Slik fikk Bård over dobbelt så mye interesse for boligen sin

Da Bård Sandtrø skulle selge funkisleiligheten sin i Ila, fikk han 70 prosent flere klikk på boligannonsen enn vanlig. Dagen etter visning ble den solgt til en meget god pris. Hemmeligheten heter NylanderUnivers – en ny digital annonseteknologi som gjør boligsalget ditt mer synlig mot flere mulige kjøpere.

Det var litt tøft å selge, denne leiligheten er spesiell og jeg har trivdes her i flere år, sier Bård Sandtrø (41) og ser mot den store balkongen i den funkisinspirerte boligen. For to år siden kjøpte han den moderne leiligheten i det som tidligere var et lagerlokale i Nedre Ila. I dag har situasjonen endret seg og han måtte oppgradere.

– Jeg har nettopp blitt far, og vi har vokst ut av leiligheten. Nå er det enebolig på Byåsen som står for tur, sier han og smiler.

Bård Sandtrø tror markedsføringen av boligen hans utgjorde en forskjell. Nå er han klar til å flytte, men 200.000 kroner ekstra i bagasjen.

Bård Sandtrø tror markedsføringen av boligen hans utgjorde en forskjell. Nå er han klar til å flytte, men 200.000 kroner ekstra i bagasjen.

Les mer om hvordan NylanderUnivers kan hjelp ditt boligsalg
Og smilet er der av en grunn. For selv om Bård la ut borettslagsleiligheten med ganske høy fellesgjeld for salg i november, en måned hvor boligmarkedet som regel går litt i dvale, er han strålende fornøyd. Han fikk over 40 interessenter på den 59 kvadratmeter store leiligheten, og endte opp med 200 000 kroner over prisantydning etter at budrundene var unnagjort.

Les hele saken på:

http://www.adressa.no/brandStudio/2016/11/29/Slik-fikk-B%C3%A5rd-over-dobbelt-s%C3%A5-mye-interesse-for-boligen-sin-13829390.ece