm. Her har det også blitt bygd en fantastisk marina med parkområder, spiseplass på Flipper, og flotte rekreasjonsområder som har blitt et populært tilholdssted for bydelens befolkning. Like ved har man også Ranheim fotballbane, og Ranheimshallen med friidrettsbane.

Det er flere barnehager og lekeplasser i nærområdet, og eiendommen sokner p.t. til Jakobsli skole (gamle Ranheim Skole) og Markaplassen ungdomsskole. Flere dagligvarebutikker i nærheten med Coop Prix som den nærmeste og Rema innen gangavstand. Man har offentlig kommunikasjon ved Gamle E6 med hyppige avganger til sentrum og flybuss til Trondheim lufthavn Værnes.

Nærhet også til Estendstadmarka med helårs turterreng, og stort løypenett med lysløype og Estenstadhytta som er et yndet turmål for store og små.
Fra Trondheim kjører man gamle E6 mot Ranheim og tar til høyre opp mot Olderdalen, man er da i Sverre Svendsens vei. Coop Prix ligger nå på venstre side, og man tar første til høyre inn i Martin Barstads veg. Følg denne til nr. 25 som kommer på høyre side. Det vil bli skiltet med skilter fra Meglerhuset Nylander ved annonserte fellesvisninger.
Enebolig er oppført i én etasje over kjeller. Grunnmur er oppført i betongstein. Veggkonstruksjon er oppført i tre og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass og koblet glass.
1. etasje
Vindfang:
Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malt overflate i himling.

Gang:
Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malt overflate i himling.
Garderobeskap.

Trapperom:
Panelplater på vegger. Panel i himling.

Bad:
Flis på gulv, og flis og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Gulvvarme. Utstyrt med dusjkabinett, wc, servant, servantskap og naturlig avtrekk.

Kjøkken:
Laminat på gulv, og flis på vegg over benkeplate og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin.

Stue:
Laminat på gulv, og malt overflate og malt panel på vegger samt teglsteinsmur. Malt overflate i himling.
Panelovn, varmepumpe og vedovn. Utgang til veranda.

Soverom 1:
Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Panelovn. Garderobeskap.

Soverom 2:
Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt overflate i himling.
Garderobeskap.


Kjeller
Gang:
Støpt gulv, og malt overflate, panel og malt panel på vegger.
Trapp.

Bod 1:
Støpt gulv, og ubehandlet og malt overflate på vegger.
Panel i himling.

Bod 2:
Støpt gulv, og pusset overflate og ubehandlet vegger.
Panel i himling.

Bod 3:
Støpt gulv, og pusset overflate og ubehandlet vegger. Panel i himling.
Bereder og sikringsskap.

Vaskekjeller:
Støpt gulv og malt overflate på vegger. Panel i himling.
Vannmåler og stoppekran samt skyllekum og stakeluke.
Boligen varmes opp av varmepumpe (luft-til-luft) som primær oppvarmingskilde. Man har pipeløp med vedfyring i stue og elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og ellers panelovner.
Eiendommen har stor og romslig tomt på hele 906 kvm. hvor ca 422 kvm. er utskilt med eget gnr. 19 og bnr. 451. Gjenstående tomt tilhørende boligen er da ca. 484 kvm.

I dag er tomten er opparbeidet med gårdsplass, innkjørsel og hage med plen som ligger solrikt til skjermet fra trafikk og forbipasserende. Perfekt for barnefamilien eller den som ønsker å ha ekstra boltreplass rundt seg. Svært gode solforhold gjennom dagen og direkte nedgang fra terrasse/ veranda tilknyttet boligen.
Parkering skjer i garasje eller på oppstillingsplass på boligens tomt.
Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger til off. nett.