Nybygg og næring

Nybygg og næring

Meglerhuset Nylander jobber med de fleste eiendomstyper, og har et stort nettverk innen eiendomsbesittere, utbyggere og investorer. Har du en større eiendom du vurderer å gjøre noe med, så ta kontakt med oss i dag.

nybygg-skjema

Kjøp bolig før den er bygget

Det kan være skremmende å skulle kjøpe en bolig som enda ikke er bygget. Sannheten er at det er meget trygt, da man på grunn av lovgivningen stiller meget sterkt som forbruker. Det er også store fordeler investerngsmessig med å kjøpe bolig i et nybyggprosjekt, for det er stor sannsynlighet for at eiendommen øker i verdi i tiden frem til den står ferdig.

I tillegg har man de åpenbare fordelene av mindre forventet vedlikehold, og moderne løsninger. Vi tar gjerne en prat med deg for å fortelle nærmere hvordan kjøp av nybyggprosjekt foregår.

Nye prosjekter

Som en aktiv aktør innen prosjekterte boliger har vi god oversikt over hvilke områder som er planlagt utbygd, og når det kan være sannsynlig for oppstart av nye prosjekter i områder du er interessert i. Vi har et meget bredt nettverk, og kjenner dynamikken i bransjen. Ta derfor gjerne kontakt for oss om hva som rører seg innenfor nybyggprosjekter.

Kontakt oss i Nybygg

Navn(Påkrevd)
nedre-m

Næringsbygg

Vil tilbyr verdivurderinger av næringsbygg, samt bistand og rådgivning ved avhending av slik eiendom. Ta kontakt for nærmere informasjon om hvordan vi kan bistå i ulike situasjoner.

Kontakt oss i Næring

Navn(Påkrevd)

Den erfarne aktøren i Trondheim

Gjennom vår tradisjonsrike historie har vi fått gleden av å forme flere deler av Trondheim og omegn gjennom store prosjekter. Blant annet har vi vært med å utviklet store deler av Nedre Elvehavn området.

Referansesalg næring

Osloveien 16

Osloveien 18B

9 leiligheter
Kjøper
SeMu Eiuendom AS
Selger
Brevik Boligutleie AS
Verdi
35 000 000 NOK
Skansegata 6

Skansegata 6

10 leiligheter
Kjøper
Zolen og Månen AS
Selger
Skansegata 6 AS
Verdi
30 300 000 NOK
Elgeseter gate 47

Elgeseter gate 47

8 leiligheter
Kjøper
North Bridge Property AS
Selger
Stiftstaden Boligutleie AS
Verdi
39 000 000 NOK