Gullmegleren 2017 – verdige vinnere med bransjeutvikling i fokus

Vinnerne i årets konkurranse  viste gjennom sine bidrag  en bransje som tenker både på innovasjon og sitt samfunnsbidrag.

Konferansen ble i år holdt i Trondheim, og det ble kåret vinnere fra Sogn og Fjordane i vest, Tromsø i nord, Vennesla i sør og Oslo i øst. De konkurrerte i kategorienene:

  • Beste markedsføring av brukt bolig
  • Årets innovasjon innen eiendomsmegling
  • Årets megleroppdrag
  • Årets kollega

Gullmegler 2017

Vi i Meglerhuset Nylander gratulerer vinnerne med velfortjente priser, og er stolte over å være i bransje med så mye flinke folk. For oss er det stor inspirasjon å se alle de gode bidragene, og at det er så mange som jobber for å finne bedre løsninger for kjøper og selger ved boligbytte gjennom eiendomsmegler.

En ekstra stor gratulasjon går til Eiendomsmekling Sogn og Fjordane, v/ Eiendomsmegler MNEF Pål Anders Kårstad, som vant prisen for årets innovasjon innen eiendomsmegling for nettsiden www.eigedomsmekling.no/selje. I samme kategori var vi selv nominert og ble tildet et diplom for vårt bidrag «NylanderUnivers – neste generasjon boligsalg». Det var ekstra gøy at vår gode kollega Kårstad og hans firma vant denne prisen, siden vi i fjor kunne dele scenen med hver vår Gullmeglerpris.

Vinnerne av den nye kategorien «Årets megleroppdrag» viste bransjen fra en fin side, hvor man har klart å vise en litt annen side av vår bransje enn det de mest fordumsfulle forbinder med oss. Stray & Co eiendomsmegling i Vennesla hadde gjennomført et oppdrag uten vederlag, som var inspirert av at selgerparet ønsket å donere bort hele salggsummen eiendommen til et veldedig formål.

Gullmeglern er opprinnelig en markedsføringskonkurranse for medlemmer i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF). Vinnerne kåres av en jury med fagpersoner innen eiendom, markedsføring og reklame. Gullmegleren er ikke en kåring av de beste salgsobjektene, men av de markedstiltakene som tilfører mest verdi. Konkurransen er en del av NEFs arbeid for å øke kvaliteten og kunnskapen blant medlemmene, til beste for både kjøpere og selgere.

Les mer om Gullmegleren 2017 på NEF sine nettsider: http://www.nef.no/nyheter/gullmeglere-hele-norge/