Ranheim - Ranheim Amfi Trinn 1 - Horgsletta 34

Slide image
Smarte 2- og 3-roms selveierleiligheter på Ranheim. Sentralt i forhold til adkomst til og fra, både med buss og bil. Herlig beliggenhet nært strand, tur/joggeløyper på Ladestien/Hansbakkfjæra og sjøen.
Slide image
Velkommen til Ranheim Amfi - smarte selveierleiligheter på Ranheim. Sentralt i forhold til adkomst til og fra, både med buss og bil. Herlig beliggenhet nært strand, tur/joggeløyper på Ladestien/Hansbakkfjæra og sjøen.
Slide image
Flotte, gjennomtenkte fellesarealer med bl.a. utendørs treningsapparater, et felles amfi og opparbeidede soner med sittebenker, treplattinger, steinheller mv.
Slide image
Her skal OBOS bygge 57 funksjonelle leiligheter med god utsikt, solvendte balkonger og kort vei til det meste på Ranheim.
Slide image
Ingenting slår følelsen av å kjøpe helt ny leilighet. Ingen har bodd her før deg, du kan skape din egen historie, ingenting er slitt - alt er flunkende nytt og kun eid av deg.
Slide image
Her er det brukt tid på å finne gode og fornuftige løsninger for at man skal finne seg godt til rette. Du kan sette nøkkelen i døra og dra på hytta uten å tenke på hagestellet eller snømåkingen som venter når du kommer hjem.
Slide image
2-roms leiligheter har en fornuftig planløsning med gjennomtenkte løsninger og egen balkong mot sør.
Slide image
3-roms leiligheter har fornuftige planløsninger med gjennomtenkte løsninger og balkonger mot sør. Garedrobe samt entre med flislagt gulv, 2 soverom og et flott kjøkken fra Sigdal.
Slide image
Leilighetene vil ha ny og moderne standard med store vindusflater, eikeparkett på gulv, downlights på bad. Romslige flislagte entreer med plass til garderobeskap. Separat vaskerom i flere av leilighetene.
Slide image
Gulvvarme og flislagte gulv for enklere vedlikehold i entre, på bad og på vaskerom. Fjernvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinner gjør det behagelig å bo her.
Slide image
Kjøkken leveres fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Takhøye overskap, hvite fliser over benk og vifte fra Røroshetta gir et pent og moderne uttrykk. Siemens integrerte hvitevarer betyr kvalitet og mye glede på kjøkkenet
Slide image
På badet er det valgt tidløs mørk grå gulvflis, og sammen med hvite veggflis og dusjvegger i glass får badene et moderne uttrykk.
Slide image
Flere av hovedsoverommene ligger vendt ut mot terrasse eller balkong.
Slide image
Alle boliger har parkering enten i felles parkeringsanlegg eller utendørs, samt sportsbod. Ladeuttak for elbil kan bestilles som tilvalg.
Slide image
Her bor du nært sjøen, marka og byen. Ladestien med tursti helt inn til byen, vakre badeplasser, idylliske steder for rekreasjon og store grøntområder er lett tilgjengelig.
Slide image
Fra Ranheim Amfi kan du rusle ned til fjorden på noen få minutter. Det er noe spesielt med lyset ved Trondheimsfjorden en sen sommerkveld.
Slide image
Her finner du som nærmeste strand, Hansbakkfjæra, som er en av byens populære badeplasser.
Slide image
Reppemarka ligger ikke langt unna og byr på mange muligheter for deg som elsker livet utendørs.
Slide image
Med sine ustrakte turløyper byr Reppemarka på mange turmuligheter. Sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan er for eksempel et folkekjært turmål.
Slide image
Ranheim har et rikt service og fritidstilbud. Det er blant annet bare åtte minutters gange til nærmeste dagligvarebutikk; Rema 1000 Ranheim i Vikelvfaret.
Slide image
DNB Arena ligger en km unna. Med Ranheim IL i OBOS-ligaen er det duket for mange spennende øyeblikk for fotballinteresserte.
Slide image
OBOS sponser OBOS- ligaen og er stolt av å støtte bredde- og ungdomsfotball og talentutvikling
Slide image
Her bor du rolig til, i et etablert boligområde like utenfor sentrum. Gangavstand til sjøen, strender og turstier for en aktiv fritid. Bussholdeplass like ved og på få minutter er du på E6, med ny vei/tuneller er turen til både Lade og sentrum kort.
Slide image
Velkommen til Ranheim Amfi - 57 nye selveierleiligheter på Ranheim. Sentralt i forhold til adkomst til og fra, men likevel med en idyllisk beliggenhet nært Hansbakkfjæra og sjøen.Se mer på www.ranheimamfi.no eller last ned prospekt til høyre -->
1.Etage
(Solgt) Leilighet 1001
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 1001
(Solgt) Leilighet 1003
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 1003

Meglers vurdering

Smart 2-roms leilighet med ca. 26 kvm stue, egen balkong på Ranheim. Nært strand, marka og buss. Parkeringsplass.

- Stuen er på ca. 25 kvm og har plass til både sofagruppe og spisebord.
- Kjøkkenet er smart plassert på en langvegg, noe som gjør at romfølelsen blir mer åpen. Ved kjøkkenet, mot vindfanget, er det også avsatt plass til for eksempel skap til oppbevaring.
- Standarden er moderne og alt er helt nytt. Her kan du flytte rett inn og slipper å tenke på både tid og penger til oppusissng.
- Parkett i eik natur, vegger og tak er i malt gips i lyse farger, badet er flislagt med moderne flis i hvit- og gråtoner, innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt wc.
- Videre får du flislagt vindfang med gulvvarme, donwnlights i tak på badet, bod for oppbevaring av det du ikke vil ha fremme.
- Kjøkken fra Sigdal med takhøye skap, flislagt over benk og integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Fjernvarme som oppvarming er medregnet i fellekostnader. I tillegg har leiligheten balansert ventilasjon med varmegjenvinner, noe som medfører mer effektiv oppvarming.
- Innvendig parkering i garasjekjeller.
- Egen balkong mot sør (over bakken).
- Sportsbod i fellesanlegg på ca. 5 kvm. i tillegg til innvendig bod.
- Fine utearealer med blant annet treningsapparater, benker og trivelige samlingsplasser.
- Ferdigstilles vår 2018.

Ranheim Amfi har en fin beliggenhet
- Nærhet til tursti, Ladestien, som går fra Ranheim og helt inn til byen
- 5 min til stranda i Hansbakkfjæra
- Nærhet til Reppemarka med sykkel- og skiløyper.
- Rema 1000 ved E6 er ca. 8 minutters gange unna, på Ranheim finner du blant annet både ny fotballstadion og en lokal pizzaresturant og på Grilstad Marina litt lenger mot byen finnes treningssenter, butikker og frisører.
- Bussholdeplass like i nærheten, kort avstand ut på E6 for enkel adkomst til feks. Værnes eller Trondheim sentrum.
- Sykkelavstand til HiST avd. lærerutdanning.
Ranheim Amfi Trinn 2 består av 45 selveierleiligheter i ulike størrelser.

Se live 3Dvisning av en 2-roms leilighet: https://www.obos.no/3Dvisning/Ranheim/apt_j/

Prospekt lastes ned ved å trykke på linken til høyre i annonsen. Du finner flere leiligheter og prisoversikt på ranheimamfi.no --> leilighetsvelger
Book møte med megler; 94 81 19 65 eller mari.buaas@nylander.no.

Beliggenhet

Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, ett av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet
Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra med badestrand og idylliske Ladestien der du kan jogge eller gå ettermiddagsrunden.
Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne lokalsenter er under planlegging i nærheten.

Kollektivtilbud:
Buss nr. 6 har holdeplass like ved Ranheim Amfi, og her går bussen ca. hvert 20. min. på dagtid (kveldstid hvert 30. min) og bruker ca. 20 min. inn til sentrum.
Buss nr. 38 går fra like ved Ranheim Papirfabrkk (5-10 min. gange unna). Herfra går bussen ca. hver time (hvert 20. min. midt på dagen) og bruker ca. 15 min. inn til sentrum.

En bydel med energi og sjel
En stolt og lang industrihistorie, et fotballlag i OBOS- ligaen, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved.
Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé; ranheim Bydelsmuseum.

Kort vei til både fjorden og marka
Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.
Fra Ranheim Amfi har du også lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til sentrum.
Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser, både til fots, på ski og på sykkel.
Her finner du også den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.

Byggemåte

Funksjonelt og smakfullt
På Ranheim Amfi bor du moderne og funksjonelt, du får en bolig med høy estetisk kvalitet.
Åpne romløsninger og effektiv arealutnyttelse gjør at boligene føles lyse og romslige. Store vinduer slipper inn rikelig med lys og gir utsikt ut mot den grønne hagen.
Utbyggers standardleveranse holder god kvalitet og har et moderne og stilrent uttrykk.

Kjøkken
Kjøkken har høy kvalitet og leveres av velrennomerte Sigdal. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens, og kjøkkenventilator fra Røroshetta.

Bad
Badene kommer i moderne design, med hvite og grå flis. Det leveres vegghengt WC, og et lekkert og stilrent dusjhørne i herdet, klart glass.

Energitun med amfi og treningssone
Ranheim Amfi får flotte uteareal med benker, sittegrupper, grillplass, beplantning og stier. I tillegg blir det en egen sone med utendørsapparater som motiverer til trening og aktivitet, og som vil fungere som en sosial arena.
Tunets hjerte blir et fint og anvendelig amfi med rom for store og små arrangementer og sammenkomster.

I tillegg til en vakker felleshage har alle leilighetene egen sportsbod, og de aller fleste får p-plass i lukket parkeringskjeller.

Mindre vedlikehold og lave fellesutgifter
Det skal være praktisk og komfortabelt å bo i ny leilighet på Ranheim Amfi. Du slipper å tenke på utvendig vedlikehold som plenklipping og maling.
Trappevasken blir sørget for, og gartneren holder hagen i orden.
De månedlige felles driftsutgiftene er faste, slik at du får en forutsigbar og trygg økonomi. Balansert ventilasjon og vannbåren varme bidrar til lave fyringsutgifter og et behagelig inneklima.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme (radiatorer) fra felles sentralvarmeanlegg i kjeller. Det er gulvvarme på bad og i entré.
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto).

Tomt

4252 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.

Parkering

Leiligheten selges med innvendig parkering i felles garasjekjeller.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, via
private stikkanlegg. Privat internvei. Utgifter til brøyting
og vedlikehold er inntatt i budsjett med stipulert beløp og
dekkes av sameierne i felleskap.
Leilighet 1004
2590000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 1004

Meglers vurdering

Smart 2-roms leilighet med ca. 26 kvm stue og egen balkong på Ranheim. Nært strand, marka og buss. Parkeringsplass.

- Stuen er på ca. 25 kvm og har plass til både sofagruppe og spisebord.
- Kjøkkenet er smart plassert på en langvegg, noe som gjør at romfølelsen blir mer åpen. Ved kjøkkenet, mot vindfanget, er det også avsatt plass til for eksempel skap til oppbevaring.
- Standarden er moderne og alt er helt nytt. Her kan du flytte rett inn og slipper å tenke på både tid og penger til oppusissng.
- Parkett i eik natur, vegger og tak er i malt gips i lyse farger, badet er flislagt med moderne flis i hvit- og gråtoner, innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt wc.
- Videre får du flislagt vindfang med gulvvarme, donwnlights i tak på badet, bod for oppbevaring av det du ikke vil ha fremme.
- Kjøkken fra Sigdal med takhøye skap, flislagt over benk og integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Fjernvarme som oppvarming er medregnet i fellekostnader. I tillegg har leiligheten balansert ventilasjon med varmegjenvinner, noe som medfører mer effektiv oppvarming.
- Innvendig parkering i garasjekjeller.
- Egen balkong mot sør (over bakken).
- Sportsbod i fellesanlegg på ca. 5 kvm. i tillegg til innvendig bod.
- Fine utearealer med blant annet treningsapparater, benker og trivelige samlingsplasser.
- Ferdigstilles vår 2018.

Ranheim Amfi har en fin beliggenhet
- Nærhet til tursti, Ladestien, som går fra Ranheim og helt inn til byen
- 5 min til stranda i Hansbakkfjæra
- Nærhet til Reppemarka med sykkel- og skiløyper.
- Rema 1000 ved E6 er ca. 8 minutters gange unna, på Ranheim finner du blant annet både ny fotballstadion og en lokal pizzaresturant og på Grilstad Marina litt lenger mot byen finnes treningssenter, butikker og frisører.
- Bussholdeplass like i nærheten, kort avstand ut på E6 for enkel adkomst til feks. Værnes eller Trondheim sentrum.
- Sykkelavstand til HiST avd. lærerutdanning.
Ranheim Amfi Trinn 2 består av 45 selveierleiligheter i ulike størrelser.

Se live 3Dvisning av en 2-roms leilighet: https://www.obos.no/3Dvisning/Ranheim/apt_j/

Prospekt lastes ned ved å trykke på linken til høyre i annonsen. Du finner flere leiligheter og prisoversikt på ranheimamfi.no --> leilighetsvelger
Book møte med megler; 94 81 19 65 eller mari.buaas@nylander.no.

Beliggenhet

Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, ett av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet
Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra med badestrand og idylliske Ladestien der du kan jogge eller gå ettermiddagsrunden.
Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne lokalsenter er under planlegging i nærheten.

Kollektivtilbud:
Buss nr. 6 har holdeplass like ved Ranheim Amfi, og her går bussen ca. hvert 20. min. på dagtid (kveldstid hvert 30. min) og bruker ca. 20 min. inn til sentrum.
Buss nr. 38 går fra like ved Ranheim Papirfabrkk (5-10 min. gange unna). Herfra går bussen ca. hver time (hvert 20. min. midt på dagen) og bruker ca. 15 min. inn til sentrum.

En bydel med energi og sjel
En stolt og lang industrihistorie, et fotballlag i OBOS- ligaen, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved.
Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé; ranheim Bydelsmuseum.

Kort vei til både fjorden og marka
Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.
Fra Ranheim Amfi har du også lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til sentrum.
Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser, både til fots, på ski og på sykkel.
Her finner du også den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme (radiatorer) fra felles sentralvarmeanlegg i kjeller. Det er gulvvarme på bad og i entré.
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto).

Tomt

4252 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.

Parkering

Leiligheten selges med innvendig parkering i felles garasjekjeller.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, via private stikkanlegg. Privat internvei. Utgifter til brøyting og vedlikehold er inntatt i budsjett med stipulert beløp og dekkes av sameierne i felleskap.
(Solgt) Leilighet 1005
solgt
60
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 1005
Leilighet 1006
2610000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 1006

Meglers vurdering

Smart 2-roms leilighet med ca. 26 kvm stue og egen vestvendt balkong på Ranheim. Nært strand, marka og buss. Parkeringsplass.

- Stuen er på ca. 25 kvm og har plass til både sofagruppe og spisebord.
- Kjøkkenet er smart plassert på en langvegg, noe som gjør at romfølelsen blir mer åpen.
- Ved kjøkkenet, mot vindfanget, er det også avsatt plass til for eksempel skap til oppbevaring.
- Leiligheten ligger i 2. boligetasje.

- Standarden er moderne og alt er helt nytt. Her kan du flytte rett inn og slipper å tenke på både tid og penger til oppusissng.
- Parkett i eik natur, vegger og tak er i malt gips i lyse farger, badet er flislagt med moderne flis i hvit- og gråtoner, innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt wc.
- Flislagt vindfang med gulvvarme, donwnlights i tak på badet, bod for oppbevaring av det du ikke vil ha fremme.
- Kjøkken fra Sigdal med takhøye skap, flislagt over benk og integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Fjernvarme som oppvarming er medregnet i fellekostnader. I tillegg til balansert ventilasjon med varmegjenvinner, noe som medfører mer effektiv oppvarming.

- Innvendig parkering i garasjekjeller.
- Sportsbod i fellesanlegg på ca. 5 kvm. i tillegg til innvendig bod.
- Fine utearealer med blant annet treningsapparater, benker og trivelige samlingsplasser.

- Flytt inn våren 2018.

Ranheim Amfi har en fin beliggenhet
- Nærhet til tursti, Ladestien, som går fra Ranheim og helt inn til byen
- 5 min til stranda i Hansbakkfjæra
- Nærhet til Reppemarka med sykkel- og skiløyper.
- Rema 1000 ved E6 er ca. 8 minutters gange unna, på Ranheim finner du blant annet både ny fotballstadion og en lokal pizzaresturant og på Grilstad Marina litt lenger mot byen finnes treningssenter, butikker og frisører.
- Bussholdeplass like i nærheten, kort avstand ut på E6 for enkel adkomst til feks. Værnes eller Trondheim sentrum.
- Sykkelavstand til HiST avd. lærerutdanning.
Ranheim Amfi Trinn 2 består av 45 selveierleiligheter i ulike størrelser.

Se live 3Dvisning av en 2-roms leilighet: https://www.obos.no/3Dvisning/Ranheim/apt_j/

Prospekt lastes ned ved å trykke på linken til høyre i annonsen. Du finner flere leiligheter og prisoversikt på ranheimamfi.no --> leilighetsvelger
Book møte med megler; 94 81 19 65 eller mari.buaas@nylander.no.

Beliggenhet

Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, ett av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet
Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra med badestrand og idylliske Ladestien der du kan jogge eller gå ettermiddagsrunden.
Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne lokalsenter er under planlegging i nærheten.

Kollektivtilbud:
Buss nr. 6 har holdeplass like ved Ranheim Amfi, og her går bussen ca. hvert 20. min. på dagtid (kveldstid hvert 30. min) og bruker ca. 20 min. inn til sentrum.
Buss nr. 38 går fra like ved Ranheim Papirfabrkk (5-10 min. gange unna). Herfra går bussen ca. hver time (hvert 20. min. midt på dagen) og bruker ca. 15 min. inn til sentrum.

En bydel med energi og sjel
En stolt og lang industrihistorie, et fotballlag i OBOS- ligaen, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved.
Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé; ranheim Bydelsmuseum.

Kort vei til både fjorden og marka
Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.
Fra Ranheim Amfi har du også lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til sentrum.
Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser, både til fots, på ski og på sykkel.
Her finner du også den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme (radiatorer) fra felles sentralvarmeanlegg i kjeller. Det er gulvvarme på bad og i entré.
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto).

Tomt

4252 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.

Parkering

Leiligheten selges med innvendig parkering i felles garasjekjeller, inkludert i prisen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, via private stikkanlegg. Privat internvei. Utgifter til brøyting og vedlikehold er inntatt i budsjett med stipulert beløp og dekkes av sameierne i felleskap.
(Solgt) Leilighet 1007
solgt
60
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 1007
2.Etage
(Solgt) Leilighet 2001
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 2001
(Solgt) Leilighet 2003
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 2003
(Solgt) Leilighet 2004
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 2004

Meglers vurdering

Smart 2-roms leilighet med ca. 26 kvm stue og egen balkong på Ranheim. Nært strand, marka og buss. Parkeringsplass.

- Stuen er på ca. 25 kvm og har plass til både sofagruppe og spisebord.
- Kjøkkenet er smart plassert på en langvegg, noe som gjør at romfølelsen blir mer åpen. Ved kjøkkenet, mot vindfanget, er det også avsatt plass til for eksempel skap til oppbevaring.
- Standarden er moderne og alt er helt nytt. Her kan du flytte rett inn og slipper å tenke på både tid og penger til oppusissng.
- Parkett i eik natur, vegger og tak er i malt gips i lyse farger, badet er flislagt med moderne flis i hvit- og gråtoner, innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt wc.
- Videre får du flislagt vindfang med gulvvarme, donwnlights i tak på badet, bod for oppbevaring av det du ikke vil ha fremme.
- Kjøkken fra Sigdal med takhøye skap, flislagt over benk og integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Fjernvarme som oppvarming er medregnet i fellekostnader. I tillegg har leiligheten balansert ventilasjon med varmegjenvinner, noe som medfører mer effektiv oppvarming.
- Innvendig parkering i garasjekjeller.
- Egen balkong mot sør
- Sportsbod i fellesanlegg på ca. 5 kvm. i tillegg til innvendig bod.
- Fine utearealer med blant annet treningsapparater, benker og trivelige samlingsplasser.
- Ferdigstilles vår 2018.

Ranheim Amfi har en fin beliggenhet
- Nærhet til tursti, Ladestien, som går fra Ranheim og helt inn til byen
- 5 min til stranda i Hansbakkfjæra
- Nærhet til Reppemarka med sykkel- og skiløyper.
- Rema 1000 ved E6 er ca. 8 minutters gange unna, på Ranheim finner du blant annet både ny fotballstadion og en lokal pizzaresturant og på Grilstad Marina litt lenger mot byen finnes treningssenter, butikker og frisører.
- Bussholdeplass like i nærheten, kort avstand ut på E6 for enkel adkomst til feks. Værnes eller Trondheim sentrum.
- Sykkelavstand til HiST avd. lærerutdanning.
Ranheim Amfi Trinn 2 består av 45 selveierleiligheter i ulike størrelser.

Se live 3Dvisning av en 2-roms leilighet: https://www.obos.no/3Dvisning/Ranheim/apt_j/

Prospekt lastes ned ved å trykke på linken til høyre i annonsen. Du finner flere leiligheter og prisoversikt på ranheimamfi.no --> leilighetsvelger
Book møte med megler; 94 81 19 65 eller mari.buaas@nylander.no.

Beliggenhet

Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, ett av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet
Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra med badestrand og idylliske Ladestien der du kan jogge eller gå ettermiddagsrunden.
Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne lokalsenter er under planlegging i nærheten.

Kollektivtilbud:
Buss nr. 6 har holdeplass like ved Ranheim Amfi, og her går bussen ca. hvert 20. min. på dagtid (kveldstid hvert 30. min) og bruker ca. 20 min. inn til sentrum.
Buss nr. 38 går fra like ved Ranheim Papirfabrkk (5-10 min. gange unna). Herfra går bussen ca. hver time (hvert 20. min. midt på dagen) og bruker ca. 15 min. inn til sentrum.

En bydel med energi og sjel
En stolt og lang industrihistorie, et fotballlag i OBOS- ligaen, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved.
Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé; ranheim Bydelsmuseum.

Kort vei til både fjorden og marka
Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.
Fra Ranheim Amfi har du også lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til sentrum.
Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser, både til fots, på ski og på sykkel.
Her finner du også den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme (radiatorer) fra felles sentralvarmeanlegg i kjeller. Det er gulvvarme på bad og i entré.
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto).

Tomt

4252 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.

Parkering

Leiligheten selges med innvendig parkering i felles garasjekjeller, inkludert i prisen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, via private stikkanlegg. Privat internvei. Utgifter til brøyting og vedlikehold er inntatt i budsjett med stipulert beløp og dekkes av sameierne i felleskap.
(Solgt) Leilighet 2005
solgt
60
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 2005

Meglers vurdering

Velkommen til Ranheim Amfi - 57 nye selveierleiligheter på Ranheim.
- Sentralt i forhold til adkomst til og fra, men likevel med en idyllisk beliggenhet nært Hansbakkfjæra og sjøen.

På Ranheim Amfi får du flotte 3-romsleiligheter med fornuftig planløsning og gjennomtenkte løsninger. I tillegg vestvendt balkong og parkeringsplass samt sportsbod.

Leilighetene har stue med åpen kjøkkenløsning der du får godt med kjøkkeninnredning fra Sigdal. Planløsningen er tegnet med plass fornuftige lagringsmuligheter i gang, hovedsoverom med plass til dobbeltseng og garderobe, samt flislagt entre og garderobe for å nevne noe.

3-romsleilighetene har forskjellige beliggenhet i byggene. Du kan velge mellom bakkeplan eller lengre opp i etasjene, også helt på toppen. Solforhold er gode på de fleste og noen har flott utsikt. Balkongene har impregnert terrassegulv og glassrekkverk som gjør at du ikke mister lyset og utsynet fra stuen din.Vil du vite mer? Ta kontakt med megler eller:
- Se filmen for Ranheim Amfi til høyre under "Film av boligen"
- På ranheimamfi.no kan du se 360-graders film av leilighetene.
- Besøk oss i vårt flotte salgslokale på tomta, felles visningstidspunkt annonseres her på finn.no - eller kontakt oss for et tidspunkt som passer deg.

Beliggenhet

Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, ett av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet
Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra og idylliske Ladestien. Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne lokalsenter er under planlegging i nærheten.

En bydel med energi og sjel
En stolt og lang industrihistorie, et fotballlag i OBOS- ligaen, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved.
Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé.

Kort vei til både fjorden og marka
Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.
Fra Ranheim Amfi har du også lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til sentrum.
Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser, både til fots, på ski og på sykkel.
Her finner du også den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av til høyre ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6. Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til og gjennom rundkjøring. Ta deretter 1. vei til høyre som er en grusvei inn til tomta, fortsett opp bakken og du vil se salgslokalet til Ranheim Amfi.

Byggemåte

Funksjonelt og smakfullt
På Ranheim Amfi bor du moderne og funksjonelt, du får en bolig med høy estetisk kvalitet.
Åpne romløsninger og effektiv arealutnyttelse gjør at boligene føles lyse og romslige. Store vinduer slipper inn rikelig med lys og gir utsikt.
Utbyggers standardleveranse holder god kvalitet og har et moderne og stilrent uttrykk. Du får selvfølgelig mulighet til å skape personlige løsninger ved hjelp av tilvalg.

Kjøkken
Kjøkken har høy kvalitet og leveres av velrennomerte Sigdal. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens, og kjøkkenventilator fra Røroshetta.

Bad
Badene kommer i moderne design, med hvite og grå flis. Det leveres vegghengt WC, og et lekkert og stilrent dusjhørne i herdet, klart glass.

Energitun med amfi og treningssone
Ranheim Amfi får flotte uteareal med benker, sittegrupper, grillplass, beplantning og stier. I tillegg blir det en egen sone med utendørsapparater som motiverer til trening og aktivitet, og som vil fungere som en sosial arena.
Tunets hjerte blir et fint og anvendelig amfi med rom for store og små arrangementer og sammenkomster.

I tillegg til en vakker felleshage har alle leilighetene egen sportsbod, og de aller fleste får p-plass i lukket parkeringskjeller.

Mindre vedlikehold og lave fellesutgifter
Det skal være praktisk og komfortabelt å bo i ny leilighet på Ranheim Amfi. Du slipper å tenke på utvendig vedlikehold som plenklipping og maling.
Trappevasken blir sørget for, og gartneren holder hagen i orden.
De månedlige felles driftsutgiftene er faste, slik at du får en forutsigbar og trygg økonomi. Balansert ventilasjon og vannbåren varme bidrar til lave fyringsutgifter og et behagelig inneklima.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme, via radiatorer.
Varmekabler i gulv på bad og i entre
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto, etter stipulert forbruk).

Tomt

4208 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.

Parkering

Alle 3-roms leiligheter har innedørs parkeringsplass samt sportsbod i parkeringsanlegg under byggene.

Sameiet har 51 p-plasser i innvending parkeringsanlegg, og 6 utvendige p-plasser som vil være seksjonert som fellesareal.
Bestemmelser om parkering og parkeringskjeller er regulert i vedtektsforslagets §19.
Alle seksjoner har bruksrett til 1 p-plass. 51 seksjoner har derfor bruksrett til p-plass i innvendig parkeringsanlegg, de øvrige 6 seksjoner får bruksrett til utvendige biloppstillingsplasser (bla. leilighet 1009).

Styret i sameiet registrer evt. internt bytte etter overtagelser.
Utbygger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsanlegget etter hva som er formålstjenlig, herunder eventuelt opprette parkeringsplasser, som egne næringsseksjoner eller tinglyse nødvendige bruksretter.

Det er tilrettelagt for 4 stk handikapplasser i parkeringsanlegget. Seksjonseiere som uten dokumentert behov, får tildelt p-plass som er bredere (HC-plass) enn de ordinære p-plassene i parkeringsanlegget, må akseptere beslutning fra Sameiets styre om å bytte p-plass dersom en annen seksjonseier, som også disponerer p-plass i p-anlegget, kan dokumentere at han eller noen i husstanden har behov for HC-plass. Selger vil sørge for at det blir fastsatt bestemmelser om dette i Sameiets vedtekter.

Parkeringsanlegget har en del fellesfunksjoner med naboeiendommen bnr 433. Kostnader knyttet til felles tekniske installasjoner for parkeringsanlegget fordeles mellom gnr 24, bnr. 432 og bnr. 433 etter antall p-plasser.
Leilighet 2006
2650000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 2006
Leilighet 2007
3290000,-
55
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 2007
Leilighet 2008
3420000,-
60
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 2008

Meglers vurdering

Velkommen til Ranheim Amfi - 57 nye selveierleiligheter som nå bygges på Ranheim. Ferdigstilles senest april 2018.
- Sentralt i forhold til adkomst til og fra, men likevel med en idyllisk beliggenhet nært Hansbakkfjæra og sjøen.

På Ranheim Amfi får du flotte 3-romsleiligheter med fornuftig planløsning og gjennomtenkte løsninger. I tillegg vestvendt balkong og parkeringsplass samt sportsbod.

Leilighetene har stue med åpen kjøkkenløsning der du får godt med kjøkkeninnredning fra Sigdal. Planløsningen er tegnet med plass fornuftige lagringsmuligheter i gang, hovedsoverom med plass til dobbeltseng og garderobe, samt flislagt entre og garderobe for å nevne noe.

3-romsleilighetene har forskjellige beliggenhet i byggene. Du kan velge mellom bakkeplan eller lengre opp i etasjene, også helt på toppen. Solforhold er gode på de fleste og noen har flott utsikt. Balkongene har impregnert terrassegulv og glassrekkverk som gjør at du ikke mister lyset og utsynet fra stuen din.

Vil du vite mer? Ta kontakt med megler eller:
- Se filmen for Ranheim Amfi til høyre under "Film av boligen"
- På ranheimamfi.no kan du se 360-graders film av leilighetene.
- Besøk oss i vårt flotte salgslokale på tomta, felles visningstidspunkt annonseres her på finn.no - eller kontakt oss for et tidspunkt som passer deg.

Beliggenhet

Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, ett av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet
Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra og idylliske Ladestien. Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne lokalsenter er under planlegging i nærheten.

En bydel med energi og sjel
En stolt og lang industrihistorie, et fotballlag i OBOS- ligaen, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved.
Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé.

Kort vei til både fjorden og marka
Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.
Fra Ranheim Amfi har du også lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til sentrum.
Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser, både til fots, på ski og på sykkel.
Her finner du også den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.

Byggemåte

Funksjonelt og smakfullt
På Ranheim Amfi bor du moderne og funksjonelt, du får en bolig med høy estetisk kvalitet.
Åpne romløsninger og effektiv arealutnyttelse gjør at boligene føles lyse og romslige. Store vinduer slipper inn rikelig med lys og gir utsikt.
Utbyggers standardleveranse holder god kvalitet og har et moderne og stilrent uttrykk. Du får selvfølgelig mulighet til å skape personlige løsninger ved hjelp av tilvalg.

Kjøkken
Kjøkken har høy kvalitet og leveres av velrennomerte Sigdal. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens, og kjøkkenventilator fra Røroshetta.

Bad
Badene kommer i moderne design, med hvite og grå flis. Det leveres vegghengt WC, og et lekkert og stilrent dusjhørne i herdet, klart glass.

Energitun med amfi og treningssone
Ranheim Amfi får flotte uteareal med benker, sittegrupper, grillplass, beplantning og stier. I tillegg blir det en egen sone med utendørsapparater som motiverer til trening og aktivitet, og som vil fungere som en sosial arena.
Tunets hjerte blir et fint og anvendelig amfi med rom for store og små arrangementer og sammenkomster.

I tillegg til en vakker felleshage har alle leilighetene egen sportsbod, og de aller fleste får p-plass i lukket parkeringskjeller.

Mindre vedlikehold og lave fellesutgifter
Det skal være praktisk og komfortabelt å bo i ny leilighet på Ranheim Amfi. Du slipper å tenke på utvendig vedlikehold som plenklipping og maling.
Trappevasken blir sørget for, og gartneren holder hagen i orden.
De månedlige felles driftsutgiftene er faste, slik at du får en forutsigbar og trygg økonomi. Balansert ventilasjon og vannbåren varme bidrar til lave fyringsutgifter og et behagelig inneklima.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme, via radiatorer.
Varmekabler i gulv på bad og i entre
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto, etter stipulert forbruk).

Tomt

4208 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.

Parkering

Alle 3-roms leiligheter har innedørs parkeringsplass samt sportsbod i parkeringsanlegg under byggene.

Sameiet har 51 p-plasser i innvending parkeringsanlegg, og 6 utvendige p-plasser som vil være seksjonert som fellesareal.
Bestemmelser om parkering og parkeringskjeller er regulert i vedtektsforslagets §19.
Alle seksjoner har bruksrett til 1 p-plass. 51 seksjoner har derfor bruksrett til p-plass i innvendig parkeringsanlegg, de øvrige 6 seksjoner får bruksrett til utvendige biloppstillingsplasser (bla. leilighet 1009).

Styret i sameiet registrer evt. internt bytte etter overtagelser.
Utbygger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsanlegget etter hva som er formålstjenlig, herunder eventuelt opprette parkeringsplasser, som egne næringsseksjoner eller tinglyse nødvendige bruksretter.

Det er tilrettelagt for 4 stk handikapplasser i parkeringsanlegget. Seksjonseiere som uten dokumentert behov, får tildelt p-plass som er bredere (HC-plass) enn de ordinære p-plassene i parkeringsanlegget, må akseptere beslutning fra Sameiets styre om å bytte p-plass dersom en annen seksjonseier, som også disponerer p-plass i p-anlegget, kan dokumentere at han eller noen i husstanden har behov for HC-plass. Selger vil sørge for at det blir fastsatt bestemmelser om dette i Sameiets vedtekter.

Parkeringsanlegget har en del fellesfunksjoner med naboeiendommen bnr 433. Kostnader knyttet til felles tekniske installasjoner for parkeringsanlegget fordeles mellom gnr 24, bnr. 432 og bnr. 433 etter antall p-plasser.
Leilighet 2009
2680000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 2009
(Solgt) Leilighet 2010
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 2010
Leilighet 2013
2650000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 2013
Leilighet 2014
3290000,-
55
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 2014
Leilighet 2015
3420000,-
60
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 2015
Leilighet 2016
2650000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 2016
3.Etage
(Solgt) Leilighet 3001
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3001
(Solgt) Leilighet 3003
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3003

Meglers vurdering

Ny 2-roms selveier i 3.etg. med romslig stue på ca. 26 kvm. og gang med plass til lagring

- Parkeringsplass i innendørs parkeringskjeller og sørvendt balkong med gode solforhold.
- Nært strand, marka & buss.
- Flytt inn 1. halvår -18.
- Stuen er på ca. 25 kvm og har plass til både sofagruppe og spisebord.
- Kjøkkenet er smart plassert på en langvegg, noe som gjør at romfølelsen blir mer åpen. Ved kjøkkenet, mot vindfanget, er det også avsatt plass til for eksempel skap til oppbevaring.
- Standarden er moderne og alt er helt nytt. Her kan du flytte rett inn og slipper å tenke på både tid og penger til oppusissng.
- Parkett i eik natur, vegger og tak er i malt gips i lyse farger, badet er flislagt med moderne flis i hvit- og gråtoner, innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt wc.
- Videre får du flislagt vindfang med gulvvarme, donwnlights i tak på badet, bod for oppbevaring av det du ikke vil ha fremme.
- Kjøkken fra Sigdal med takhøye skap, flislagt over benk og integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Fjernvarme er inkludert i fellekostnader. I tillegg har leiligheten balansert ventilasjon med varmegjenvinner, noe som medfører mer effektiv oppvarming.
- Sportsbod i fellesanlegg på ca. 5 kvm. i tillegg til innvendig bod.
- Fine utearealer med blant annet treningsapparater, benker og trivelige samlingsplasser.

Se live 3Dvisning av en 2-roms leilighet: https://www.obos.no/3Dvisning/Ranheim/apt_j/

Prospekt lastes ned ved å trykke på linken til høyre i annonsen. Du finner flere leiligheter og prisoversikt på ranheimamfi.no --> leilighetsvelger
Book møte med megler; 94 81 19 65 eller mari.buaas@nylander.no.

Beliggenhet

Ranheim Amfi har en god beliggenhet
- Nærhet til tursti, Ladestien, som går fra Ranheim og helt inn til byen
- 5 min til stranda i Hansbakkfjæra
- Nærhet til Reppemarka med sykkel- og skiløyper
- Rema 1000 ved E6 er ca. 8 minutters gange unna, på Ranheim finner du blant annet både ny fotballstadion og en lokal pizzaresturant og på Grilstad Marina litt lenger mot byen, finnes treningssenter, butikker og frisør
- Sykkelavstand til HiST avd. lærerutdanning
- Et nytt bydelssenter er under planlegging i nærheten
- Kollektivtilbud: Bussholdeplass like i nærheten. Buss nr. 6 har holdeplass like ved Ranheim Amfi, og her går bussen ca. hvert 20. min. på dagtid (kveldstid hvert 30. min) og bruker ca. 20 min. inn til sentrum. Buss nr. 38 går fra like ved Ranheim Papirfabrkk (5-10 min. gange unna). Herfra går bussen ca. hver time (hvert 20. min. midt på dagen) og bruker ca. 15 min. inn til sentrum.
- Kort avstand ut på E6 for enkel adkomst til feks. Værnes eller Trondheim sentrum.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.

Byggemåte

Funksjonelt og smakfullt
På Ranheim Amfi bor du moderne og funksjonelt, du får en bolig med høy estetisk kvalitet.
Åpne romløsninger og effektiv arealutnyttelse gjør at boligene føles lyse og romslige. Store vinduer slipper inn rikelig med lys og gir utsikt ut mot den grønne hagen.
Utbyggers standardleveranse holder god kvalitet og har et moderne og stilrent uttrykk.

Kjøkken
Kjøkken har høy kvalitet og leveres av velrennomerte Sigdal. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens, og kjøkkenventilator fra Røroshetta.

Bad
Badene kommer i moderne design, med hvite og grå flis. Det leveres vegghengt WC, og et lekkert og stilrent dusjhørne i herdet, klart glass.

Energitun med amfi og treningssone
Ranheim Amfi får flotte uteareal med benker, sittegrupper, grillplass, beplantning og stier. I tillegg blir det en egen sone med utendørsapparater som motiverer til trening og aktivitet, og som vil fungere som en sosial arena.
Tunets hjerte blir et fint og anvendelig amfi med rom for store og små arrangementer og sammenkomster.

I tillegg til en vakker felleshage har alle leilighetene egen sportsbod, og de aller fleste får p-plass i lukket parkeringskjeller.

Mindre vedlikehold og lave fellesutgifter
Det skal være praktisk og komfortabelt å bo i ny leilighet på Ranheim Amfi. Du slipper å tenke på utvendig vedlikehold som plenklipping og maling.
Trappevasken blir sørget for, og gartneren holder hagen i orden.
De månedlige felles driftsutgiftene er faste, slik at du får en forutsigbar og trygg økonomi. Balansert ventilasjon og vannbåren varme bidrar til lave fyringsutgifter og et behagelig inneklima.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme (radiatorer) fra felles sentralvarmeanlegg i kjeller. Det er gulvvarme på bad og i entré.
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto).

Tomt

4252 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.

Parkering

Leiligheten selges med innvendig parkering i felles garasjekjelle, inkludert i prisen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, via
private stikkanlegg. Privat internvei. Utgifter til brøyting
og vedlikehold er inntatt i budsjett med stipulert beløp og
dekkes av sameierne i felleskap.
Leilighet 3004
2690000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3004
Leilighet 3006
2690000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3006
Leilighet 3007
3400000,-
55
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 3007
Leilighet 3008
3520000,-
60
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 3008
(Solgt) Leilighet 3009
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3009
(Solgt) Leilighet 3010
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3010
Leilighet 3013
2690000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3013
Leilighet 3014
2690000,-
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3014
Leilighet 3015
3390000,-
55
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 3015
Leilighet 3016
3520000,-
60
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 3016
(Solgt) Leilighet 3031
solgt
45
2 rom
1 soverom
Plantegning som viser leilighet 3031

Meglers vurdering

Her kan du flytte inn våren 2018 - alt erhelt nytt, og du kan fokusere på å skape ditt nye hjem på Ranheim.

- På stuen får du plass til både spisebord og sofagruppe, her har du nesten 25 kvm. stue. Fra stuen kan du gå ut på din egne sørvendte balkong.
- God plass til oppbevaring i bod, plass til garderobeskap på soverom samt på langvegg ved kjøkken.
- God standard; lys parkett i eik natur, lyse gipsvegger og tak, flislagt entre og bad med gulvvarme, innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt wc, samt downlights i tak på badet. Kjøkken fra Sigdal med takhøye skap, flislagt over benk og integrerte hvitevarer fra Siemens.
- Her kan du flytte rett inn og slipper å tenke på både tid og penger til oppusissing.

- Innvendig parkering i garasjekjeller.
- Egen balkong mot sør.
- Sportsbod i fellesanlegg på ca. 5 kvm. i tillegg til innvendig bod.
- Fine utearealer med blant annet treningsapparater, benker og trivelige samlingsplasser

Beliggenhet

Ta med deg middagen på stranda i Hansbakkfjæra
Bli svett på joggetur på Ladestien, du kan løpe fra Ranheim og helt inn til byen
Utfordre deg selv med stisykling i Reppemarka eller hva med en herlig tur langrennski vinterstid

Innkjøp gjør du enkelt på Rema 1000 ved E6 - kun 8 minutters gange unna

Bussholdeplass like i nærheten; Buss nr. 6 går ca. hvert 20/30 min. på dagtid/kveldstid - bruker ca. 20 min. inn til sentrum.
Buss nr. 38 går fra like ved Ranheim Papirfabrkk (5-10 min. gange unna). Herfra går bussen ca. hver time (hvert 20. min. midt på dagen) og bruker ca. 15 min. inn til sentrum.

Er du fotballfan kan du følge OBOS-ligaen på Ranheims nye fotballstadion. Her kan du også trene selv, du finner nemlig 3T Ranheim her, og etterpå kan du ta turen til den hyggelige lokale pizzaresturanten litt lengre bort.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.

Byggemåte

God kvalitet:
Utbyggers standardleveranse holder god kvalitet og har et moderne og stilrent uttrykk.

Sett ditt helt eget preg:
Du får selvfølgelig mulighet til å skape personlige løsninger ved hjelp av tilvalg. (Tilvalg bad innen 5/5-17, resterende senest høst 2017).

Kjøkken:
Kjøkken har høy kvalitet og leveres av Sigdal. Integrerte hvitevarer fra Siemens, og kjøkkenventilator fra Røroshetta.

Bad:
Badene har moderne design, med hvite og grå flis samt gulvvarmeVegghengt WC, lekkert og stilrent dusjhørne i glass.

Energitun med amfi og treningssone:
Ranheim Amfi får flotte uteareal med benker, sittegrupper, grillplass, beplantning og stier. I tillegg blir det en egen sone med utendørsapparater som motiverer til trening og aktivitet, og som vil fungere som en sosial arena.

Mindre vedlikehold og lave fellesutgifter:
Det er enkelt å bo i en helt ny leilighet. Du slipper å bruke tiden din på kjedelige ting som plenklipping og maling.
Trappevasken blir sørget for, og gartneren holder hagen i orden.

Balansert ventilasjon og vannbåren varme bidrar til lavere strømutgifter og et behagelig inneklima.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme (radiatorer) fra felles sentralvarmeanlegg i kjeller.
Det er gulvvarme på bad og i entré.
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto).
I tillegg har leiligheten balansert ventilasjon med varmegjenvinner, noe som medfører mer effektiv oppvarming.

Parkering

Fast plass i felles garasjekjeller medfølger i prisen.
4.Etage
(Solgt) Leilighet 4002
solgt
71
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 4002
(Solgt) Leilighet 4003
solgt
88
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 4003
(Solgt) Leilighet 4007
solgt
71
3 rom
2 soverom
Plantegning som viser leilighet 4007

Meglers vurdering

En smart toppleilighet med takterrasse på ca. 20 kvm.
Smart planløsning med bla. et stort og luftig soverom samt et soverom på ca 8,5 kvm.
Stue/kjøkken på ca 36 kvm og løst slik at du har store vindusflater som gir lys og utsikt. Separat vaskerom.

Beliggenhet

Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, ett av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet
Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra med badestrand og idylliske Ladestien der du kan jogge eller gå ettermiddagsrunden.
Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne lokalsenter er under planlegging i nærheten.

Kollektivtilbud:
Buss nr. 6 har holdeplass like ved Ranheim Amfi, og her går bussen ca. hvert 20. min. på dagtid (kveldstid hvert 30. min) og bruker ca. 20 min. inn til sentrum.
Buss nr. 38 går fra like ved Ranheim Papirfabrkk (5-10 min. gange unna). Herfra går bussen ca. hver time (hvert 20. min. midt på dagen) og bruker ca. 15 min. inn til sentrum.

En bydel med energi og sjel
En stolt og lang industrihistorie, et fotballlag i OBOS- ligaen, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved.
Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé; ranheim Bydelsmuseum.

Kort vei til både fjorden og marka
Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.
Fra Ranheim Amfi har du også lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til sentrum.
Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser, både til fots, på ski og på sykkel.
Her finner du også den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.

Adkomst

Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.

Byggemåte

Funksjonelt og smakfullt
På Ranheim Amfi bor du moderne og funksjonelt, du får en bolig med høy estetisk kvalitet.
Åpne romløsninger og effektiv arealutnyttelse gjør at boligene føles lyse og romslige. Store vinduer slipper inn rikelig med lys og gir utsikt ut mot den grønne hagen.
Utbyggers standardleveranse holder god kvalitet og har et moderne og stilrent uttrykk. Du får selvfølgelig mulighet til å skape personlige løsninger ved hjelp av tilvalg.

Kjøkken
Kjøkken har høy kvalitet og leveres av velrennomerte Sigdal. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens, og kjøkkenventilator fra Røroshetta.

Bad
Badene kommer i moderne design, med hvite og grå flis. Det leveres vegghengt WC, og et lekkert og stilrent dusjhørne i herdet, klart glass.

Energitun med amfi og treningssone
Ranheim Amfi får flotte uteareal med benker, sittegrupper, grillplass, beplantning og stier. I tillegg blir det en egen sone med utendørsapparater som motiverer til trening og aktivitet, og som vil fungere som en sosial arena.
Tunets hjerte blir et fint og anvendelig amfi med rom for store og små arrangementer og sammenkomster.

I tillegg til en vakker felleshage har alle leilighetene egen sportsbod, og de aller fleste får p-plass i lukket parkeringskjeller.

Mindre vedlikehold og lave fellesutgifter
Det skal være praktisk og komfortabelt å bo i ny leilighet på Ranheim Amfi. Du slipper å tenke på utvendig vedlikehold som plenklipping og maling.
Trappevasken blir sørget for, og gartneren holder hagen i orden.
De månedlige felles driftsutgiftene er faste, slik at du får en forutsigbar og trygg økonomi. Balansert ventilasjon og vannbåren varme bidrar til lave fyringsutgifter og et behagelig inneklima.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme (radiatorer) fra felles sentralvarmeanlegg i kjeller. Det er gulvvarme på bad og i entré.
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto).

Tomt

4252 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.

Parkering

Denne leiligheten har parkeringsplass i innvendig garasjeanlegg. Mulighet for tilkjøp av ekstra parkeringsplass.
For mer informasjon om parkering, se prospekt samt den til enhver tid gjeldende prisliste.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, via
private stikkanlegg. Privat internvei. Utgifter til brøyting
og vedlikehold er inntatt i budsjett med stipulert beløp og
dekkes av sameierne i felleskap.

RANHEIM AMFI: 2 & 3-roms leiligheter med parkering. Ranheim; nært sjø, skog og by. Ferdigstilles våren 2018.

Prosjektbilder
Leiligheter
fra 2 590 000,-til 3 520 000,-
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/terrasse, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kabel-TV, Utsikt, Turterreng
Ta kontakt med megler for å booke et møte for mer informasjon eller en visning på tomta/byggeplassen.
Velkommen til det popoulære boligprosjektet Ranheim Amfi.
Allerede 38 solgte i trinn 1. Fortsatt flotte 2 & 3-roms leiligheter med parkering og sør- eller vestendte balkonger ledig.
- Smarte 2-roms på ca. 49 kvm
- Praktiske 3-roms fra 59 til 63 kvm

Nært sjø, skog og by.
Ranheim Amfi har en sentral beliggenhet mtp. buss, adkomst til E6, fjorden og marka.
Det er enkelt å komme seg både ut på E6 og derfra inn til byen eller nordover mot Værnes Lufthavn. Fklybussen stopper 8 minutter unna, og bussen inn til sentrum går like i nærheten.
Her har du både Ladestien med tur/joggeløype og sandstrender like i nærheten. Reppemarka byr på muligheter for turer, løping, sykling og ski.

Ranheim Amfi består totalt av 102 leiligheter fordelt på 2 byggetrinn.
Det er igangsatt bygging både på trinn 1 og trinn 2.
Trinn 1, blokk 1 & 2: 57 leilighetener. Ferdigstilles i perioden februar - april 2018.
Trinn 2, blokk 3 & 4: 45 leiligheter. Ferdigstilles i perioden juli - oktober 2018.

MER INFORMASJON:
- Se filmen for Ranheim Amfi til høyre under "Film av boligen"
- På ranheimamfi.no finner du leilighetsvelger med oversikt og priser for begge byggetrinn.
- Besøk oss i vårt salgslokale på tomta, felles visningstidspunkt annonseres her på finn.no - eller kontakt oss for et tidspunkt som passer deg.

Ta ellers gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe om Ranheim Amfi.
Ranheim Amfi ligger midt i hjertet av Ranheim, ett av Trondheims vakreste og mest attraktive boligområder.

Nydelig, sentral beliggenhet
Boligene ligger vakkert til, bare 700 meter fra Hansbakkfjæra og idylliske Ladestien. Her er nær tilgang til de fleste servicefunksjoner som dagligvare, skole, barnehager, kollektivtilbud og idrettshall. Et nytt, moderne lokalsenter er under planlegging i nærheten.

En bydel med energi og sjel
En stolt og lang industrihistorie, et fotballlag i OBOS- ligaen, flunkende ny barneskole, eget bydelsmuseum og en helt ny idrettshall bidrar til å skape et levende og aktivt lokalmiljø.

Store utdanningsinstitusjoner som Høgskolen i Sør-Trøndelag og Dronning Mauds Minne, Førskolelærerutdanningen ligger like ved.
Er du interessert i historie anbefaler vi et besøk på bydelens museum og koselige søndagskafé.

Kort vei til både fjorden og marka
Ranheim byr på både strand og fjell, og boligene har en flott beliggenhet ved Trondhjemsfjorden.
Fra Ranheim Amfi har du også lett tilgang til idylliske Ladestien som bukter seg gjennom lune viker helt til sentrum.
Ti minutter unna med bil ligger Reppemarka med et eldorado av fine turmål og naturopplevelser, både til fots, på ski og på sykkel.
Her finner du også den populære sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan.
Fra sentrum følg ny E6 nordover mot Ranheim. Ta av fra E6 ved Ranheim Fabrikker (skiltet mot Ranheim), og ta så til venstre over E6.
Du er nå i Peder Myhres veg, følg denne ned til rett før rundkjøring. Ta inn til høyre over gangvei og følg grusvei inn til du ser salgslokalet til Ranheim Amfi.
Funksjonelt og smakfullt
På Ranheim Amfi bor du moderne og funksjonelt, du får en bolig med høy estetisk kvalitet.
Åpne romløsninger og effektiv arealutnyttelse gjør at boligene føles lyse og romslige. Store vinduer slipper inn rikelig med lys og gir utsikt ut mot den grønne hagen.
Utbyggers standardleveranse holder god kvalitet og har et moderne og stilrent uttrykk. Du får selvfølgelig mulighet til å skape personlige løsninger ved hjelp av tilvalg.

Kjøkken
Kjøkken har høy kvalitet og leveres av velrennomerte Sigdal. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens, og kjøkkenventilator fra Røroshetta.

Bad
Badene kommer i moderne design, med hvite og grå flis. Det leveres vegghengt WC, og et lekkert og stilrent dusjhørne i herdet, klart glass.

Energitun med amfi og treningssone
Ranheim Amfi får flotte uteareal med benker, sittegrupper, grillplass, beplantning og stier. I tillegg blir det en egen sone med utendørsapparater som motiverer til trening og aktivitet, og som vil fungere som en sosial arena.
Tunets hjerte blir et fint og anvendelig amfi med rom for store og små arrangementer og sammenkomster.

I tillegg til en vakker felleshage har alle leilighetene egen sportsbod, og de aller fleste får p-plass i lukket parkeringskjeller.

Mindre vedlikehold og lave fellesutgifter
Det skal være praktisk og komfortabelt å bo i ny leilighet på Ranheim Amfi. Du slipper å tenke på utvendig vedlikehold som plenklipping og maling.
Trappevasken blir sørget for, og gartneren holder hagen i orden.
De månedlige felles driftsutgiftene er faste, slik at du får en forutsigbar og trygg økonomi. Balansert ventilasjon og vannbåren varme bidrar til lave fyringsutgifter og et behagelig inneklima.
Oppvarming via fjernvarme. Varmekabler i gulv på bad.
Kostnader for fjernvarme er tatt inn i felleskostnader (à-konto, etter stipulert forbruk).
4208 kvm som eies i fellesskap av sameiet.

Eiendommen disponeres av beboerne iht. tinglyst seksjonering samt vedtekter.
Tomten opparbeides i henhold til utomhusplan og leveransebeskrivelse.

Selger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier, samt rett til å justere størrelsen på de enkelte sameiene i forhold til hva som er hensiktsmessig som følge av utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter. Selger tar forbehold om tomtens størrelse inntil organisering er besluttet og oppmålingsforretning er gjennomført. Evt. fellesarealer for sameiene vil bli eid av et realsameie / velforening, som vil føre eget regnskap og ha egne vedtekter.
Ett felles sameie for salgstrinn 1 og 2 vil ha 95 p-plasser i innvendig parkeringsanlegg, og 12 utvendige p-plasser som vil være seksjonert som fellesareal.

Bestemmelser om parkering og parkeringskjeller er regulert i vedtektsforslagets §19.

De fleste seksjoner har bruksrett til parkeringsplass som bestemmes av kjøpsvilkår for hver enkelt boligseksjon, og det henvises til den enhver tid gjeldende prisliste for oversikt over hvilke seksjoner som har parkeringsplass.

Styret i sameiet registrer evt. internt bytte etter overtagelser.

Utbygger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsanlegget etter hva som er formålstjenlig, herunder eventuelt opprette parkeringsplasser, som egne næringsseksjoner eller tinglyse nødvendige bruksretter.

Det er tilrettelagt for 5 stk handikap i parkeringsanlegget. Seksjonseiere som uten dokumentert behov, får tildelt p-plass som er bredere (HC-plass) enn de ordinære p-plassene i parkeringsanlegget, må akseptere beslutning fra Sameiets styre om å bytte p-plass dersom en annen seksjonseier, som også disponerer p-plass i p-anlegget, kan dokumentere at han eller noen i husstanden har behov for HC-plass. Selger vil sørge for at det blir fastsatt bestemmelser om dette i Sameiets vedtekter.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp, via private stikkanlegg. Privat internvei. Utgifter til brøyting og vedlikehold er inntatt i budsjett med stipulert beløp og dekkes av sameierne i felleskap.
Portrettbilde av Marius Rennan

Marius Rennan

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler avd. Nybygg