DEN RÅESTE PAKKEN FOR DIGITAL VISNING

Vi er inne i en tid hvor forbrukernes atferd endrer seg. I lys av smitteverntiltakene er det stadig flere som orienterer seg i stor grad på nett før de drar på visning. Og de er veldig selektive på hvilke visninger de investerer tid på. For eiendommer som er et stykke fra der man bor kan det og være både dyrt og tidskrevende å komme seg på visning.

For eksempel er sommeren tiden hvor studentvennlige leiligheter virkelig blir aktuelt for mange. En stor del av disse kjøperne er enda ikke kommet til Trondheim, og benytter nettet før de kan ta turen for å se på de som passer best.

Vi har derfor satt sammen en pakke som er spesielt egnet for at denne gruppen skal få best mulig beslutningsgrunnlag. Dette er den den råeste digitale visningspakken som er på markedet nå!

Foto Panorama

Åpent hus på nett – tilgjengelig hvor som helst, 24/7.

Trykk på bildet for å teste løsningen.

Vi har til og med 360 panorama over området via drone* Se deg rundt i en interaktiv nabolagsprofil, og trykk deg så inn på eiendommen

Prøvemøblering TM

Planlegg, renover og «prøvemøbler» boligen før du kjøper, ved hjelp av en interaktiv plantegning!

Trykk på bildet for å teste løsningen.

Foto Styler TM

Virituelt renoveringsverktøy som lar deg enkelt endre farger og overflater i et rom… direkte i boligannonsen!

Trykk på bildet for å teste løsningen.

Boligfilm

Profesjonell reklamefilm for din bolig, skreddersydd for økt eksponering i sosiale medier! Våre videografer tilbyr også drone om ønskelig.

Trykk på bildet for å se eksempler av våre videoer!

Markedspakke

Dette er i tillegg til det vanlige innholdet i markedspakken som sikrer at de riktige interessentene ser dine annonser, og får et godt inntrykk av din eiendom: Finn.no, Finn.no tydelig profil, Nylander.no, Nabolagsprofil, Boligsøkerregisteret, 3D til salgs plakat, og omfattende annonsering gjennom NylanderUnivers (digitale bannere).

Meglerhuset Nylander tilbyr eiendomsmeglertjenester i Trøndelag. *Tilbudet gjelder Trondheim sentrum og enkelte områder utenfor. Ta gjerne kontakt for å finne ut hvilke områder dette gjelder.

TA KONTAKT FOR DITT TILBUD!