Selge bolig

Nøkkelen til godt boligsalg

Gjennom generasjoner har vi kontinuerlig fokusert på hvordan vi kan best hjelpe folk med å finne et bedre sted å bo. Vår erfaring og kompetanse skal bidra til at du blir fornøyd og at kjøper sitter igjen med riktig objekt. Når vi benytter det sammen med bransjens beste IT-verktøy og den mest effektive markedsføringen, har vi lagt til rette for et optimalt resultat.

Velger du Nylander kan du være trygg på at du får en megler som står på gjennom hele salgsprosessen. Vi vet at det er kvaliteten i summen av alle prosessene som avgjør om du som selger blir fornøyd, og at kjøper sitter igjen med riktig objekt. Vi leverer topp innsats i alle fasene av salget for å maksimere resultatet.

Ta kontakt med oss i dag, så får du høre enda mer om hvordan vi kan gi deg et godt boligsalg.

Digital visning hos Meglerhuset Nylander

Hos oss får du bransjeledende digitale visningsverktøy. Dette innebærer digital omvisning både inne og utenfor boligen (360 panoramavisning), mulighet for å møblere din stil direkte i plantegningen (prøvemøblering) eller endre overflater på et rom for å se hvordan din stil kan passe (digital oppussing).

Teknologien og det digitale skiftet går fort, og vi tilrettelegger med verktøy for at interessenter skal kunne visualisere best mulig hvordan deres nye hjem kan bli. Dette kan bety mange minutter ekstra oppmerksomhet på annonsene til fordel for både kjøper og selger.
Under her kan du teste hvordan produktene fungerer.

Informasjon om lovendring

Fra og med 01.01.2022 trådte det i kraft endringer i lovverkverket ved salg av boligeiendom.

Boligmappa - for din trygghet

Boligmappa tilbyr sikker oversendelse og oppbevaring om eiendomsinformasjon. Man er vant til at seriøse håndverkere legger igjen dokumentasjon, men nå benyttes den også i bolighandelen. Også denne gang var Meglerhuset Nylander først ute i bransjen.

White Laptop screen template for presentation application User Interface.

NylanderUnivers - vår digitale markedspakke

Основные RGB

Hvor treffer du folk i dag? Jo, på en eller annen skjerm.

Folk bruker digitale medier langt oftere enn tradisjonelle medier, og ny digital teknologi gir oss muligheten til å nå enda flere aktuelle kjøpere med enda mer presise budskap. Vi kaller det NylanderUnivers.

Våre priser

Trykk på knappen for å se veiledende prisliste for salg av brukte boliger.

NylanderStudentkampanje4

Studentpakke Mindre å tenkte på.
Få mer igjen for boligen.

Er du student så får du ekstra mye innhold til en lav pris. Studenter sitter gjerne på boliger som er egnet for nye studenter, og da er det ekstra viktig med digitale verktøy som gir god visualisering, for kjøperen kan ofte sitte i en annen del av landet.
Mer tid brukt på å sette seg inn i boligen din, øker sjansen for at din bolig blir valgt fremfor andre. Jo bedre salg du får, jo bedre start får du på resten av voksenlivet.

Vi tar oss av salget, så du kan tenke mer på annet.