Trondheim - Sorgenfriveien 18, C 01-02

Slide image
Det vil være to takhager i 4.etg. hvor det tilrettelegges for sosialt samvær med pergola og utemøblement.Tilbring kontor/studiedagen ute på sommeren!
Slide image
Vil du bo i nærheten av "alt"? og samtidig være en del av et nytt og moderne sameie? NærByen er for deg som liker å bo urbant og i nærheten av der det skjer!
Slide image
Prosjektet vil ha flere felles utearealer, her fra takhagen over næring/parkeringskjelleren.
Slide image
Som du kan se av illustrasjonen skal NærByen være sosial plass å bo, hvor du kan treffe naboen ute på de åpne fellesområdene.
Slide image
Et røft kjøkkenet i mørkt design fra JKE.Bbetong over kjøkkenbenk. Det er valgt en lys tre stavs eikeparkett som standard i prosjektet. 3D er ikke fra den aktuelle leiligheten, og er ment som illustrasjon på materialvalg.
Slide image
Leiligheten har en meget

NærByen/Sorgenfri - Prosjektert studioleilighet med smart planløsning. Gode garderobeløsninger og privat terrasse.

1 950 000,-
1355,-
25 kvm
25 kvm
Eier (Selveier)
Leilighet
Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Fellesresepsjon, Heis, Husdyr tillatt, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Parkett, Sentralt, Felles takhage
Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet!
Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

Dokumentavgift, estimert til, kr 6.350,-
Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 525,-
Tinglysingsgebyr panteobligasjon p.t. kr 525,-
Grunnboksutskrift p.t. kr 199,-
Startkapital til sameiet kr 10.000,-
Andel stiftelsesgebyr kr 1.500,-

Totalt p.t. kr 19.099,-

Det er verdt å merke seg at dersom du kjøper en ny bolig betaler du bare dokumentavgift for tomteverdien - ikke hele boligverdien som gjelder ved bruktboligkjøp
Felleskostnader skal dekke bla. Fjernvarme inkl. oppvarming varmt tappevann, styrehonorar, revisjon, forretningsførsel, kontingent, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold fellesareal, heisdrift, parkeringsanlegg, grunnabonnement kabel-tv/internett, felles energi, renhold fellesareal, felles bygningsforsikring (ikke innbo), og andre driftskostnader.
Arealeffektiv leilighet til studiene, eller kanskje en ferieleilighet i nærheten til alt?

Smart planløst 1 -roms leilighet med alkoveløsning og god plass for garderober. Fast pris. Store vindusflater langs hele langsiden på leiligheten gir godt med innlys, og gir en god atmosfære. Vestvendt terrasse på ca. 9,3 kvm. gjør at du kan nye sommerdagene. Leiligheten ligger i 1 boligetasje, næringslokalet gjør at du ligger ca. 1,5 etasje over bakkeplan.

Leiligheten vil ha en god standard, og leveres med bla.;

- Hvitlakkert 3 -stavs eikeparkett i alle rom
- Moderne svart kjøkken av type Rimini fra JKE Design.
- Integrerte hvitevarer på kjøkken (induksjonstopp, kombiskap, oppvaskmaskin (45 cm) og stekeovn)
- Badet er flislagt med 30 x 30 cm gulvflis, og 10 x 10 cm flis i dusjsonen. Hvite 60 x 30 cm fliser på vegg. Baderomsinnredning med hvit glatt front. Downlights i tak, 90 x 90 dusjdører, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og varmekabler.
- Felles sykkelparkering i kjeller
- Egen bod i kjeller.
Livet langs kunnskapsaksen
Vil du bo sentralt i Trondheim, er det ett område som peker seg ut - det pulserende båndet fra Sorgenfri til Midtbyen. Langs den såkalte kunnskapsaksen ligger NTNU, attraktive arbeidsplasser og viktige institusjoner.

Her er det kort vei til det aller meste
Fra NærByen er veien kort til stort og smått i Trondheim. Med sykkel er du på NTNU/Gløshaugen eller Midtbyen nesten før du har startet.

-Lerkendal stadion - kun 2 min
-Nidelva/elvestien - kun 2 min
-Teknobyen - kun 4 min
-Sluppen - kun 4 min
-NTNU/Gløshaugen - kun 4 min
-St Olavs Hospital - kun 6 min
-Prinsen Kinosenter - kun 9 min
-Midtbyen/Torvet - kun 10 min
Fra sentrum:
Følg Holtermannsvegen ut av Trondheim sentrum. Når du kommer til Tempe, ta inn Valøyvegen til venstre. Ta så Sorgenfriveien inn til høyre. Følg denne til like før rundkjøringen , du vil da ha Sorgenfriveien 18 på din venstre hånd.

Fra E6 sørfra:
På flata etter Okstadbakken, ved Siemens bygget på høyre side, tar man inn til høyre i Bratsbergvegen, og inn i rundkjøringen, ta 2. til høyre ut av denne og du er i Sorgenfriveien. Du vil da ha Sorgenfriveien 18 på din høyre hånd.
Fjernvarme à konto i felleskostnadene.
Det medfølger ingen parkeringsplass. Mulighet for kjøp av parkeringsplass til kr. 250 000,-
Portrettbilde av Marius Rennan

Marius Rennan

Prosjektleder/ Eiendomsmegler avd. Nybygg